Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sa ma uit si eu, ca nu stiam are un mecanism, ceva?

sa caut carticica lui....

oofff, sunt varza

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

se vede ca doarme David ii prieste e leganat..vibrat..ii canta pasarelele

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Azi ne-am plimbat afara vreo 2 ore, ca a fost cald si soare, chiar daca a batut vantul, am ridicat landoul la o treapta superioara ca sa aiba si piciul putina panorama si dupa ce a atipit nitel statea si se uita asa mirat in jur si eu in timpul asta ii povestam cum sta treaba cu toamna si frunzele galbene de se mai intorcea cate unu' pe strada ca sa se convinga ca-s nebuna

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

tu ai tot de la chicco parca, nu? tot trio evolution? se poate ridica landoul?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Trio enjoy avem si landoul e reglabil, are in spate, dedesubt un fel de maner rotund inalt de cam 1 cm si raza de 5 cm, rotesti de ala si se ridica, se lasa-n jos, nu cred ca m-am exprimat prea romaneste

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

ma bucur ca nu sunt singura care face descoperiri la carucior dupa 3 luni de utilizare

am fost la control cardio, totul e bine urmatorul, control la 1 an

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'Neata mamici!

In privinta somnului de noapte, sunt o norocoasa. De la inceput a dormit noaptea. Acum avem o trezire in jur de 5, in rest somn de la 23.00 la 5 si dimineata de la 5 la 9.

Eladea, tu de care coryzalia ai folosit? Cea speciala pt bebelusi n-am gasit. Oare e buna si asta pt adulti?

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

cris, eu numai coryzalia pastile stiu...n-am vazut pe aici din aia de bebe...dar cand era Eric mic, ii dadeam pt raceala cu muci transparenti, curgatori, ALLIUM CEPA granule homeopate... sunt f bune daca se dau la inceput de raceala...eu lui Eric de cand a inceput sa suga pastilutele, i le dau asa, intregi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PAULA eu l-am luat la o oferta,de la 1000 € a fost la 600€ . vezi pe siteul de El Corte Ingles,eu acolo am gasit,si m-am dus sa il iau.in cazurile astea nu au multe,uneori doar unul.poate gasesti oferte la ei.fara landou si scoica ar trebui sa fie mai ieftin.
si daca ai soacra,ii spuice sa ia side unde,si ti-l trimite pachet la autocar.
poti sa il pui inclinat,ca e ca in cosulet,atat timp cat nu sta pe greutatea lui pe fundulee perfect inclinat.si pe Miguel il mai pun asa cand il doareburtica,asa il linisteste,ca la el nu se pune problema de vazut ca inca nu vede mare lucr,dar pe spate ii doare si mai tare burta.asa mai inclinati e mai bine.
cu ajutatul la mers nu te-as sfatui mai tarziu(ca acum nici nu se pune problema) pt ca apoi nu mai scapi,o sa mergi cu fundu-n sus pana invata sa mearga.daca il lasi singurel,va merge si mai repede,pt ca nu va avea ajutor usor care sa il plimbe .si pana va fi pregatit,va merge de-a buselea si se va ridica singur pe pereti si pe mobila.

ARISSA e perfect asa cum te ajuta !! la calcat,una alta si sa stea cat sa iesi un pic sa cumperi ceva.nici nu ai nevoie de mai mult,sa te sufoce,asa e super !!
eu nu as avea nevoie decat sa nu mai ies cu doi in spinare vorba aia,si sa ma intorc cu 3 cand o iau pe Sofia de la gradi,si incepsa miorlaie,ca vor sa le cumpar suc,ca vor aia,ailalta,sete,pipi..

RODYCA alt centru comercial mare ai prin jur,caresa aiba farmacie inauntru?
daca nu,intreaba la farmacie,dar vezi si cat costa la ei,in Carreofur era cam 10 €,sa nu te trezesti ca la farmacii e 20..
iar in Alcampo daca ar fi..tot asa la parafarmacie,pe unde sunt tratamente de par,nu sampoanele normale.

sfat pt SCAUN DE MASA:
eu am doua,unul al Sofiei unul al lui Andres.
primul sfat ar fi ca daca e invatat de la inceput acolo,adica de la 6 luni,nu vor fi probleme ,se vor pune cu drag.daca e invvatat in brate ,nu mai vor in scaun.
al doilea sfat .eu am unul de panza (cum e la scoica),unul de musama.cel de musama a fost mai ieftin.cel de panza mai scump,mai mare ,mai frumos si cu pozitie de dat mai pe spate pe care nu am folosit-o ca prefer mai drept sa manance.
ala de musama il sterg cu laveta repede dupa fiacare masa.ala de panza,il bag la masina de spalat la cateva zile,intre timp sta murdar ca se murdareste zilnic...ala de panza are si jucarii pe tava,pe care trebuie sa le dau jos ca sa nu ma mai incurce,si ma incuraca si asa ! celalalt nu are si nici nevoie nu aveam!
deci,inainte sa va ia ochii ca e frumos si mare sanu incapa bine,si cu roti si cu jucarii si muzica si panza frmoasa,mai bine unul simplu usor de sters !

DIANA nu-i faci rau cu o treapta ridicata,bachiar bine,coloana tot dreapta sta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Raul nu mai vrea deloc sa stea pe spate pe pat!! Cum il pun jos cum incepe sa planga...Pot sa-i puna o perinita mica la spate, sa vada si el ce mai e prin jur? Nu-l pun in fund, dar asa semiculcat?
Si in plus, cand il ridic de manute, nu se mai ridica in fundulet, se ridica direct in picioruse. Si l-am tinut vertical in picioare si paseste si cand l-am lasat jos a inceput sa planga, dar presupun ca e mult prea repede sa il sprijin sa paseasca. Dar da din picioruse ca un apucat cateodata...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

ohooooooo...nici smecheru' asta al meu nu mai vrea demult pe spate...asa ca de ceva vreme ii ridic o treapta la spatarul caruciorului, sa vada si el lumea...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Aelita -

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Azi sunt plina de intrebari!
Voi cum ati facut la botez? Ati tinut copii la restaurant? Sau i-ati dus acasa? Si daca au ramas si ei la restaurant, ati lasat lumea sa fumeze?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

eu i-am dus la restaurant pe amandoi...la noi fiind cald in ziua botezului, s-a fumat afara, pe terasa...Eric la un moment dat dupa multa joaca si alergatura cu ceilalti copii a obosit si l-am culcat in masina...filip evident a dormit in carucior...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OANA si al meu sta cu orele in landou,pe-afara .la aer doarme neintors !defapt eu pe toti i-am avut somnorosi cand a fost vorba de iesit afara,iar in masina adormin 5 minute in scaune,toti 3,in spate.
ma pun sa le pun un cd cu muzica de-a lor,de care sunt satulaaaaaaaaaaa!! si ii pandesc sa adoarma,si cum ii vad schimb repede cd-ul.

VICtO maama ce nervi cand pierzi mesajul,eu sunt campioana !!!

ce sa faci,le speli cat poti,cat le vezi,nu ai sa poti sa fii mama caracatita ! eu la Andres,cand incepuse sa mearga de-a buselea,sa manance ce scamegasea pe jos,ajunsesem sa dau cu aspiratorul zilnic si sa spal pe jos cel putin odata toata casa...dar acum nu as mai putea.cu doi maifaceam cum faceam,dar cu trei mi-au pus capac!
oricum nu mi s-au prea imbolnavit cand erau mici.

BONE-Cand eram mai tanara si mergeam cu autobuzul mult,ce imi mai auzeau urechile,ca vorbeau intre ele,povesteau din case,si ce urat vorbeau despre casa,despre copii,despre parinti...si cum se laudau ele ce faceau !!
ACUM NU INSEAMNA CA NU E NICIUNA BUNA !! ca deasemenea cunosc bone super !!! si parinti multumiti.
dar toate au fost ori rude,matuse cunoscute,vecine,ori recomandate de cineva de mare incredere.

mi-a povestit acum multi ani cineva,careia ii povestise o bona,cum se razbuna ea pe sefa ei,de ..nu stiu ce se razbuna defapt...ii spala wcurile cu periuta de dinti a sefei !o punea la loc bine merci,si aia habar nu avea .
cu chestia asta,femeia aia se lauda peste tot ,ce face ea!

si cum spuneau si fetele,prietenele mele care au gasit o bona buna,au tinut-o si le-a crescut 2-3 copii,ani de zile.ca asa ceva nu e de lasat din mana
Sunt si femei care chiar muncesc cu sufletul,nu doar pt bani.

doar ca trebuie sa le alegem cu mare grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aveti grija cu multi-taskingurile .
Ca eu dupa ce am schimbat scutec Elisa, raspuns si sunat invatatoarea Anei, raspuns la telefonul unei mamici de copil din clasa Anei, schimbat Iulia, am citit un sms si am raspuns la mail cu Iulia la san. Numai ca am dat reply to all si s-a dus mailul meu cu viteza luminii in toata firma. Noroc ca nu era secret de stat ca raspuneam ca vin la petrecerea de Craciun dar cu Iulia dupa noi .

Alinuta ai dreptate ca e greu sa mulg si sa dau la biberon, sa notez. Eu retinusem ca iti face ragade daca il pui la san. Auzi la el baiat mare (si la kilograme si ca varsta) si n-are rabdare la san. Ai incercat sa-l ridici dupa primele 5 minute ca sa scoata aerul? Cat vrei sa-l alaptezi? ca in cazul vostru tu decizi cat te mai chinui.
Laurika, minunea ta de baiat cat cantareste/masoara? Ca ai nostri s-au nascut cam in acelasi timp si greutate asemanatoare.
Paula, daca-s putini fumatori pot iesi afara mai ales daca-s rude apropiate si inteleg situatia. Noi am facut in februarie la fetele mari si tot au iesit afara. Nici nu le-am spus noi, s-au simtit ei.
Ce spui tu ca-l tine mama ta in brate prea mult. Pai ii dai de lucru mamei mai mult si asa nu mai are timp de le. Si oricum nu-ti face griji prea multe ca invata sa mearga si nu mai vrea el in brate, vrea sa exploreze.

Diana ce bine a crescut Eva. Pai ne-ati intrecut bine de tot si a fost si mai mica la nastere.
Am auzit de caruturile McLaren ca sunt recomndate ca usor de folosite si bune pentru deplasari, fiabile in timp.

Noi cred ca vom fi ultimii cu botezul. Cel mai devreme in februarie-martie.

Eu cand era Ana mica n-am gasit loc la cresa nici in Ro si nici in Norvegia asa ca a stat mama cu ea 3 luni la Bucuresti, 3 luni aici, dupa aceea tata 3 luni in Norvegia, iar mama 6 luni. Si dupa aceea la gradinita. A fost complicat.
Acum insa nici nu mi-a trecut prin cap sa o dau pe Elisa la cresa la un an.
Pai daca Ana si-a rupt piciorul la 4 ani si nimeni nu stia cum s-a intamplat ce pretentii sa mai am la un copil de un an. Iar la cresa nu o singura data am vazut copilasi mici care cad si se rostogolesc pana la baza dealului din curtea gradinitei.
Cu Iulia nu stiu ce vom face la un an cand incep serviciul dar nu-mi surade deloc ideea de cresa. Si nici nu mi se pare corect pentru ca Ana a inceput la 2 ani si 10 luni iar Elisa probabil cam la fel.

Rodyka noi facem Prevenar la 3 luni, 5 luni si 1 an.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput