FIV 283
Raspunsuri - Pagina 5
angieangie spune:
redramy...am uitat ..inca nu stiu cum o sa nasc..vedem cand ajunem mai aproape de termen..eu as vrea cezariana..ca mi-e frica de mor..dar..vom vedea..oricum va povestesc..nu scapati de mine asa usor
Angie+25
bebe jucaus
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui redramy ALINAOPREA esti o draguta ca de obicei! Nu te-am mai intrebat la PCOS ca eram cam off-topic! Ma gandeam eu ca tot tu o sa-mi raspunzi si aici! Nu stii cine mai e embriolog pe la Giulesti? Profu' lucra cu dr. Cocei, dar ea nu cred ca mai e pe acolo! Sau poate ma insel?!? Tu pe cine ai avut embriolog la primul FIV? |
Redramy nu stiu cine mai e la Giulesti embriolog, acum un an si ceva cand am facut eu FIV-ul erau Diana Cocei si Monica Dascalescu si lucrau fiecare cate o saptamana....iar eu am nimerit-o pe Dascalescu.
La urmatorul FIV daca ar fi sa aleg eu embriologul ash alege-o pe Cocei dar vom vedea...
angieangie sa-ti traiasca printul, sarcina usoara in continuare
Honeys eu in ziua 14 de la ET am avut beta 87...pt. un singur bebel asa ca e posibil sa fie doi ..siguranta o vei avea la eco peste vreo doua saptamani...oficum felicitari din suflet
Lyly mar bafta multa in continuare si sa dea DD ca macar unul din foliculi sa se transforme in BB-ul mult dorit.
Cisty1977 AMR usor pana la test...si te astept cu vesti bune.
toate fetele !
Alina in asteptarea unei minuni de
gheveronica spune:
buna fetelor
maria tinem pumnii azi..hai cu beta mare
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
angieangie spune:
redramyla giulesti este embrilog Diana Cocei..eu cu ea am facut primul fiv si al 2-lea cu Monica Dascalescu..sunt amandoua si sunt f bune
alina opreaiti multumesc
Angie+25
bebe jucaus
angieangie spune:
maria 08azi ai beta????Doamne ajuta..sa vii cu vestea cea mai buna...tinem pumnii
Angie+25
bebe jucaus
cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor,
sunt putin speriata: m-au sunat cei de la clinica si mi-au spus ca mi-au refacut dilutia de progesteron si mi-a iesit 247 in ziua 3 de la et, credeti ca e normal?
am sunat-o pe Ioana si si ea a fost surprinsa, a zis ca il suna pe prof si ia din nou legatura cu mine, credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme? poate fi vorba de hiperstimulare?
"After all, tomorrow is another day!"
honeys spune:
Buna fetelor,
Angi , Gheveronica si pentru toate.
Maria08 tinem pumniiiiiiiiii.
Cristy1977 nu stiu ce sa zic, mie nu mi-au facut asa ceva asa ca...Dar cum ti-au facut in ziua 3 dupa et? te-ai mai dus la ei dupa et?
AlinaOprea ai dreptate 1 sau 2 chiar nu conteaza. Sunt asa de fericita ca sanatosi sa fie, restul....
MULTUMESC DOAMNE.
gheveronica spune:
ce faceti fetelor ??nici o veste..
maria da-ne vestea cea buna
cristy ai primit tel de la clinica??/ ce inseamna progesteron 247?
asteptam vesti bune
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite