Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

neata delfinariu

dupa cum va ziceam sunt obosita si racita pe deasupra , nu stiu cum am reusit iau oscilo si paracetamol. si o sa beau si redoxon.

dar macar andrei de pe la 9 la 10 a stat singur pe salteluta de activitati si s-a jucat. s-a invartit, a tras de albinuta,dar macar fara maraieli. acum a papat si trage un pui mic de somn.

cris nici andrei nu prea plange de foame, isi baga manutele in gurita si tre sa deslusesc care e semnul de foame sau cand isi baga manutele de placere... si uneori il pun la san, papa 2-3 minute si gata...tu macar stii cat papa, si papa bine, dar andrei mananca mult mai putin si oricat l-as tine, se opreste el si nu mai vrea la un moment dat. sau adoarme nici nu stiu cu ce creste copilul asta

LA MULTI ANI BEBE PAUL!! SA CRESTI MARE SI VOINIC! SI SA FII SANATOS!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Multa sanatate Racusor![flo]

Ce bine de tine si Cris. Raducu al meu sta numai cu tzitzi in gura, daca il amagesc cand ii e foame tare face exact ca un magarus si tb sa ii dau ca altfel plange cu lacrimi de i se scurg pana la urechi

La multi ani bebe Paul! Sa cresti mare si sanatos!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eladea, cris i-am dat oscilo lui andrei de dimineata, sa speram ca nu ia de la mine.

incerc sa nu il pup

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Poarta si o masca pe gura, ajuta mult!
Eu cand am fost racita ultima data, Raducu nu a luat raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu imi dau seama cand ii e foame la isa ca devine brusc mai agitata, chiar in mijlocul jocului... isi indeasa cu nervi pumnii/jucariile in gurita, daca o iau in brate ma prinde prin bluza sau daca sunt la nivelul ei, se uita fix in drept la titi si da din maini si din picioare repede-repede... iar cand vede ca imi ridic/dau jos bluza, deja parca-si ia zborul

de obicei ea cere papa, rar cand e nevoie sa o pun eu... ca daca ea nu vrea, e degeaba! eu ma chinui sa indes titi, trage de 2 ori, vine lapticul, si apoi ma lasa balta...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of rodi, imi pare rau sa aud ca se intampla astfel de lucruri inn scolile de dincolo, dar din pacate, cum zici tu, copiii fac si spun ceea ce vad acasa... degeaba esti un om bun, cinstit si harnic, ei te percep ca fiind roman si atat..ne-au catalogat demult cei din occident, asa ca nu cred ca vom reusi sa scapam curand de stigmatul asta... pacat ca sufera copiii, care chiar n-au nici o vina... pupici Mariei frumaose si istete...si sa nu puna la suflet tot ce vede si aude...ca nu merita...

fetelor, eu una va incurajez pe cele care vreti bb2 asa repede...e greu ce-i drept, dar stii ca mai tragi 2 ani pana creste ala micu si devine cat de cat independent, apoi o sa fie ceva mai usor...si voi rasuflati usurate ca se au unii pe altii in caz de orice, doamne fereste...

aziz de dimi, pe la 7, filip avea chef de povesti...era cu ochii mari si cerceta tavanul...asa ca i-am shimbat pampersul si ne-am jucat putin...asa radea, fetelor, in hohote...am crezut ca-l mananc...era adorabil cu glasciorul lui...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, deci nici tu nu ai avut o noapte linistita... Of, io asa is de obosita... A adormit asta micu in patut, o ora, am facut mancare, si am mers sa ma culc si eu... Exact in 2 minute s-a trezit... L-am adus in living, s-a tot marait, l-a pus sotul in alt leganas, am mancat si io si sotul, am spalat vasele... Vad ca doarme copilul, imi aduc repede o paturica si perna- se trezeste... Zici ca e facatura... Acum ii dau papa- e ora 1, nu da semne de foame, dar au trecut 4 ore si a papat numai 160 -nu si-a facut norma... Imi pare rau de situatia cu Maria, draga de ea... Vezi, ca oricat de bine te integrezi si te intelegi cu cei din jur, esti tot strain... De asta io am preferat sa nu imi urmez familia in State, am ramas singurica acasa, cu sotul... Ma bucur ca ai rezolvat situatia! Cum se lupta mama pt puii ei!

Michelle, te invidiez... Congelatorul plin, tu laptic garla, nici nu te dor sanii noaptea sa trebuiasca sa te mulgi... Fain...

Creata\, esti super! Imi place ca esti optimista! La cate ai tras cu Matei, nu ai nici o treaba si te gandesti la bb2! Bravo! Esti de admirat!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!

In primul rand va multumim pt urari,suntem barbatel mare si voinic.Am ajuns la 67 cm si greutatea senzationala de 8250g (pe stomacelul gol si facut kk).Culmea este ca nu pare gras,toata lumea imi spune asta,insa e greu tare.Si nici de 3 luni.

Va invitam la cozonacel cu multaaaa nuca ,facut in casa,must dulce si prajitura cu crema de rom si rahat.Va astept!!!!

Noua ne e tare bine la bunici,stam si ne relaxam,iesim pe afara,ne uitam la tv,dormim,radem,gangurim.Abia asteptam peste 2 ani sa rupem florile bunicii din toata curtea si sa smotocim catelul.

Paul si-a schimbat programul de masa,mananca mai rar acum si avem cam 4-5 mese pe zi.De cea de noapte inca n-am scapat dar deja nu ne mai trezim la 3 ci la 5

Poimaine vine tati sa ne ia ca deja face ca leul in cuusca fara noi

Iar eu acusi plec la dentist iarasi.Offf,tre sa-i las o gramada de bani

Pupici!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Am facut o ciorba de vita, am spalat,am intins rufele si acum plecam la ferma sa luam o gura mare de aer.

Va pup si va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, cred... Abia astept si io rasul in hohote... parca da semne ca ar vrea sa rada mai strong...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna si de la noi!

sunt prin zona citesc cand am timp.......
suntem in focurile pregatirilor pt botez, azi mergem sa vb de flori si aranjarea salii, etc!

sambata vreau sa termin cu ultimile cumparaturi pt copii si pt noi!

Maria e iar racita aseara a facut temperatura 38.8, de fapt era 4 dimineata!

In legatura de cat si cum creste, m-am convins ca fiecare are ritmul lui....de unde sa am pretentia ca maria sa aibe 5kg cand ritmul ei ete de 20-30 g pe zi.......

ufffff cate pregatiri pentru 2 zile...dar imi doresc sa iasa fff bine totul!

De oboseala nu ma intrebati!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Cum se lupta mama pt puii ei!

da, cristina, ca o leoaica . adevarul ca nu suport sa vad ca cineva are macar intentia de a-i face rau cuiva din familie, eu sunt "rac", iar cand e vorba de copii, cu atat mai mult! asa ma fac de artagoasa chiar si cu prietenii care-mi spun ca o rasfat prea mult pe maria sau ca-i cumpar prea multe hainute isabelei!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput