Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, eu stiam de la Ale...la mine e sotul care studiaza toate cartile cu instructiuni. Eu nici acum nu stiu toate functiile de la cuptor si masinile se spalat rufe si vase. Nici nu stiu unde sa pun solutia de clatit si sarea la cea de vase. Il chem pe el cand se termina.
Al meu daca e frigut si a papat inainte doarme afara in landou. Daca nu sta ridicat sa vaza in jur. L-am cantarit si are 8200 gr.
Luni ma duc si la medic sa vaz ce mai zice.
Cred ca am cea mai tare tzatzi de pe aicisa....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Olivia - voi cat aveati la 2 luni?
Cred ca se trage de la completarea cu lapte praf care o primeste - dar ce sa fac laptele meu in zilele bune cu imbunatatiri(galactogil) a ajuns sa fie 400 ml iar ea papa 700 - 750 ml. Sper doar sa nu fac copilul obez.

Azi mancam morcov - cand as manca toata ziua imi iau morcovi ceva de rontatit cu putine calorii. Si ea se uita in gura mea si saliva. I-am pus si ei morcovelul pe limbuta si nu a parut deranjata. Tot scotea si baga limbuta sa il simta - era tare haioasa. Ii curgeau balute...

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

vin la semnat condica...ca azi am fost tot pe drumuri...de fapt pana la Cluj si inapoi...mi-am facut din nou o eco la fiere, de parca nu stiam ce am....cred ca asteptam un alt raspuns de la medicul asta...dar din pacate aceeasi propunere indecenta... operatie!!!!am iesit cu zambetul pe buze, ca deh...deja m-am obisnuit cu ideea...doar ca nu ma dau batuta...voi incerca alte trat homeopate, am speranta ca unul din ele va da roade...

ma bag si eu in seama cu cresa...si eu zic ca-s prea mici pt asa ceva...in plus la varsta asta nici nu se pune pb de socializare, sa fim seriosi...nici la 2 ani nu interactioneaza intre ei, gen joaca in grup, d'apoi la 1 an...sunt multe inconveniente in ceea ce priveste colectivitatea la varste asa de mici....dar, sigur daca n-ai de ales...e greu de luat o decizie...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana 4 luni si eu care ma gandeam sa il trec la carutul sport, fara nici macar sa stiu ce face landoul

intre timp am descoperit rotita cu care ridic landoul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
L-am cantarit si are 8200 gr.
Luni ma duc si la medic sa vaz ce mai zice.
Cred ca am cea mai tare tzatzi de pe aicisa....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Ma duc sa ma impusc

Vad ca la voi merge treaba struna. Tu slabesti, voinicul creste ca Fat-Fruumos, toata lumea fericita.
La noi totu-i pe dos.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

oana, felicitari pentru vestile bune de la eco la inimioara

9 iunie 2010

Mergi la inceput

dragi mamici din bucuresti, care va veti baza pe mamici / soacre, daca auziti de o bona buna prin prieteni, dati-mi de veste va rog!!

incerc sa ma hotarasc la bona / cresa, desi cred ca inclin catre bona si daca gasesc o persoana de incredere o iau mai devreme, chit ca o platesc cat stau si eu acasa, numa sa fie ok!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

larisa, ce urias ai tu acolo

si ia zi, inca ii vin hainutele de 0-3 luni?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pfui..a trecut prima zi sg cu amandoi..greu dle..greu..noroc ca apropiata petrecere a lui Stefan de il conving sa ia siropurile pt tuse , ca la aerosoli sta, ca ii pun desene.
sa vad maine ce slalom fac, sa si gatesc printre tratamente si alaptaturi.
ioi..asa mi-a urlat micu de foame dupa baita, ca nici nu l-am mai imbracat..i-am tras bodyul pe cap si l-am bagat in sacul de dormit si i-am dat repede sa pape, ca ne auzea tot blocul..
asa mi-e de drag plansul lui de foame, bietu de el..asa tare striga, si nimic nu il poate linisti

si al meu adoarme singur. in cel mai rau caz cu suzeta. dar eu nu am vreme de tinut in brate, plimbari si alte cele, ca in tp asta Stefan s-ar arunca si in cap, sa ma ocup de el.

racusor, dar e musai musai sa mergi la 1 an la serv? adica si eu am mers si la Stefan si acum voi merge, dar cum ziceam, copiii vor sta cu bunicile pana la 2 ani.
apropo de asta, sapt trecuta au venit colegii si sefu sa il vada pe prichi..printre altele, intrebarea esentiala a fost..cand vii la serviciu? :):)
si noi vom trai doar din indemnizatia mea, pt ca sal. sotului se duce pe rata la banca si gradinita lui Stefan..va fi f greu pana in iulie, dar sper ca vom reusi cumva cumva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai, da pustiu meu n-are nici 6 kile si trecem la hainele de 6 luni..asa ca Nectarie cred ca e la cele de 9 luni ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput