FIV 283

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ALINAOPREA - eu am facut ecografie mamara la Medsana.
maria - sa te ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

draga rizzuca, nu are rost sa iti spun ca m-a bufnit plansul cand ti-am citit mesajul! Chiar m-a emotionat profund....mai ales ca astept momentul asta de mai bine de 5 ani....
Sa ne ajute Dzeu pe toate, si sa ti se indeplineasca visul
Eu ma duc saptamana viitoare sa ma caut din nou de chisturi, pt ca pe 10 noiembrie incep stimularea cu Puregon si Menopur. Pe 15 noiembrie am programare la Viena pt monitorizare. De data aceasta fac protocolul "antagonist" in numesc ei (fara inhibare, fara AC). In iulie anul acesta l-am facut pe acela lung. Totul a decurs cu bine, doar ca nu s-a prins. Beta in z 14 de la ET a fost 1,2.
Intre timp mi-am facut si fenotiparele limfocitare (celule NK). Ieri am primit rezultatul din Franta, ca sunt ok. Tot saptamana asta am facut si cariotipul de sange amandoi. Sa vedem de e vreo buba acolo. Acum poate exagerez si eu, doar a fost primul FIV. Ma rog, am mai incercat in martie unul, dar l-am intrerupt ca nu am raspuns la stimulare, doza fiind pre mica.
Hai ca m-am intins ca zi lunga de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rizzuca spune:

Anais si eu m-am intrebat cum de mi-ai aparut tocmai tu in vis...Intrai pe o usa in incapere cu bebelul in brate :)
De ce iti schimba protocolul daca ai raspuns bine? Ti-au zis? Sunt curioasa....
Niciodata nu am inteles criteriile dupa care aleg ei ce protocol sa urmezi, scurt sau lung....As vrea sa inteleg si eu cum gandesc ei...

Rizzuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor revin si eu printre voi. Din pacate nu cu vesti bune. Am nevoie de ajutorul vostru. Am dat startul unui nou FIV (numarul 3). Am inceput protocolul scurt sambata si ieri am fost la prima ecografie la care nu s-a vazut nimic. Doctorul a zis ca atita timp cit sunt inca la ciclu e normal ca nu se vede. Eu acuma nu mai stiu ce sa cred. Mi-a marit si doza de Gonal F si urmeaza sa ne vedem sambata. Eu oricum sunt "poor responder" asa ca mai mult de 5 ovocite nu am avut.Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine. Se mai pot forma ceva foliculi? Va multumesc

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

rizzuca, ti-am rapuns la fiv europa, pagina 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rizzuca spune:

Mercic, am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Veronica: Sunt cu gandul alaturi de tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Vero,Ella haideti fetelor cu beta mare.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
am primit rez la beta 125 in ziua 13...
deci sunt gravida...
ella cum a fost la punctie???????

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

vero, felicitari! sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa-ti tii puiul in brate!"

Mergi la inceput