FIV 283

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

angieangie multumesc de raspuns!

Maria08 te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Maria08 imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

angi esti singura care te gandesti la mine..ma bucur ca nu m-ai uitat pe la sf lunii ii pun si dupa aceea asteptarea aia grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

maria, imi pare tare rau, vorbeste cu medicul tau si vezi ce zice
vero, ieri am fost eu din proprie initiativa si mi-am facut progesteronul, aseara m-au sunat sa-mi dea rezultatul partial care a fost peste 80, iar azi dimi m-au sunat si mi-au spus ca este 246, mie mi se pare foarte mare, maxima superioara trebuind sa fie 20, insa tinind cont ca facem tratament, baremele astea nu cred ca se mai aplica, cei de la mnl mi-au spus ca este asa mare din cauza medicatiei, dar ca incet, incet se va regla, incerc sa stau linistita si sa nu ma mai agit, tu cum te simti?
alina, multumesc de urari, si tu sa vii cu vesti bune
alexis, ce mai fac puiutii

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

maria suntem langa tine

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

maria - imi pare sincer rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

maria i-mi pare rau,chiar credeam ca o sa reusesti
mai ai embrioni congelati?
monaramona si eu sint cu ochii pe tine,m-am reprofilat:am trecut de la fiv la trasferuri cu congelati,dar vad ca nu prea merge treaba Poate vii tu si spargi gheata sa prind si eu putin curaj
catalina ce fac fetele?
zi-mi te rog ce stii despre DHEA:creste sau nu rezerva ovariana?
cristy nu stiu ce inseamna progesteronul asta atit de mare,stai linistita daca ei zic ca se stabilizeaza si nu cumva sa mai mergi sa faci si alte analize ca stresezi puiutii.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - suntem bine, multumim.
Crestem, avem zile bune si zile mai putin bune si suntem pline de personalitate.

Despre Dhea stiu ca si medicul meu recomanda sau mai bine spus nu are nimic impotriva dar tb luate pe o durata destul de mare si cresterea nu este semnificativ. Daca in mod normal produci un ovocit probabil vei avea doua dupa multe luni de dhea. Dar per total merita.De ce nu.

Pup tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

daniela ma bucur ca nu sunt singura pe aici ..eu pe la sf lunii fac al 2 lea FET..iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Despre Dhea stiu ca si medicul meu recomanda sau mai bine spus nu are nimic impotriva dar tb luate pe o durata destul de mare si cresterea nu este semnificativ. Daca in mod normal produci un ovocit probabil vei avea doua dupa multe luni de dhea. Dar per total merita.De ce nu.

Pup tare .

Catalina
aaaaaaah,
deci in afara faptului ca ma face mai tinara si mai frumoasa (doar asta am gasit in cautarile mele) nu sint prea multe sanse la oute multe.O sa incerc totusi,ca merita

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput