FIV 283

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

atunci sigur pe 2 noi va fi ziua ta norocoasa, bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

maria maine ma duc la eco ptr endometru si pe 1 noi cred ca ii pun ..sper sa se lipeasca de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

maria eu am inteles ca embrioni implantati se lipesc de membrana uterului in ziua 8 si de atunci incepe sa creasca hcg blasto se lipesc in ziua 5 pt ca deja sunt divizati si testul este concludent mai devreme la blasto decat la embrioni.de fapt si transferul il faci mai tarziu cu blasto..probabil ca dr tin cont de ziua 8 cand se lipesc si recomanda beta dupa 5,6 zile de fapt de la lipire.si eu as fi vrut sa-l fac din timp...pentru ca am deja o sarcina pierduta ..dar asta este...
embriotransferul l-am facut pe 15oct..cu embrioni 5celule..
nu stiu ce sa zic ...

ella tinem pumni joi...doamne ajuta..sa fie cu noroc de ziua sotului tau

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Veronica, eu am facut beta in ziua 11 de la et si a iesit bine, 76.98 deci curaj! Stiu cat e de greu, preferam sa nu ma duc, decat sa ma duc .... dar a trecut si a fost bine. Tinem pumnii.

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, explicati-mi si mie care este diferenta dintre embrioni si blasto?
mona, sigur va fi bine de data asta
maria, sincera sa fie nici eu nu stiu daca voi rezista pana pe 2 noiembrie

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Vero,am vazut ca tu ai luat climen dupa punctie( doar tabletele albe:1tb*2/zi).
Fetelor,stiti cumva climenul este inlocuitorul cycloproginovei?
La cycloproginova, eu luam pastilutele albe pentru cresterea endometrului?(si intradevar erau ff bune pentru cresterea endometrului).Se puteau lua de la 2tb/zi pana la 6-8 tb/zi.
Cycloproginova nu se mai fabrica.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

da inna amandoua contin estradiol...este acelasi medicament
cristy embrioni sunt tinuti pe cultura 2 zile pana la 2-5 celule si implantati la 2 zile si blastocist se formeaza cand embrionul ajunge in a 5-7-a zi de dezvoltare. In acest moment de dezvoltare, embrionul are intre 60 si 100 de celule distribuite in doua zone: o zona exterioara subtire (din care se va forma mai tarziu placenta) si o zona interioara, ce se va transforma mai tarziu in fetus.
Un embrion trebuie sa se gaseasca in stadiul de blastocist odata ce ajunge in uter pentru a se asigura o implantare propice. citeste aici
http://www.reclamamascataatentie/fertilitate/fertilizare-in-vitro/Transferul-de-blastocisti-a2420.html

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crysti: Blastocisti ar trebui sa devina embrionii de ziua 5; eu aa transferat la FIV 2 embrioni de ziua 5 care aveau deja 8 celule, nu stiu ce numar de celule ar trebui sa aiba un blastocist ( am avut la FIV1).
Veronica: Eu stiu ca embrionul de ziua 3 se fixeaza in cel mult 2-3 zile, iar blastocistul in 1-2 zile; un interval asa mare de fixare ( 7-8 zile) este in cazul unui ciclu normal, cand ovulatia se produce natural; cred ca informatile pe care le-ai scris nu sunt tocmai bune ( sper sa nu te superi ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

multumesc fetelor de raspunsuri
si acum pentru ca orice fel de raspuns genereaza o noua intrebare, ce clinici stiti in romania care fac fiv cu blasto?
maria, sincera sa fiu eu chiar nu ma prea pricep la chestiile astea, sunt la primul fiv si cu siguranta incepatoare, insa eu le-am auzit pe fete vorbind de nidare in zilele 6-8 de la et, nu or fi vorbind de acelasi lucru? tu la ce clinica ai facut fiv cu blasto? scuze daca ai spus dar chiar nu am retinut
va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la un embrion la nivel de blastocist nu i se mai pot numara celulele.

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput