FIV 283

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

wow, vero, tin pumnii f stransi, cand faci beta?
scoatem majoretele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

veronica..esti gravidutzasuperrrr...
si mie la fel mi-a iesit primul test..abia se vede liniuta ..sa vezi la al 2-lea si la urmtoarele ce liniute frumoase o sa ai...Doamne ajutate asteptam si cu beta maxim

Angie+26

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutaree fetele

Aristica & Redramy - va multumesc ff mult pentru listuta
O sa incep sa fac o parte din analize.

Pup toate fetele si mult succes ...

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

fetelor as vrea sa-l fac maine ...z11 de la embrio..stiti unde sa-l fac (in bucuresti)sa-mi dea rezultatul prin telefon..si dupa cat timp dau rezultatul??/

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

Vero, nu stiu ce sa zic, stiu ca la medlife il primesti pe net, dar telefonic habar n-am, si ti-l dau si la urgenta, in cateva ore, baftaaa, dar eu sunt sigura ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

vera in primul rand: Felicitari!
La MedLife, la Grivita, faci testul in urgenta (adica doar il ceri in urgenta), primesti un serial (niste numere) pe care-l introduci pe site-ul www.medlife.ro la "Analize". Te loghezi cu CNP-ul tau, codul primit (fara stelute) si locul unde ai facut analiza (Grivita - ca aici e laboratorul). Daca faci testul pana-n ora 9, il primesti in jurul pranzului (intre 11 si 13). De graviduta, stii ca esti graviduta, dar, daca testul de pipilica s-a pozitivat inca din ziua 10, crezi ca e posibil sa fi graviduta cu gemeni?...mie asa-mi trece prin capul meu proaspat blonzit

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

fetelor credeti ca s-a pozitivat din cauza pregnylului10000..l-am facut pe 12 la ora 2 noaptea ...si liniuta de la test era foarte putin vizibila..doar o urma...nu stiu daca ajung maine la buc sa fac testul...mi-e frica ca ma imbat cu apa rece..oricum multumesc fetelor

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

verooo!!!!!!!! esti graviii!!!! sunt sigura de asta!!!!! felicitari!!!
la matei basarab la urgenta dureaza cateva ore, iar eu intotdeauna am luat rezultatul prin tel., ce veste buna

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

si eu zic ca esti graviduta ..eu am facut pana in ziua 17 si nu am vazut nici o liniuta ..vaga macar .stearsa sau de alta natura..
felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua fetelor,
off, ma simt tare nasol, ma doare burta si am exact simptomele de rusii si imi cunosc suficient de bine corpul ca sa stiu ca maine imi vor veni rusii... am primit si rezultatele de progesteron care a scazut de la 241 joi la 22,18 azi, asta in conditiile in care am facut tratament cu 6 progesteron pe zi,deci e nasol, medicul mi-a spus ca valoarea de 241 era data de injectia de pregnyl, astfel ca deduc eu progesteronul ovule la mine nu a avut nici un efect... of..cred ca indrug multe fara saam vreo noima, incerc sa-mi dau seama de ce a scazut atat de drastic in doar 4 zile, am citit ca tratamentul cu utrogestan ovule la unele femei nu are nici un efect, cred ca ar fi fost mai bine sa fi facut injectabil, asa macar puiutii mei ar fi avut o sansa...s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu o astfel de problema... va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput