FIV 283
Raspunsuri - Pagina 7
maria08 spune:
Buna dimineata!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune!!
Daniela: Mai am 2 embrioni, vom vedea cand vom face FET.
Pot spune ca mi-am revenit oarecum, facem planuri de viitor.....acum am alte temeri avand in vedere ca dr. mi-a spus sa refac testul luni, sper sa nu fie vreo sarcina biochimica sau altceva....
Sunt alaturi de voi toate!!!
angieangie spune:
maria08..ma bucur ca mai ai 2 puiuti..vor fi cei norocosi..bafta multa
monaramonaimi doresc din suflet sa te vad mamica si vei fi
daniela74cand dai startul?sunt alaturi de voi
Angie+25
bebe jucaus
gheveronica spune:
buna fetelorce mai faceti?????
cristy cum te mai simti??
eu nu am nici un semn..ma dor putin sanii si am crampe la burtica..ma omoara asteptare..am inceput sa nu mai am rabdare..sunt in z8 de la embrio..ar fi prea devreme un test de urina in z10??oricum nu a murit speranta
ela nici o veste??
maria ma bucur ca ti-ai revenit..m-am gandit mult la tine..
monaramona multa bafta
angieangiesarcine usoara in continuare
daniela74
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
cristy1977 spune:
buna ziua fetelor,
vero, sunt cat de cat bine, sunt ziua 5 de la et, am in continuare dureri de burtica de fiecare data cand ma misc, trebuie sa stau in marea majoritate a timpului in pat, daca incerc sa ma misc prin casa, sa spal un vas, sa dau o matura, imediat ma atentioneaza, ma intreb cum ar fi fost daca ar fi trebuit sa merg la servici! ieri am avut arsuri destul de nasoale la stomac, probabil de la progesteronul in cantitati mari, in rest, astept si iar astept si incerc sa interpretez cat mai putin orice fel de simpton, tu inca mai ai dureri de burtica dupa 8 zile, eu speram ca dupa o saptamana o sa ne lase, azi ar trebui sa mergem la masa la soacra mea dar sincera sa fiu mi-e teama ca ar putea sa ma doara din nou burta, voi vedea... in ceea ce priveste testul de urina nu stiu ce sa zic... eu in locul tau nu l-as face pentru ca ai toate sansele sa fie prea devreme si sa iasa negativ iar acest lucru nu cred ca te-ar ajuta cu ceva, daca vrei sa faci un test mai devreme, fa de sange care ma indoiesc c-ar putea sa de gres, tu stii mai bine, eu am dezvoltat o fobie pentru testele de urina, in ce zi a cm sti tu? te pup
maria, ma bucur ca te-ai ridicat si deja te gandesti la planuri de viitor, de ce spui ca medicul tau se gandeste la o sarcina toxica, din cauza ca ti-a iesit beta 3? te pup
angie, graviduta scumpa
daniela, sigur va veni soarele si pe strada noastra, numai ca noi trebuie sa ne luptam pentru asta, sunt convinsa ca e doar o chestiune de timp
fetelor va pup si va urez un weekend cat mai placut
"After all, tomorrow is another day!"
maria08 spune:
Veronica: Poti sa faci testul de sange din ziua 10 a ET-lui; eu nu as mai astepta pana pe 27, poti sa-l faci luni.
Crysti: Nu mi-a spus la ce se gandeste dr, dar vrea sa-l refac luni daca nu vine CM; probabil sa verificam daca nu a ramas ceva acolo....sper sa fie bine si sa pot face urmatorul FET cat de curand.
monaramona spune:
maria eu am inceput tratam imediat dupa ce mi-a venit CM ptr FET..sper sa fie bine ..si sa faci si cat mai curand
angieangie spune:
cristy1977 stai linistita in patut si nu face nimicsa se prinda bebeii bine..abia astept sa vii cu veste mare si tu si Veronica si Monaramona...
Angie+25
bebe jucaus
daniela74 spune:
cristy eu am facut test in ziua a-8-a de la et.a fost pozitiv,sarcina biochimica,si mai sint fete carora li s-a pozitivat,asa ca:mult succes.
maria ma bucur ca esti optimista asa si trebuie,o sa reusim toate intr-o zi,sint sigura.
pup toate fetele si va astept cu vesti bune saptamina viitoare.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
gheveronica spune:
buna fetelor
ce mai faceti????
cristy cum te simti??
eu am facut un test de urina azi dimineata si a iesit si liniuta 2 fooartee putin..cred ca numai eu o vad...sunt constienta ca este prea devreme...
pup toate fetele..
nu mai are nimeni vesti???
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite