Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
landoul nostru are o pozitie in care sta mai ridicat...cred ca si al vostru la fel nu? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010# |
da, daaaaa am descoperit de 2 zile
am mai citit o data cartea de la carucior...chiar am zis ca il vand si tot nu stiu tot ce poate face caruciorul asta
acu iar ploua dar la prima ocazie incerc, sper sa am succes cu noua pozitie
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
carla_2008 spune:
buna fetele
noi facem botezul in 5 noiembrie,si il facem la un hotel cu o sala mica de nunti,asa ca noi o sa avem o camera pt bebei sus in hotel cu care o sa stea mama si soacra.in sala ii vom duce la inceput 15 min sa-i vada lumea si la tort putin.Atat!nici vorba de pupat bebeii!atata le trebe ca nu las pe nimeni sa-i atinga!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
michelle1981 spune:
Denisa, ma bucur ca va pastrati continuitatea evenimentelor din noiembrie Noi am renuntat la idee ca nu stiam cand va naste nasa si nu stiam daca va prinde cele 40 de zile in care nu are voie in biserica.
Paula, noi am avut bebelina la local intr-un birou
Noi am rugat chelnerii sa nu puna scrumiere pe mese. Au pus afara 2 mese cu scrumiere.
Victo - ca sa recapeti mesajul sters poti da CTRL + Z
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita La multe lunite !!! Iulia (arissa) Iulia(mousel) Isabella (inca o data ) Dimitrie Miruna Ioana Eva Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Sui de la noi!!!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
michelle1981 spune:
La multe lunite Dimitrie Eva Miruna Ioana
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Michelle, ma uitam la semnatura ta, si vad ca Bianca are 2 luni, 2 sapt si 2 zile...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Otiliav spune:
Salutare!
Eu sunt intr-o mare dilema.
M-au chemat saptamana trecuta cu delfinasa la masurat perimetrul cranian ca nu crescuse cum trebuie si am sarit din lac in put.
Acum are 38.4 cm la cap (de la 36 la nastere, 38.1 cm acum 6 zile)
Pare ca s-a asezat pe graficul ei asa cum trebuie.
La lungime iese mai putin ca data trecuta asa ca fac o medie si zic ca are 58 cm.
La greutate insa e baiul. Acum 6 zile avea pe la 14:30 5.285kg. Azi la ora 10 au cantarit-o si surprizs 5.280 kg. Era intr-adevar inainte de masa dar totusi.
I-am dat sa suga si am cantarit-o iar. A supt 115 ml si putoarea nu a terminat de supt sanul stang care produce putin la mine. Am venit acasa si am mai scos 50 ml pe care m-am chinuit sa-i dau cu biberonul.
Astia nu vor sa-i faca inca analize. Si picaturi cu fier a zis ca dupa 6 luni. Ma intreaba pe mine ce cred ca a patit de nu creste copilul
Gandind la modul optimist pot considera ca atunci era mancata si acum nu si atunci ar iesi o crestere de 100 de grame sa zicem. Oricum e putin dar mai trebuie sa iau in calcul si ca aseara a produs vreo 5 scutece pline de kk adica a golit instalatia bine de tot.
In fine ne-am ales cu o noua programare saptamana viitoare si cu multe semne de intrebare fara raspuns.
Ma bucuram ca si-a scos o masa noaptea si acum nu stiu cum sa o fac sa pape mai mult si mai des. Am trezit-o la 3 ore ca am fost cu landoul la policlinica si pac a bagat somn pe drum. A supt si dupa aceea am plecat dupa Ana la scoala si iar dormea bustean.
Sa nu plec fara sa va pun cateva intrebari.
1. Ia cineva ulei de peste? ca ma gandesc ca iau cam de o saptamana si poate de aceea nu ii place gustul laptelui.
2. E dulce si vanilat laptele vostru? Asta daca l-ati gustat . Ca eu l-am gustat o data la Ana si asa tin minte. Iar azi ramasese putin in biberon si l-am gustat. Nu mi-a placut. Nici dulce si nici parfumat.
3. Aveti tetina la biberon ortodontica? Ca eu am doar de silicon rotunde si nu vrea sa suga desi e mare fan suzeta de silicon. Asa ca ma gandesc ca poate o pacalesc daca schimb forma ca materialul e acelasi. Ma asteptam sa fie greu de vreme ce nu a bagat pana azi biberon in gura.
Mi s-a parut asa ciudat sa-i dau laptele meu din biberon. Pana acum n-am avut ocazia sa fac asa ceva. A mai venit si Elisa cu un bebelus pe canapea sa-i dea cu biberonul ca mine asa ca zau ca ma simteam ca ma joc de-a mama si copilul.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tina_80 spune:
Otilia, eu am gustat laptele meu si nu prea mi-a placut. Este dulceag si f f putin vanilat....oricum are un gust ciudat!
Dar nu cred ca e cazul sa te gandesti ca lapticul tau nu ar fi bun pt delfinasa ta, Iulia, ci poate nu mamanca cantitatea necesara la fiecare masa.
Pupici!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
Azi ne-am plimbat afara vreo 2 ore, ca a fost cald si soare, chiar daca a batut vantul, am ridicat landoul la o treapta superioara ca sa aiba si piciul putina panorama si dupa ce a atipit nitel statea si se uita asa mirat in jur si eu in timpul asta ii povestam cum sta treaba cu toamna si frunzele galbene de se mai intorcea cate unu' pe strada ca sa se convinga ca-s nebuna
Otilia eu nu iau decat vitamine si mananc putina mancare si multe dulciuri, nu mi-am gustat laptele, dar am mancat si ceapa si usturoi, am mancat si varza murata si alte bazaconii si asta micu' n-a strambat deloc din nas, ce-i drept asta-i si fomist sef, doar ca daca la inceput adoarmea la san, acuma n-are rabdare sa stea pana goleste sanul.
Bibe am de la avent cu tetine 1 tot de la ei, nu cu forma ortodontica.
E cam aiurea daca gogosica ta e putoare la san, dar poate o fi un incident izolat si ea papa de regula mai mult. La mine stiu exact cat mananca, dar am mai mult par alb in cap decat imi permite varsta. Daca pe noi ne mai tin balamelele sa mulgem, punem in bibe, cantarit , suntem cele la primul bb, tu cu inca 2 printese din care una este tot mica, cred c-o iei pe aratura. Sper sa-si adune Iulica toata forta si sa pape bunatatea de lapte de la mami.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Mycya spune:
hello delfinariu!!!
Tina, Crispro de asemeni si delfinasilor vostri si voua
Crispro intr-adevar e greu dar nu ma mai plang ca nu rezolv nimic. tot visez ca apare soacra in Germania ca naste la sfarsitul lunii cumnatica mea si cica e posibil sa vina sa o mai ajute ca ea nu e asa de "descucareata" cica, ca mine si poate isi face si mila de noi si ne sare in ajutor .
eu am fost in plimabri 2 zile, am profitat ca a fost sotul liber si am fost pe la cumnatul meu care sta la 120 km de noi si asa ca am mai iesit si eu putin in lume chiar daca ocupata am fost la fel de mult cu fata ca a fost mai agitata.macar mancare nu a mai trebuit sa fac io
acum fug la cumparaturi sa fac de papa, ca azi am mai mancat noi o pizza o clatita ( facute cu o sg mana ca fii'mea voia numa in bratele mele) dar mancare ioc .
Mami de Andra Maria 02.08.2010