Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

In primul rand va multumim pt urari,suntem barbatel mare si voinic.Am ajuns la 67 cm si greutatea senzationala de 8250g (pe stomacelul gol si facut kk).Culmea este ca nu pare gras,toata lumea imi spune asta,insa e greu tare.Si nici de 3 luni.

Va invitam la cozonacel cu multaaaa nuca ,facut in casa,must dulce si prajitura cu crema de rom si rahat.Va astept!!!!

felicitari barbatelului si mamicii care-l creste asa de bine

cat despre tratatie, e tocmai pe gustul meu , pana la urma tot dau eu candva o fuga la tine... adica la voi!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody - deci asta cu hainute e semn de rac? ca si sotul meu i-ar lua multe de tot - deabea il stapanesc.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rody - deci asta cu hainute e semn de rac? ca si sotul meu i-ar lua multe de tot - deabea il stapanesc.

sa facem un sondaj pe forum, ca sunt o multime de raci...

dar, diana, abia ma stapanesc cand vad cate o rochita mai deochiata , ca de-acuma vine frigul si pana la primavara... si-asa am cateva de 3-6 luni care nu-i mai vin... de-acum trecem la palarii, ca si de papucei suntem pline

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, sanatate multa Mariei!

Rody, din pacate si fratele meu a patit la scoala din astea, intampina atitudini ostile din partea profesorilor, dar nu pe fata, la note se vede cel mai bine. Spre ex. au avut de invatat capitalele lumii, frate-miu s-a fastacit la 2 si a luat 7, alti italieni cu greseli mai multe au luat aceeasi nota sau in alte cazuri diferenta a fost mai mare in defavoarea fratiorului. Stiu ca e copil si e tentant sa gaseasca scuze in chestia asta, dar profa de italiana i-a spus mamei mele la un moment dat ca el poate sa stapaneasca perfect italiana ca nu ii poate da 10, ca atunci unui italian pur sange cat ii mai da?! Ai mei se pregatesc sa-si depuna actele pt cetatenie, pltesc o chirie, o rata, evident taxe, impozite, cumpara si traiesc acolo, dar na, ei nu se uita ca marea majoritate a lor nu mai sunt in stare sa-si spele un wc de cand cu emigrantii
multi Mariei, nu-i corect, sper totusi sa nu o descurajeze ci s-o determine sa fie intotdeauna mai buna ca ai lor.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cu siguranta shoppingul este un apanaj al racilor!
Nasa e rac...am fost cu ea`la cumparaturi sambata trecuta...dupa 6 ore de unirii ea era fresh iar` eu praf!

i-am spus ca eu de cand ma stiu nu am stat atat intr-un magazin, iar`ea mi-a raspuns ca are antrenament.......si nasu e rac!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

L-am dus la papa, in speranta ca reusesc sa il adorm la san (desi o singura data mi-a iesit faza), dar speram si io, ca is rupta.... Nici vorba... A lasat tit si a inceput sa urle... Cum ii aratam titi, cum urla... A papat 170 si l-am luat in brate, s-a linistit... Cu suzeta in gura sta, dar titi nu... Si vad ca ii e somn, ca aproape i se inchid ochisorii... Dar tot nu doarme, sa nu cumva sa piarda ceva... Cu siguranta e dintisorul de vina, ca azi s-a marait toata ziua... Apoi pana diseara mai e muuuuuult....Sper sa rezist...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc alina, sper sa trecem si peste acest episod, din multele care vor urma!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Azi am dormit pana la 11, langa puiutul meu. S-a trezit la 3 si la 7, dar ne-am culcat inapoi si la 7 l-am luat langa mine in pat si asa bine am dormit!!!
Am terminat acum curatenia, ca avem musafiri in week-end, avem botezul si Raul al meu a stat singurel si s-a jucat, nici mie nu-mi venea sa cred ca flacau cuminte am...
Rodyka, ce bine ca ai rezolvat pb cu scoala Mariei. . Super directorul scolii.
Raul nu plange cand ii e foame. Initial ma striga, are el strigatul lui pe care il stiu ca e de foame. Striga cam 2 min, si daca nu ma prezint la datorie, incep urletele
Racusor, multa sanatate
Merci fetelor pt raspunsul cu fumatorii de la botez. Nu stiu ce sa fac, ca sunt multi care fumeaza, si nici sa-i scot afara nu prea pot ca e destul de frig. Poate are ventilatie buna, daca nu, vom gasi o solutie impreuna.
Oana, cat a costat eco cardiologic? La Nova Vita ati fost? Tb sa-mi fac si eu programare...
LA MULTI ANI pt Paul!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Premiera pentru Iulia

Rodyka, Racusor, multa sanatate!

Rodyka, Aelita voi vorbiti spaniola? Ca stiu ca pe acolo nu se da lumea in vant la discutii in engleza. Eu am mare noroc ca aici in zona sunt atat de multi straini de cand cu petrolul si oriunde ne descurcam cu engleza. Si administrativ e ok ca sunt formulare in engleza sau la spital poti cere personal care stie engleza. Eu nu ma descurc cu norvegiana. E o limba dificila si cu dialecte iar noi in casa vorbim romana evident.
Ana vorbeste norvegiana dar nu are vocabularul unui nativ. Si atunci statul a decis sa ii pregateasca suplimentar pe copii bilingvi. Face saptamanal o ora de vocabular. Invata cuvinte noi, expresii, sa-si spuna sentimentele, sa povesteasca. Si tot statul ofera asistenta pentru limba materna. Ana a avut o educatoare romanca iar ea venea o zi pe saptamana ca sa o ajute cu romama dar si cu norvegiana facand traduceri, fise de lucru.
Ei investesc in straini pentru ca vor sa-i integreze cat mai bine sa le populeze tara.
Vad ca e complet diferita mentalitatea fata de Spania.

Aelita ma gandeam la tine. Si eu ma pregatesc de ambalat piticele si la drum cu noi sa o luam pe Ana. Si voi dupa Sofia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, din pacate si fratele meu a patit la scoala din astea, intampina atitudini ostile din partea profesorilor, dar nu pe fata, la note se vede cel mai bine. Spre ex. au avut de invatat capitalele lumii, frate-miu s-a fastacit la 2 si a luat 7, alti italieni cu greseli mai multe au luat aceeasi nota sau in alte cazuri diferenta a fost mai mare in defavoarea fratiorului. Stiu ca e copil si e tentant sa gaseasca scuze in chestia asta, dar profa de italiana i-a spus mamei mele la un moment dat ca el poate sa stapaneasca perfect italiana ca nu ii poate da 10, ca atunci unui italian pur sange cat ii mai da?! Ai mei se pregatesc sa-si depuna actele pt cetatenie, pltesc o chirie, o rata, evident taxe, impozite, cumpara si traiesc acolo, dar na, ei nu se uita ca marea majoritate a lor nu mai sunt in stare sa-si spele un wc de cand cu emigrantii
multi Mariei, nu-i corect, sper totusi sa nu o descurajeze ci s-o determine sa fie intotdeauna mai buna ca ai lor.

da, chiar asa e! imagineaza-ti ca de vreo luna vine aproape plangand acasa ca are o bulina galbena (avertizare) ptr ca si-a uitat ochelarii acasa!!! pai nu e treaba profesoarei daca ii poarta sau nu, sau daca am eu bani sa-i fac ochelari!!! si chiar la teste, anii trecuti (era alta profa) testele le aduceau copiii acasa sa le vedem si sa le semnam, de-acum nu mai stie nimeni cum se noteaza... zice asta ca da 2 puncte din media trimestriala pentru atitudine!! adica pentru tupeu?! pai maria mea e cuminte, nu e bagareata in seama nici pentru 10 puncte, si ea sufera mult ptr note... dar sunt extrem de multumita ptr ca ea din clasa I si pana acum la matematica si lectura a promovat mereu un an in plus, in baza unor teste oral+scris pe care le face directiunea, adica acum in clasa a IV-a ea merge la cl a V-a cand are mate si lectura, impreuna cu 2 colegi (spanioli) si directorul ne-a spus ca merita 10 la literatura chiar daca nu e perfecta, ptr ca este peste cei de nationalitate spaniola!! intr-adevar, directorul este o persoana deosebita, si cand am fost acum la scoala a luat-o pe isabela in brate, s-a jucat cu ea, a aratat-o profesorilor... in fine, mai sunt si oameni de buna-credinta, care ne fac sa intoarcem capul si sa mergem mai departe... asta dupa aproape 10 ani de Spania...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput