FIV 283
Raspunsuri - Pagina 15
lyly_mar spune:
Vero,felicitari! sa de DD sa fie cumintei si sa stea la mamii in burtica 9 luni!
eu am fcaut punctie azi,din 5 foliculi ,doar 2 ovocite gradul M1, adica medii dpdv la maturarii...nu stiu dc o avea ce sa prelucreze embrioloaga
ella
Citat: |
citat din mesajul lui gheveronica buna fetelor am primit rez la beta 125 in ziua 13... deci sunt gravida... ella cum a fost la punctie??????? mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite |
pisucmic spune:
Bravo Veronica, ce faine si entuziasmante pentru toata lumea sunt succesele!
Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de fiecare moment!
Pupaturi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas
monaramona spune:
salutare fetelor azi am fost le eco..am endometrul 11 si sambata ii punem sper ca de data asta sa stea cu mine
brunadria spune:
vero felicitari din suflet! sarcina usoara!
monaramona bafta la et! sa ti ajute d zeu sa reusesti!
daniela cand iti iei puiutii acasa?
lyly mult noroc! iti tin pumnii!
fiv oasele!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Veronica graviduta cu acte in regula.Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Ai grija de voi.
Lyli_mar 2 ovocite nu e chiar asa de rau,sa speram ca o sa se fecundeze si o sa ai 2 embrionasi frumos.Te astept miine cu vestea buna
Monaramona multa bafta simbata.Tu ce trat. faci pt. fet.?Al meu mi se pare destul de incurcat si de lung:incep in ziua 20 cu o inj.de lupron dupa care vine c.m.Din ziua 3-a,aspirina si 1000 de timbre de climara pina in ziua a 14 cind imi masoara endo. si apoi probabil transferul si continui cu progesteron inj,antibiotic si medrol Credeam ca este mai simplut.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
crudiutalida spune:
Vero,FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sa ai un frumos si sanatos,sa te bucuri de el!!!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria vero felicitari din suflet! sarcina usoara! daniela cand iti iei puiutii acasa "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
eiii,
lume noua.Pe unde te-ai destrabalat?
Nu stiu inca,astept sa ma programeze,dar cred ca o sa fie in decembrie,tocmai am scris mai sus ca este un procedeu destul de lung.
Deocamdata mergem si noi putin la caldurica,mare, soare si apoi mai vedem.
Tu ce planuri ai?
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
brunadria spune:
[red][daniela/red] sa fie cu noroc!
e posibil sa incep si eu in decembrie dar nimic nu e sigur inca, pana ajung in Frantia nu stiu!
citeste la fiv cj.am scris acolo pe unde m am destrabalat a fost tare bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."