FIV 283
Raspunsuri - Pagina 5

angieangie spune:
redramy...am uitat ..inca nu stiu cum o sa nasc..vedem cand ajunem mai aproape de termen..eu as vrea cezariana..ca mi-e frica de mor..dar..vom vedea..oricum va povestesc..nu scapati de mine asa usor
Angie+25
bebe jucaus

ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui redramy ALINAOPREA esti o draguta ca de obicei ![]() |
Redramy nu stiu cine mai e la Giulesti embriolog, acum un an si ceva cand am facut eu FIV-ul erau Diana Cocei si Monica Dascalescu si lucrau fiecare cate o saptamana....iar eu am nimerit-o pe Dascalescu.
La urmatorul FIV daca ar fi sa aleg eu embriologul ash alege-o pe Cocei dar vom vedea...
angieangie sa-ti traiasca printul, sarcina usoara in continuare
Honeys eu in ziua 14 de la ET am avut beta 87...pt. un singur bebel asa ca e posibil sa fie doi

Lyly mar bafta multa in continuare si sa dea DD ca macar unul din foliculi sa se transforme in BB-ul mult dorit.
Cisty1977 AMR usor pana la test...si te astept cu vesti bune.

Alina in asteptarea unei minuni de

gheveronica spune:
buna fetelor
maria tinem pumnii azi..hai cu beta mare
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

angieangie spune:
redramyla giulesti este embrilog Diana Cocei..eu cu ea am facut primul fiv si al 2-lea cu Monica Dascalescu..sunt amandoua si sunt f bune
alina opreaiti multumesc
Angie+25
bebe jucaus

angieangie spune:
maria 08azi ai beta????Doamne ajuta..sa vii cu vestea cea mai buna...
tinem pumnii
Angie+25
bebe jucaus

cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor,
sunt putin speriata: m-au sunat cei de la clinica si mi-au spus ca mi-au refacut dilutia de progesteron si mi-a iesit 247 in ziua 3 de la et, credeti ca e normal?
am sunat-o pe Ioana si si ea a fost surprinsa, a zis ca il suna pe prof si ia din nou legatura cu mine, credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme? poate fi vorba de hiperstimulare?
"After all, tomorrow is another day!"

honeys spune:
Buna fetelor,
Angi , Gheveronica
si
pentru toate.
Maria08 tinem pumniiiiiiiiii.
Cristy1977 nu stiu ce sa zic, mie nu mi-au facut asa ceva asa ca...Dar cum ti-au facut in ziua 3 dupa et? te-ai mai dus la ei dupa et?
AlinaOprea ai dreptate 1 sau 2 chiar nu conteaza. Sunt asa de fericita ca sanatosi sa fie, restul....
MULTUMESC DOAMNE.

gheveronica spune:
ce faceti fetelor ??nici o veste..
maria da-ne vestea cea buna
cristy ai primit tel de la clinica??/ ce inseamna progesteron 247?
asteptam vesti bune
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite