Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya acum fug la cumparaturi sa fac de papa, ca azi am mai mancat noi o pizza o clatita ( facute cu o sg mana ca fii'mea voia numa in bratele mele) dar mancare ioc . Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Si eu pot mai nou sa spal bibe cu el in brate, spal pe jos, mananc si cred ca mai pot face si altele, dar nu-s testate... inca Tot legat de multivalenta, intr-o zi imi mulgeam un san si la celalalt era strumful .
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bamboletta spune:
citat din mesajul lui michelle1981 La multe lunite Dimitrie Eva Miruna Ioana ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
La multe lunite si de la noi
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Profit ca doarme David in balansoar Antonia se balaceste in cada cu spuma
Otilia-nu cred sa aiba ceva laptele tau..daca erai la primul copil poate dar asa ai mai crescut 2 cu laptele tau si au crescut f bine
1.eu iau omega3 dar nu vad nici o schimbare la David mie mi se pare ca a luat mai bine in greutate de cand il iau
2.laptele nu mi l-am gustat dar Antonia zice ca nu e bun
3.nu folosim bibe
Pampersii Pufies eu i-am luat din carrefour...la kaufland nu am vazut sa aiba
De sambata David nu a mai facut kk si el facea de 2-3 ori pe zi...ce sa fac sa-l mai las asa?
Ne pregatim si noi de botez pe 11 noiembrie vom fi doar noi si familia..masa o facem acasa
fug ma striga Antonia sa o scot din apa
Diana_Eva spune:
eu gustat laptic - dulce si cam ciudatel - noroc ca nu suntem bebelusi
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Mycya spune:
si sa imi fie rusinica
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI Dimitrie , Miruna ,Eva!!! sa cresteti mari si sanatosi
LA MULTE LUNITE SI ANISORI SI SARBATORILOR DE IERI, ISA!!! 4 lunite, sa cresti mare si sanatoasa
Iulia de Maya si Iulia de Mousel, la fel va urez si voua
Bumblee si io la fel, azi ma mulgeam din sanul care nu-l terminase si ea papa la celalalt. multe fac cu ea in brate ca u am de ales.
uneori sta in patut 10 minute si io fug in toata casa sa fac mai de toate dar nu reusesc sa termin si mai dau cu aspiratorul, sters pe jos, mancat etc cu ea in bratele mele
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Bambo, nou pediatra ne-a zis sa asteptam 4 zile ca sa stimulam, pana atunci sa incercam o baita mai calda la funduc (ii relaxeaza muschii funduletului) si masaj in sensul acelor de ceas, accentuata miscarea jos.
Luna 3
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Azi ne-am plimbat afara vreo 2 ore, ca a fost cald si soare, chiar daca a batut vantul, am ridicat landoul la o treapta superioara ca sa aiba si piciul putina panorama si dupa ce a atipit nitel statea si se uita asa mirat in jur si eu in timpul asta ii povestam cum sta treaba cu toamna si frunzele galbene de se mai intorcea cate unu' pe strada ca sa se convinga ca-s nebuna Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
tu ai tot de la chicco parca, nu? tot trio evolution? se poate ridica landoul?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tanti spune:
Victosi eu am aceasi problema cu baiatul cel mare , ii ia jucariile de la bb si a devenit si neascultator de cand am nascut, cu toate ca am incercat sa ma ocup de el cat am putut si m-am ocupat de el sa nu se simta dat la o parte
bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
tu ai tot de la chicco parca, nu? tot trio evolution? se poate ridica landoul? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Trio enjoy avem si landoul e reglabil, are in spate, dedesubt un fel de maner rotund inalt de cam 1 cm si raza de 5 cm, rotesti de ala si se ridica, se lasa-n jos, nu cred ca m-am exprimat prea romaneste
Luna 3
bamboletta spune:
da se poate ridica mai sus landoul de la chicco..are 2 sau 3 trepte..l-am studiat cand vroiam sa luam si noi
Bumblebee-deci mai astept putin cu kk..mersi
eu nu ma mulg deloc..cat suge David asa il las papa un san la o masa
m-am muls la inceput cand erau tari si plini de nu mai puteam...si cand ma gandesc ca la Antonia ziceam ca nu am lapte...ea nu vroia sa suga..canalele erau infundate la pompa mai mult de 50 ml nu scoteam a mancat mixt pana la 2 luni si dupa doar LP...acum suntem doar pe LM