Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Rody, am revenit noi, dupa o plimbarica buna. Si Victor si-a descoperit manutele si da in jucarele, vorbeste cu ele, dar... cand vreau sa-l filmez si aude piuitul camerei se uita ca hipnotizat la obiectiv, am incercAt sa-l fentez dar nu-mi iese, nici intrauterin nu era mai de treaba, cand sa-l filmez era linistit mereu si asta micu' nici in burta n-a fost linistit.
A ras in hohote numain somn, in scimb chuie, tipa, mi-e drag de numa'
Andreea, poti incerca stimulente, sa pui pe Thea mai des la san, muls mai des, de fapt la fiecare masa da-i ambii sani, daca nu goleste ea sanii, baga pompa, tot asa. Eu de 2 saptamani sunt numai pe LM, ce-i drept am bagat suplimente si cu stanga si cu dreapta, ma mulg si noaptea . Pe al meu il cantaream ca sa stiu cat LP ii dadeam, el niciodata nu s-a oprit din mancat si acum completarea e numai lapte de-al meu, sper sa ma tina. Iti urez bafta
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, cat a costat eco cardiologic? La Nova Vita ati fost? Tb sa-mi fac si eu programare... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
160 lei cam mult nu?!? a durat 15 min...bine mai castiga unii intr-un timp tare scurt
in fine, sanatosi sa fim ca asta conteaza!
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
da, ooana, si sotul a zis ca laptop-ul meu de 4 ani jumate e vechi si, desi mai avem un calc de masa aproape nou (bine, e al mariei...), de ziua mea a venit cu un laptop, cand eu il asteptam cu o masina de paine _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
lasa ca masina de paine o primesti de Craciun
daca va zic o sa ziceti ca is nebuna, nu ca ar fi departe de adevar ...si eu vroiam sa luam un laptop nou dar eu vroiam un Apple ...a aparut unul demential MacBook Air doar ca eu sunt mai rationala cateodata si zic NU, nu e momentul acum
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
hello fetele!!!
La multe lunite Paul!!!sa cresti mare si sanatos
Otilia zapadaaaa!!! acum parca abia ast sa ninga si aici si iarna trecuta abia asteptam sa vina caldurica sa ne mandrum cu burticile ce repede trecu timpul
Crispro inca nu te-ai lasat de cantar? eu am scapat de el luni si sunt mai putin stresata, dar acum o fortez mai mult sa manance si ma mai mulg si eu dupa si ii dau cu lingurita sa fiu sg ca a papat tot din sani.
Rody parca o vad pe Isa razand cu guritza pana la urechi scumpa de ea
Racusor insanatosire grabnica
uii fetele da sa facut un frig si aici de imi ingheata nasul si mainile cand ies afara. pe fata am infofolito bine si i-am pus paturica pana la ochi sa nu respire aer rece ca si asa e cam fornaita si nu am nevoie de o raceala. ii dau oricum oscillo pereventiv.
mie de cateva zile imi e asa rau . deodata ma apuca, aseara am spus ca e de la foame dar trecuse de la sine acum sunt mancata si iar imi e rau sper doar sa mai doarma o ora fata in carut sa ma linistesc si eu .
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya mie de cateva zile imi e asa rau . deodata ma apuca, aseara am spus ca e de la foame dar trecuse de la sine acum sunt mancata si iar imi e rau sper doar sa mai doarma o ora fata in carut sa ma linistesc si eu . |
ai grija cu starea asta... oboseala se acumuleaza pana te ia de pe picioare, eu stiu ca am patit... ca mereu se mai gaaseste ceva de facut, parca nu se pot amana la nesfarsit si uite asa ajungem la epuizare... scumpica ta are nevoie de tine sanatoasa
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
cristina, i-am facut poze isabelei cum tragea de jucarie , uite aici
_
Sierra Nevada
crispro spune:
citat din mesajul lui rodyka cristina, i-am facut poze isabelei cum tragea de jucarie , uite aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Cat e de scumpa! SI imi place cum ii sta si in albastru, cu tricoul ala cu "i love music" - tare dulce! Si iar m-am necajit cand am vazut ce bine sta pe burta... si Vlad nu sta deloc...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
isa jucandu-se... dar nu se aude cum suna...: http://www.youtube.com/watch?v=HVh2hCZN4hU
_
Sierra Nevada
CarmenAlbu spune:
Buna seara mamici
Oana nu e bun mac book air, ca nu are optiunea cd-dvd si trebuie cumparata separat, eu l-am avut in 2 luni a inghetat, l-am returnat, nu puteam sa-mi pun pe cd ce lucram numai pe stick , am luat mac book pro si e mult mai bun, poti face o gramada de lucruri plus iti salvezi tot ce ai nevoie, nu am avut niciodata niciun virus si nu am sistem antivirus, nu imi apar o gramada de ferestre ca la xp, daca vrei sa iti iei mac , asta e cel mai complet iar diferenta de pret intre air si pro este foarte mica!
CarmenAlbu spune:
Paul la multe lunite frumoase!!!
Otilia Leti la 3 luni si o sapt are 6200 grame si doctorul spne ca e pe curba de sus, are 65 cm. eu zic ca Iulia e bine, Leti cam tot acolo era , doar sa rezolvi / urmaresti problema cu stagnarea!