Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Subscriu la ce a spus Carmen. Cat se poate, bine, cat nu, calm ca exista LP. |
si eu am ajuns la aceeasi concluzie...si de cand am implinit 3 luni mi-am promis ca nu ma mai stresez...cat e lapte atata e si gata...si culmea a crescut productia si imi simt sanii tari
Oana, ce mai face sanul? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
e praf! nu stiu cu ce sa-l mai dau, crema de la motherlove e foarte buna dar nu apuca sa isi revina ca in cateva ore suge din nou si iar o luam dela capat cu durerea, dat cu crema, se linisteste...si vine ora de papa
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Poze cu Nectarie Luna 3
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
giorgia23 spune:
Buna seara si din partea mea....am cam tras chiulul zilele astea dar am avut o stare f.proasta....mi/am mai revenit acum
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR(cu intarziere)
Fata mea de la un timp se trezeste des noaptea...cam de 3-4 ori si nu pt ca ii este foame...ziua doarme mai binisor cu mine langa ea si dk se poate cu tzatza in gura...am iesit si noi afara ieri si azi dar plimbari scurte de 20 min...nu/i place in carut iar in brate nu pot sa o duc mult ca ma dor mainile
Am admirat si pozele delfinasilor....toti niste scumpi
Sa stiti ca v/am urmarit zi de zi
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
Mycya spune:
Dragaica ce super
Rody nu stiu daca e de la oboseala ca azi noapte am dormit bine si chiar mult, dar cine stie poate pt organism nu e de ajuns
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Poze cu Nectarie Luna 3 http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3# Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010# |
ce frumos! si alexia ce jacheta are
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
Creata, . Sa stii ca o sa incerc asa, sa vedem...
Giorgia, chiar ma gandeam pe unde esti... am crezut ca ai plecat la mama ta... Of, cred ca e greu si esti obosita si cu stari nasoale, de la atatea treziri...
Io fac cu nervii... copilului nu ii mai place la san, sau nu stiu ce sa inteleg... De cateva zile, dupa ce papa , dar nu cat sa se sature, nu mai vrea sanul. Cum ma apropiu de el si desfac sutienul, cum urla... Inchid sutienul, ma ridic, trece urletul... Noroc ca fac proba cantarului, ca altfel ziceam ca e satul copilul... Acum seara mi-a facut la fel, a mancat 100ml, si nu mai vrea... Degeaba ma tot fatai prin fata guritei cu sanul, ca nu vrea... I-am bagat aratatorul meu in gura, il suge, de e gata sa mi-l inghita... Il las asu suga degetul de 4 ori, si rapid il scot si bag sanul... Si tot asa, si doar asa, am reusit sa il fac sa mai pape 50ml... Dupa care bibe tot cu LM, cu greu 30... Acuma, is 2 variante- fie ceva nu ii mai place la titi (m-as strica de cap), fie ii era foarte somn, si dorea sa il pun in patutul lui, cu suzeta in gura, cum stie ca doarme... El nu doarme niciodata la san, si poate astepta sa termin io sa il oblig sa pape, ca sa il pun in pat. Acum l-am pus in patut, i-am bagat suzeta, si nu a mai zis nimic de 10 min... Nu stiu daca a adormit... Ma tem ca am o prietena care la 3 luni s-a trezit ca nu mai vrea copilul la san, urla de numa, de parca il ardea... L-a cautat in gurita, crezand ca are ceva de nu poate manca - nimic. L-a dus la doctor, nimic... L-a tot chinuit asa cateva saptamani, copilul nu statea, manca foarte putin, nu a luat in greutate, asa ca mama a inceput sa se mulga si sa ii dea numai din bibe- manca copilul de numa... dar era greu, sfarcurile varza, productia scadea, asa incat repede a trecut pe LP... Mai am o prietena care a patit la fel, se mulgea si ii dadea din bibe, nu vroia san deloc.. Si culmea ca suzeta nu o accepta, dar bibe da... Io initial nu credeam povesti din astea, eram sigura ca e o pozitionare proasta la san, sau ceva... Dar acum sper sa nu o patesc si eu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ilinca79 spune:
La multi ani Paul Christian! Btz, mi-ai facut o pofta cu bunatatile alea, mai ales cu cozonacul cu nuca...
crispro, copii nostri parca sunt frati. Nici al meu nu vrea sa stea pe burta iar faza cu sanul este exact ce povesteam eu saptamana trecuta. Al meu dupa ce ieri a mancat binisor, azi iar a avut mese de max 150 ml. Acum de pilda a mancat doar 70 ml Acuma mai nou, chiar daca ia sanul, de cele mai multe ori mananca foarte agitat si am impresia ca il doare burtica pe masura ce se umple. Chiar nu stiu ce sa mai fac, cred ca iar il duc la medic sapatamana viitoare
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
larissa_79 spune:
Cristina, asa mi-a facut si Ale...refuza sanul. N-a primit insa nimic in schimb. Nici lapte praf...nici san muls. Asa ca s-a pus fata mea inapoi pe mancat. Daca la primul moft te mulgi si pui in biberon sa ii dai normal ca apoi va refuza si mai abitir.
Acum vad ca a inceput si Nectarie ceva figuri. Va avea parte de acelasi tratament daca va insista. Sanul sau flamand. Eu zic ca o sa aleaga sanul in final. Sigur acum nici sa nu il lasi nemancat o zi doua...laptele lui pe termen lung e mai important ca fitele lor de moment.
Parerea mea!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
crispro spune:
Ilinca, io zic ca in cazul meu e de la dintisori - asta ca sa ma linistesc eu... Azi, dupa baita, l-am pus pe burta, de regula sta maxim 5 secunde, si nu cu mainile sub el, nici vorba. sta cu mainile in aer. M-am enervat si i-am pus mainile sub el, ca sa stea frumos pe antebrate, cum am vazut ca stau mai toti delfinasii... Si l-am tinut 3 secunde cu mainile acolo... Mamaaaaa, ce urlete... Ori s-a enervat foarte tare, ori i-am sucit io ceva... L-am luat in brate si s-a calmat...
Larisa, pana acum am avut noroc, ca desi a facut atatea mofturi, am stat dupa el si tot a papat aproape de normal... Acuma, primul lucur daca se mai intampla, il las asa, ii dau mai des papa, sau cum o vrea... Daca nu trecem la artileria grea...
Tot ma gandesc ca i-o fi fost somn, ca de cum l-am pus in patut vad ca doarme de numa... Poate doar astepta sa termin io hranitul, ca sa il pun la somn... Nu stiu, vedem maine ce ne asteapta...
Azi il tineam in brate, a facut un kk spumos, apos, ca instantaneu a iesit pe la spate, deasupra scutecului, a trecut prin body si pijama, si a ajuns pe bluza mea... Io vorbeam la tel, am si inchis si am fugit sa schimb copilul care era tot un kk pe spate... Asa ca dupa ce termin cu scutecele astea- pampers, trec si io pe puffies...
Ilinca, mai vroiam sa iti zic sa nu fii tare necajita ca nu a luat asa mult in greutate, ca asta se poate recupera foarte bine.. Oricum, ca greutate sta foarte bine... Doar ca nu a pus tare bine in ultima sapt, dar nici nu a fost el sanatos, ca sa pape cum trebuie...
Poze
crispro spune:
Ma duc si io la culcare, pana pot... Daca nu, iar ma plang maine ca is rupta... Asa ca noapte buna, linistita, cu maxim o trezire, cat mai spre dimineata...
Poze