Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

neatza si de la mine fetele, asa mai cu intarziere
si la multi ani sarbatoritelor noastre lia si sorina sa fiti sanatoase, fericite si copii sanatosi si frumosi sa aveti
pupici la toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

andra nu numai candida da mancarimi, vaginitele sunt de mai multe feluri dar e bine ca ai facut lama si vei primi tratamentul corespunzator, te-am intrebat pt. ca si eu am avut anul trecut vaginita si a fost din cauza sistemului imunitar scazut atunci , la mine a dat semne la 3 zile de CM din cauza stresului si am tratat-o imediat cu ovule

acum sunt in ziua 9 astept ovulatia dar deocamdata niciun semn

Mergi la inceput

RaluCris ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu stiam draguta ca poti face si pe sistem imunitar mancarimi nu am, iar mucusul e acelasi dintotdeauna; nu mai e mult pana sapt viitoare si vedem; neata ralu

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

RaluCris ce mai faci?

draguta , eu sunt bine, optimista,saptamana trecuta mi-am facut in fiecare zi testele de ovulatie si sambata a fost maximul, si daca am simtit bine, cred ca ieri am ovulat
acum tot ce pot sa fac e sa sper, ma rog la dd sa se prinda
si nici nu m-am mai stresat asa din orice, deci.......doamne ajuta

andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata si de la mine, mai e cafia?
La multi ani cu intarziere pt Lia si Sorina! Sa va dea D-zeu bebelusi frumosi si sanatosi la amandoua!
Vad ca avem vesti bune astazi, sa tinem pumnii sa se lase cu liniute!
Andra, bine c-ai gasit un dr bun, e ff important, te-asteptam sa ne zici rezultatele.
Ralucris, Paula, cine se mai testeaza zilele astea?
Cosmi, ai intrat si de tine n-ai zis nimic, pai e frumos asa?

in devenire

Mergi la inceput

ba da andra, flora buna in caz de vaginita e distrusa si trebiue restabilita, nu stiu cum ti-a zis tie doctorul ca poti sa te '' distrezi '' acum ca raporturile sunt expluse pana dupa tratament si oricum nu se prinde fiind ceva pe acolo, dar tu fa ce ti-a zis doctorul

didi pentru tine proaspata

Mergi la inceput

didi e surpriza cine se testeaza zilele astea

Mergi la inceput

andra, la ce doctor ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineata fetelor, mai e un ceiut si pt mine?...la cafea nu ma bag de fel :)

La multi ani Lia!!!!!!! sanatate multa si tie si lui bebita va doresc, sa stai cumintica si sa-l tii la caldurica pe bebita pana la termen!

Roxy hai ca poate te ajuta DD luna asta si vii cu liniutele sa inveselim forumul si saptamana asta.

Andra, tu ti-ai masurat TB la aceeasi ora pana acum? Ma bucur ca ai reusit sa ajungi la medic si ca esti multumita...e f greu sa mai gsesti in ziua de azi un medic in care sa ai incredere.
Ha ca poate vine bebe dupa ce tratezi infectiasau bacteria.

Alina, da fuguta si fa un beta, ca prea ne-ai tinut pe jar

Cosminuta, tu cum mai esti?

Draguta si Kity spor la prestat, parca voi sunteti Z9, nu?...sper ca nu v-am incurcat

Miha, e ok sa-ti faci si teste de ovulatie si sa-ti masori si TB, asta ca sa fii 100% sigura ca ai ovulat. TB creste dupa ce ai ovulat si la unele persoane se mentine pana aproape de menstra, la altele nu.

Ralucris, incearca sa te relaxezi si sa nu lasi pe nimeni si nimic sa te streseze in perioada asta, ca daca a fost fertilizat ovulul trebuie sa-l ajuti pe bebita sa se prinda bine de mami lui.

pe toate, fara nicio exceptie!

Mergi la inceput