FIV 283
Raspunsuri - Pagina 9

daniela74 spune:
veronici o liniuta cit de stearsa,ramine o liniuta.
felicitari,asteptam sa vii cu confirmarea.
crysti iti tin pumnii si tie.
Haideti fetelor cu vesti bune.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

catalina2307 spune:
Am in frigider un pen Gonal 900 care din nefericire a expirat in august.....am uitat de el. Daca face cineva zilele astea cred ca poate sa il foloseasca.

maria08 spune:
Veronica: Faci azi testul de sange? asteptam vesti bune!!!
Cristy: Eu zic sa nu mai interpretezi nimic, nu-ti mai face atatea griji; stiu de pe pielea mea cum e , nu ai nimic de castigat.....cand ar trebui sa faci testul? Hai , capul sus!!!
Mona: Tu ce vesti ai?

gheveronica spune:
buna fetelor
maria nu fac testul de sange pana vineri..am vb cu dr si se pare ca nu crede ca este concludent daca il fac azi ..i-am spus de testul de urina si la fel crede ca nu este concludent..am facut altul azi dimineata si tot o liniuta vaga..nu stiu ce sa mai cred...
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

cristy1977 spune:
vero, eu sunt convinsa ca este sarcina, insa un medic niciodata nu va fi de acord cu testarea inainte de termen, la urma urmei asteptarea este pe nervii nostrii, cum te mai simti? ce simptome mai ai?
maria, daniela
, multumesc de ganduri, nu sunt o tipa plangacioasa, dar nu m-am asteptat ca perioada de dupa et sa fie atat de nasoala, mai nou am arsuri la stomac din ce in ce mai nasoale si atunci cand le am trebuie sa merg sa mananc urgent, sincera sa fiu abia astept sa aflu rezultatul oricare ar fi el si daca n-o fi sa fie sa opresc tratamentul si sa-mi revin, ieri am fost la mnl si mi-au dat sa fac o data la doua zile progesteron injectabil pe langa utrogestan
va imbratisez cu drag
"After all, tomorrow is another day!"

gheveronica spune:
cristy eu ma simt bine sunt doar balonata si ma dor sanii ...dar sunt semne pe care le-am avut dupa fiecare stimulare si nu ma bazez pe ele...mai putin balonarea..ma trezesc bine dimineata si dupa un ceai si putina branza plesnesc...stai linistita si nu mai cauta semne..o sa fie sigur bine...tu cand faci beta??/
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

ella72 spune:
buna fetelor
Cris, asteapta linistita testarea si sunt sigura ca va fi bine, pe 29 testezi, nu? bafta multa
Vero si eu sunt sigura ca esti gravi, te asteptam cu beta mare vineri
eu sunt cam varzica, ma dor rincihii, probabil si datorita faptului ca nu am baut f multe lichide si am si o mica malformatie pe partea dreapta(dublu ureter), balonata sunt, cu toate ca nu am decat 7 foli, intre 13-31 mm, endo este de 11.4, ieri am avut ultima eco, iar joi avem punctia(de ziua sotului)

maria08 spune:
Veronica: Cand ai facut Et-ul? In ce priveste testarea poti s-o faci oricand vrei tu, dupa ziua 9 de la ET; eu as face testul daca as fi in locul tau. Sunt situatii cand se poate salva o sarcina atunci cand ai detalii mai de timpuriu.
Cristy: Tu pe 29 in ce zi de la ET esti?

cristy1977 spune:
vero, draga mea, ma bucur ca te simti bine, eu trebuie sa fac testul pe 2 noiembrie, deocamdata si eu ma umflu ca un balon si am niste crampe
ela, iti tin pumnii pentu joi, daca este de ziua sotului sigur va fi cu noroc
maria, sunt ziua 8 de la et iar testul trebuie sa-l fac pe 2 noiembrie, om vedea ce-o fi
"After all, tomorrow is another day!"

maria08 spune:
Crysti: Adica in ziua 15 de la ET? Nu inteleg de ce unii dr. recomanda testul asa de tarziu avand in vederea cat de greu este sa astepti; eu cand am facut ET cu blastocisti am facut testul in ziua 9.....
Oricand ar fi sa faceti testul, Doamne Ajuta sa fie pozitiv!!