Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 La multe lunite NECTARIE si LUANA-MARIA!!! Larisa si Angharad, sa va traiasca puiutii si sa va bucure viata. |
si din partea noastra...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Cris2010 spune:
Ca tot ati adus vb de laptopuri. Vreau si eu sa iau un laptop nou. Momentan am un acer de 4 ani, n-am facut nici un upgrade la el si se taraie saracutul cu 'bastoanul'. Trebuie sa mai am rabdare pana de sarbatori, ca-mi ia nepoata mea din Spania, cand merge in vizita la sora mea. Ea si-a luat de acolo la jumatate de pret fata de Ro, aceeasi configuratie. Are un pic tastatura altfel, dar daca te obisnuiest nu-i bai.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
rodyka spune:
noi am avut o zi tare grea, isa aproape ca nu a papat, la san a facut mai mult fite, e drept ca nici nu ii simt tari si plini, iar biberonul mi l-a scuipat cat colo... a fost maraita toata ziua, a avut si o diaree , sper sa fie doar un scaun asa, izolat...
si am tot amanat si baita de seara, ca sa papam mai tarziu si sa dormim cuminti. ei bine, baita am facut-o la 9.30, dar de papat doar 5 minute a vrut, oricat am incercat s-o conving, iar daca am tinut-o mai strans la san a inceput sa tipe!! si apoi am stat in pat langa ea 2 ore ca nu vroia sa doarma, dar nici sa se joace si nici sa pape... intr-un final am pus-o in patutul ei si a adormit in sac... sa vedem cand o loveste iar foamea cea mare...
noapte buna, delfinariu, merg si eu sa ma ascund...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Diana_Eva spune:
Noi ne-am trezit tarziu (ieri 21.10) dar am si adormit greu azi(22.10). Poate doarme pana la 7 macar.
Noapte buna delfinuti!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
sorina_goga spune:
Neata!! (cam devreme ) Is treaza de la 2.30 si nu mai pot adormi! M-am trezit ca mi s-a parut ca Bogdan isi suge pumnul (nu era asa) si nu mai pot adormi! Astazi o sa fiu zombi si in mod sigur cand o sa-mi vina mie somnul se trezeste Bogdan .
Roxana bime ai venit printre noi!
Nectarie si Luana-Maria si cate o si un pt mamele voastre!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
sorina_goga spune:
Daca nu am somn am reusit sa mai vad si poze cu delfinasi! Lasat comentariile de rigoare. Doamne ce au crescut!!! Niste frumuseti toti.Suntem o odisee cu cei mai frumosi copii!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010