Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

michelle, ilinca,rodi, tina, otilia, paula, oana, bianca

rodi multi pentru maria sa fie o invingatoare si sa nu se lase intimidata de ceilalti! ea e o fetita isteata si trebuie sa aiba incredere in ea!
foarte dragut directorul ca a tinut sedinta!

bravo pentru iza!!! cat de frumoasa este

anca sanatate multa fetitei

otilia oaah, prima zapada

oana bravo pentru iesirea reusita si noi am ridicat azi carutul si i-a placut lui andrei, ca se uita la copaci, la oameni noroc cu voi bine, la un moment dat tot a vrut in brate si tot tipand l-am adus acasa

oana felicitari pentru laptop lasa de craciunul (urmator) apple-ul

cris nu te mai supara, o sa stea si vladut andrei de curand a inceput sa stea, ii fac masaj pe spate ca sa ii placa, si tot nu isi tine capul asa sus cumm am vazut la filip de exemplu

cu bibe asa este, unii copii, dupa ce dau cu gustul de biberon, incep sa refuze sanul si se intampla de obicei pana in 4 luni. sa ai grija ca tetina sa fie cu scurgere cat mai lenta, sa munceasca pentru lapticul ala. daca ti se pare ca incepe sa vrea bibe in loc de san, sa ii dai cu lingurita completarea si sa vezi ca imediat o sa suga iar bine la san. asa a zis pediatra noastra

Cris(2010) sanatate multa tie si micutei Natalie

pampers si eu am patit fix la fel cu ultima punga de pampers premium care. desi pana acum am fost foarte multumita. dar acum mi-a luat sotul o punga noua de premium care, maxi dry se cheama. are alte desene pe pampers si chiar sunt mai bune. azi delfinasul a facut kk de 3 ori si nici urma pe body si eu ma gandeam sa renunt, dar astia vad ca sunt mai buni...

larisa ai niste copii foarte frumosi!!

gata, am terminat, ma duc la culcare si eu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si inainte sa ma laud...in seara asta Andrei a adormit singur in patut am stat si eu langa patut, sa nu se simta singur, dar a adormit pana la urma

ma duc sa imi fac un ceai cu miere si lamaie, sa iau un paracetamol si sa ma culc...sper sa am o noapte mai usoara

noapte buna delfinariu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Azi il tineam in brate, a facut un kk spumos, apos, ca instantaneu a iesit pe la spate, deasupra scutecului, a trecut prin body si pijama, si a ajuns pe bluza mea... Io vorbeam la tel, am si inchis si am fugit sa schimb copilul care era tot un kk pe spate... Asa ca dupa ce termin cu scutecele astea- pampers, trec si io pe puffies...

[

Am fost azi la careffour si am luat 2 baxuri mici: unul de pufies nr.3 si happy nr.4 sa vedem cu ce ne descurcam mai bine. Chiar daca mai am pampers i-am pus un scutec de la pufies

A trecut cineva la nr 4??? Larisa, Btz....noi o sa trecem curand

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna. Sunt mamica unui baietel nascut in iunie si desi va citesc de ceva vreme, abia acum am gasit timp sa scriu si eu. Va admir pentru ca reusiti sa va ocupati de copii si sa va gasiti timp pentru a sustine, sfatui, oferi info utile mamicilor din grup dar si altora care va citesc.
Recunosc ca de multe ori am gasit raspuns la nelamuririle mele in informatiile oferite de voi. Pe de alta parte, am experimentat si noi destule pana acum, asa ca la un moment dat sper sa va fiu si eu de folos.
Va rog sa introduceti si datele noastre pe prima pagina: Theodor Mihai, 24.06.2010; 3,200 kg; 49 cm; apgar 9.

Roxana, mamica foarte fericita a pisicutzei Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Voi aveti dreptate ca nu-i o tragedie sa dam LP dar ma simt datoare sa incerc tot posibilul pentru ca si la celelalte am avut ambitie sa le alaptez cat am putut. Adica m-am stimulat, am tras de mine sa pot cat mai mult, numaram saptamanile si lunile ca in sarcina. Pe Ana pana la un an cand m-am imbolnavit si am considerat ca am alaptat-o destul, nu avea sens sa ma chinui sa am din nou lapte pentru ca ea nu a mai venit sa suga.
Iar pe Elisa am intarcat-o fortat ca nu ne mai intelegeam cu ea noaptea. Eram gravida in 5 luni si ma lovea ca era nemultumita ca nu vine lapte destul, plus ca scazuse in greutate. A fost nasol de tot pentru ea, eu eram pe final cu laptele de vreme ce nu m-am muls si nici pastile nu am luat in acele 2 saptamani de intarcat treptat.
Cred ca sunt foarte multi copii care la 3-4 luni trec prin faza aceasta a auto-intarcarii. N-am inteles niciodata de ce. Cum au putin aer cum se smucesc, nu mai vor sa suga. Ana a facut asa in luna a 4-a si am crezut ca nu ii mai ajunge laptele. Dar ea se ingrasa de iesise din grafice asa ca era o fitza. In final i-am bagat o masa de mar si s-a calmat.
Oricum e o adevarata aventura alaptatul asta.

V-am povestit ce ghinioane am avut noi cu laptopul? Astept si eu poimaine un Sony Vaio si sper sa se sparga ghinionul. Al meu sot se uita de 2 luni pe reviewuri. Am comandat un Dell pana sa nasc si cand sa-l primim nu venea nimic. In final sunam si cica nu am dat confirmare asa cum trebuia la nu stiu ce departament, am dat mail doar la vanzator. Iar mie numai la asta nu-mi statea capul ca exact in acele zile am nascut. Dupa care a cumparat de la Bucuresti Sony Vaio cum visa el ca vrea ca optiuni si l-a aranjat bine de tot dar i-a fost furat din biroul profesoarei indrumatoare de la examenul de diploma . Atunci nu a mai putut comanda altul asa ca a luat acum. Si mi-a zis ca de cateva zile a aparut un model nou
Eu am unul vechi de 5 ani. Si-a trait traiul, are o tasta sarita asa ca greu pun virgule. Probabil i-l dam Anei pentru ce are ea nevoie.

Tina, noi suntem la numarul 4 dar la Libero. I le pun noaptea iar ziua numarul 3 ca parca tine mai bine la piciorus si i le schimb des. Si Elisa e la numarul 5. O bucurie cu atatea numere si baxuri alcool]

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Giorgia, bine ai revenit!

Racusor, Cris, multa sanatate! Aveti grija de Andrei si Natali!

Otilia, ce frumos ninge la voi!

Larisa, ce voinicel e Nectarie!

Crispro, iti doresc o noapte linistita si odihnitoare!
Si mie mi se intampla ca Radu sa planga la tzitzi, de obicei seara pt ca e f obosit si mai ales atunci cand il alaptez in brate. Ii scot sanul din gura, il pun pe pat, ma intind si eu langa el si atunci il accepta....semn ca vrea la orizontala. In cazul tau e posibil sa fie din cauza dintisorilor

Rodi, felicitari!Deja ai fata mare si frumoasa Si noi apucam jucariile cu manuta, vrem sa atingem caruselul, etc

In seara asta am fost plecata pt 2 ore la cosmetica, iar cand am vebit fetelor acasam a unceput Raducu sa rada in hohote si dadea din maini de abia il puteam urmariL-am luat in brate si a mai tras o portie de ras si la mine in brate. Imi venea sa-l mananc!
Sunt atat de fericita!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca avem o comoara!

Maine urmeaza sa ma duc la coafor si sambata ies in oras cu fetele.

Noapte buna delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Vad ca cele mai multe dintre voi sunteti norocoase pentru ca puteti oferi puiutilor vostri LM. Noi am trecut incet, incet pe LP in urma unei infectii urinare pe care am avut-o eu. Insa, din pacate inainte de asta, mi s-a intamplat si mie ceea ce spunea cineva dinte voi putin mai sus. Desi aveam destul lapte si curgea cu usurinta, baietelul meu tragea 2-3 min si apoi incepea sa tipe. Bineinteles ca nu se satura; curand ii era iar foame si povestea cu tipatul se repeta. Am verificat si laptic era destul. Poate ca nu era satios. Plus ca era nervos, nu se odihnea, nu-i intra nimeni in voie cu nimic. Cand tocmai ma gandeam sa completez cu LP, am luat Klebsiella si a trebuit sa intrerup alaptarea si sa trecem exclusiv pe LP.
Oricum, fata de greutatea pe care vad ca o au baieteii vostri nascuti in aceeasi perioada cu Theo (iunie), noi suntem mai supli. Poate ca le seamana lui mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

offf mai fetelor sunt asa de trista am vazut un filmulet gasit undeva pe google (cautand cu totul altceva si am dat de el) despre avortul chirurgical si nu am stiut ca e asa de strigator la cer acum bocesc ca toanta dar nu ma pot opri cand stiu ca sute de astfel de interventii se fac pe zi

mi-am facut rau singurica din curiozitate si nici nu imi imaginam ca poate fi asa

bietii copilasi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, Racusor, Tina

Deabia acum am reusit s-o adorm pe delfinasa mea. Nu stiu ce-a patit in seara asta. De obicei adormea la san dupa masa de seara, in jur de 10.30, 11 maxim. Acum avea chef de povesti. Am incercat s-o adorm in brate, dar s-a lasat cu tipete. Pana la urma am pus-o in patut si am plecat de langa ea. Imediat ma striga si nu se lasa pana nu veneam la ea si ma intampina cu gura pana la urechi si chef de vorbit. Asta s-a repetat de vreo cinci ori. Pana la urma am stat langa ea, sa ma vada. Atipea si iar se trezea. Am incercat s-o mangai usor pe frunte. A atipit imediat. Am plecat in living, iar a inceput sa scanceasca. Si tot asa, pana a adormit intr-un final.

Rodika, dragalasa foc Isa

Anca, multa sanatate Mariei si spor la pregatiri.

Racusor, sanatate si tie. Sper sa-l sara pe Andrei raceala

Roxana, bine ai venit in delfinariu.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La multe lunite NECTARIE si LUANA-MARIA!!!
Larisa si Angharad, sa va traiasca puiutii si sa va bucure viata.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput