Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bravo, asa si trebuie ; ceva simptome?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

LA MULTI ANI si din partea mea !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

lia cu intarziere din partea mea, la multi ani si sa dea dd sa ajungi cu bine pana la capat cu sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bravo, asa si trebuie ; ceva simptome?

Nu Andr@, nici un simptom, adica.....acum 2 zile am avut niste dureri groaznice de sani asa vreo 5-10 min. si sunt foarte, foarte "ciufuta de cateva zile" poate este si asta un simptom

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

tot ce-i posibil........hai ca mai e putin si aflam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si de la noi

Andra ce ai facut la doctor? ce ti-a zis?

Miha bafta multa luna asta.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

raluu ce sa-mi zica, cam mi-am pus mainile-n cap, ceva de genu mi-a zis : s-a uitat pe hsg-ul meu si nu prea ia placut o trompa, adica nu prea era trecuta solutia prin toata trompa, dar a zis ca nu-i nimic asta; mai departe....am o vaginita, dar nu stie de la ce, o sa aflam zilele astea ca mi-a luat lama, si incheiem cu prolactina marita care imi inhiba ovulatia si progesteronul mic care duce la avort, asa cum a fost si la prima sarcina , ce m-a stupefiat, e ca toate astea ceilalti dr nu le-au vazut, eram cica ok ; si acum sotul....nu-i place nr, 27 mil cica nu prea e multumitor, si suntem prog ptr sapt viitoare la sotul ei, care se ocupa de spermograme sa vedem ce ne va zice; dar era cam suparata pe noi ptr ca tot dosarul nostru nu are nimic la zi, adica toate sunt vechi de cel putin un an, doar ecografele ce sunt mai recente, ptr ca mai mergeam la monitorizari; deci in concluzie, mi-a zis ca nu-si face griji deloc ptr noi, ca suntem bine, dar trebuie putin lucrat la mine cu prolactina si la sot la nr; luna asta mi-a dat eject, a zis ca ma vrea de luna viitoare imediat dupa cm......in mare am ramas super multumita de ea, cred ca am stat mai bine de jumate de ora de vb, fila cu fila am discutat din dosar si mi-a zis ca nu-si face nici o problema cu noi, ca ne da mari sanse sa avem curand un bb

Mergi la inceput

iar apoi la control (pe capra ) ptr ca echo trebuia sa-i vina din afara mi-a luat lama, mi-a facut si papa si imi zice, dar ovulezi, esti la ovulatie, (s-a mirat dat fiind faptul ca sunt cu prolactina cum sunt)....mergi acasa si "distreaza-te"; oare cum si-o fi dat seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

Paula multumim de cafeluta si ceiut

RoxyBarbu hai ca mai ai putin si vor iesi pe test cele II liniute

Bebelu ce mai face buburuza?

andra ma bucur ca ai gasit un doctor bun, ai cateodata mancarimi sau ai observat secretia schimbata ? vaginita cam asa se manifesta:

poate a vazut doctorul si ceva mucus pe acolo si de-aia a zis ca ovulezi

mihahegarty continua cu testele pana vor iesi pozitive, nu se stie in ce zi vei ovula, daca iti iei si TB cu atat mai bine ca ti se va confirma si acolo si vei putea sa confrunti cu testele, apoi dupa ovulatie daca temperatura ramane ridicata vei stii ce se intampla mai departe, bafta si sa ne anunti cum stai

Mergi la inceput

draguta mancarimi nu am, nu cred ca e vb de candida, ca nu am mai luat antibiotic de ani buni; astept pana marti cand imi vin rez la lama si la papa; vedem atunci despre ce microb e vb; cat despre mucus nu stiu ce sa zic, stiu doar ca s-a uitat si mi-a zis "dar tu ovulezi!" acum o sa vedem cum stau si cu prolactina, merg sapt viitoare sa o repet si sa vedem ce-i de facut; tu ce faci?

Mergi la inceput