Aspirante optimiste > 20 ani (593)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu si sa-ti treaca repede supararea ca nu face bine la buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

noapte buna si de la mine fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Noapte buna si de la mine

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

exact...
noapte buna

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Toate fetele zic noapte buna eu zic salutare!!!

Katy multumesc pentru acatist! Cred ca am sa incep sa l citesc in curand! Tre sa scap de gandurile astea! E cam lung din cate am vazut eu!

Walkiria iti multumesc pentru intentia de a cauta acatistul, dar vad ca iubita de Katy mi l a oferit deja. Oricum primeste niste molipsitori!

Gaby in legatura cu informarea parintilor, eu personal nu cred ca as face o. Eu sunt mai secretoasa si mai inchisa de felul meu! Prefer sa astept sa le dau vestea cand s o intampla, nu sa tot fiu intrebata in fiecare luna daca am ramas gravida! Cum au iesit analizele Gaby?
Al meu chiar a zis sa nu cumva sa ma intepe limba si sa scap vreo vorba la familia lui! In fine, el e mai ursuz de felul lui, dar din familia mea nu o mai am decat pe bunica, sora, tata si verisoara. Asa ca eu prefer sa i informez cand ceva se va intampla.

Draguta, GabyKaty si toate fetele experimentate, va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare:

De azi dimineata am inceput testele de ovulatie. Azi dimineata clar (ziua a 7a)nu s a facut simtita prezenta lui LH. Eu sper si deci continui. Intrebarea mea e: atunci cand am cumparat testele de ovulatie mi s a recomandat ca nu am nevoie si de termometru si te teste de ovulatie, ca cica testele sunt suficiente. Este asa sau am nevoie de amandoua? In viziunea mea, testele de ovulatie le incepi devreme (ziua a 5, 6 dupa CM), dupa ce vezi LH prestezi24-36 ore dupa si dupa ce perioada fertila trece incepi monitorizareacu termometrul pentru a vedea temperatura.
Va rog sa ma clarificati si mine!

Cris_09 multumin pentru informatiile despre Lia. Imi da sperante mari, daca ea poate sa aiba bebe si sa l duca cu bine la termen, atunci eu care ma apropii vertiginos de 33 ani, am si eu ceva sanse pe acolo!!
Iau aceasta sansa si urez Liei si lui LA MULTI ANI!!!

Cosminuta, BebeluMa poate adauga si pe mine una dintre voi la lista de zile de nastere?
Ziua mea de nastere este: 16 Martie 1978.Multumesc din suflet.

pupici la toate fetele cucuietele!!!!
Mai stau vreo 20 minute si apoi ma duc la nanitza!!! Noapte buna si va citesc maine, nu uitati imi sunteti tare dragi TOATE si vreau vesti bune!!!!!
II cat mai multe!!!
Chiar daca eu ajung mai tarziu de la servici, va citesc pe nerasuflate!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata buna fetele mele .......cafeluta

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetele
poftiti la cafelutza si ceiuc

o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata si -ici dulci la toate gagicile! Eu sunt foarte fericita temperatura mea s-a pastrat la 36,9

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

roxy super ok, hai ca poate e cu ochisori; cate zile mai sunt pana la intarziere?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Mai este un pic, sun z24 din 30, dar sunt foarte optimista

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput