Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Crispo, parca tu spuneai ca nu ai mult lapte si ca nu stii ce sa faci!
Sfatul meu este sa te asezi, sa pui in balanta, sa nu intrebi pe nimeni si sa iei decizia cea mai buna atat pentru tine cat si pentru bebe!
eSTE un subiect delicat si cerand opinii vei ajunge la o avalansa de sentimente de tot felul de care nu ai nevoie indiferent ce decizie vei lua!
Eu am trecut prin asta si stiu din experienta, chiar si dupa ce am avut recomandarea medicului am inceput sa scotocesc, sa cer opinii , m-am simtit groaznic vreo 2 saptamani numai la asta m-am gandit!
Daca poti continua, daca nu poti renunta! Decizia este doar a ta!
Daca nu tu ai postat, scuze, era menit mamicii care a postat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Paul - Christian
Sa cresti mare, sanatos si voios!!!!

O pt mamica lui!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Carmen, si io ma plangeam de productie slaba... acum de cateva zile e mai bine... Inca suntem tot pe LM, exclusiv, cu muls, cu stimulente... Cred ca la mine e un pic mai bine pt ca am ajuns la 3 luni, asta era un prag psihologic... Acum ca l-am atins, ma bucur, si daca o fi sa mai fie laptic, ma bucur, daca nu, nu e tragedie, trecem pe LP... Si cred ca atitudinea asta m-a ajutat... Chiar vroiam sa te intreb cum a fost fara Leti? Sau, mai degraba, cum a reactionat Leti cand te-a revazut? Da semne de recunoastere? De dor? Sau oare e prea devreme la 3 luni...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

crispo, daca lui Vladut nu-i place sa stea pe burta, incearca sa-l pui mai intai ridicat pe o perna, adica pui o perna in mijlocul patului iar pe Vlad il asezi pe burta cu partea din fata a corpului pe acea perna. Astfel e putin mai sus cu capul, n-o sa depuna prea mult efort pt inceput pt a-si ridica capul si vede si el mai multe si mai bine in incapere. Tu stai in fata lui si vorbesti cu el, ii arati jucarii, te scalambai la el,....vezi tu acolo, orice ii atrage atentia. Apoi usor ii tragi si perna. Dar, cel mai important, sa incerci cand este el vesel, in momentele voastre de joaca si ras si cand este odihnit si mancat. Multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna mamici!

La multe, multe lunite, Paul!!! Sa cresti mare si voinic si multa sanatate!!!

Noi tot racite, Natali mananca foarte putin, mai da si afara din ce mananca.
Cu toate astea am facut azi o baie de soare ca n-am mai iesit de 3 zile afara.

Sunt foarte de acord cu Carmen in ceea ce priveste alaptatul. Zilele acestea am avut si eu o revelatie. Ca tot mananca putin Natali, m-am framantat ca poate imi scade productia, iar daca doamne fereste se va termina lapticul... nu e un capat de tara. Pana la urma eu fac tot posibilul sa am lapte si o sa fiu cu inima impacata. Am reusit pana acum s-o alaptez exclusiv (bine, am dat lp de vreo cinci ori) si mai avem putin si facem 4 luni.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rod, pup obrajorii frumoasei Isa, frumos se mai joaca, dar si ei ii place obiectivul
Eu la cateva zile inlouiesc jucariile la bouncer ca se plictiseste de ele si se uita pe pereti.

Subscriu la ce a spus Carmen. Cat se poate, bine, cat nu, calm ca exista LP.

Cris, sanatate fetelor, sa va faceti bine repede.

Otilia, ce fain, ninge!

Oana, ce mai face sanul?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cristina, i-am facut poze isabelei cum tragea de jucarie , uite aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara mamici

Oana nu e bun mac book air, ca nu are optiunea cd-dvd si trebuie cumparata separat, eu l-am avut in 2 luni a inghetat, l-am returnat, nu puteam sa-mi pun pe cd ce lucram numai pe stick , am luat mac book pro si e mult mai bun, poti face o gramada de lucruri plus iti salvezi tot ce ai nevoie, nu am avut niciodata niciun virus si nu am sistem antivirus, nu imi apar o gramada de ferestre ca la xp, daca vrei sa iti iei mac , asta e cel mai complet iar diferenta de pret intre air si pro este foarte mica!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

thanks

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna ziua de la noi

Ce mai faceti fetelor, ce mai fac delfinasii???

Am si eu acum timp liber pentru mine, mi i-a adormit tanti inainte sa plece, femeia asta e mana cereasca. E asa de dulce se joaca cu ei, le face masaj, face exercitii le canta in portugheza (e brazilianca/italianca, tata italian mama mulatra). Cat a sta cu ea eu am papat, facut dus, curat prin casa, copii sunt foarte calmi cu ea .
Ieri in schimb a fost cumplit, pentru prima data am simtit ca nu mai pot, ca-i las in casa si ma tot duc. Felix a avut probleme la burtica si mi-a plans toata ziua, nu tacea nici in brate, nici pe pat.....nicaieri. Seby in schimb o dulceata de copil, a stat cumintel, a papat, s-a jucat cu pestisorii lui , daca era si Seby la fel de agitat ca Felix chiar ca o luam razna .
Pe la 6 a facut un kk exploziv de culoare galben cu niste mucozitati, nu inteleg de la ce a fost, febra nu avea . stazi vad ca e calm, rade, se joaca, kk a revenit la normal. Sa aiba oare legatura cu faptul ca m-am stricat la burta, cred c-am mancat ceva ce nu mi-a priit. Azi vine infirmiera pe la noi am s-o bombardez cu intrebari.

Sa nu uit La Multi Ani Paul

Mycya si la noi au anuntat ninsoare saptamana asta, nu din aia sa se depuna doar cativa fulgisori asa de proba .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, eu la un moment dat am patit-o asa cu Victor, el s-a agitat si a facut kk apos, besinute, dureri de burtica mult mai accentuate si pe mine m-a palit nasol rau la 2 ore dupa el, cred ca din cauza mea si la ce am mancat

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput