FIV 283
Raspunsuri - Pagina 16

daniela74 spune:
SUUUPER,
sper ca la primavara sa ajungem si noi acolo,dar si acasuca in Romania.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

cristy1977 spune:
lyly mar, doua ovocite sunt totusi doua ovocite iar daca sunt mature au toate sansele de fertilizare, maine te vor suna sa-ti dea de veste, nu? stiu cat de grea este incertitudinea si asteptarea dar ai sa vezi ca se vor fertiliza amandoua
maria, sunt si eu pe aici si incerc sa rezist eroic
monaramona, iti tinem pumnii, ai sa vezi ca de data asta va fi bine, mai ales ca am vazut ca ai avut spor la "oute", cati v-ati hotarat sa puneti?
daniela, pai pana in decembrie mai e atat de putin, crezi ca vei face fet-ul pana in sarbatori? ai zis mare, soare si caldura? doamne ce fericita trebui sa fii... aici in romania a venit vremea rece, off cat urasc iarna... sa ne transmiti si noua putina caldura de acolo de unde te duci
ela, ceva vesti?
"After all, tomorrow is another day!"

daniela74 spune:
cristy si sa-ti ajute DD.sa reusesti.
cind faci testul?
de iarna sa nu mai vorbim,aici e la ea acasa
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

denisa73 spune:
Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.Decizia dr.e luata asa cu chist(ea zice ca s-ar putea sa fie trompa umflata desi eu cred ca nu fiindca am mai avut de 3 ori tot pe acelasi ovar):Azi incep stimularea.Luni ma duc la eco.Va pupic!

ALINAOPREA spune:
Veronica felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos la termen.
Lyly mar sa dea Domnul ca din cele doua ovocite sa rezulte cel putin un bebe.
monaramona bafta multa sambata.
daniela74 suna tare bine....mare,soare...vacanta placuta !
Bruni sunt cu gandul alaturi de tine si-ti tin pumnii pt. decembrie sau cand o fi
Cata merci mult de raspuns.
Tu ai facut acea eco cu medicul tau, sau pur si simplu pot sa sun si sa fac o programare la cine se nimereste...pupici si tie si Anastasiei.
Alina in asteptarea unei minuni de

ella72 spune:
Vero, felicitari, ce bucurie enorma, esti gravi!!!!!!!
Fetelor, la mine vestile nu sunt imbucuratoare, din cei 7 foli, 6 au fost goi,astazi aflam daca cel de-al saptelea se fecundeaza, asta e, mergem inainte, n-avem incotro, azi avem intalnire cu tutu si matei sa vedem ce spun, ce variante au si ce expicatii pt esecul asta.
va pup pe toate
cris, bafta, mai ai putintel pana pe 2
monaramona, bafta multa sambata!
daniela, ce bine suna, vacanta, soare, bafta in decembrie la transfer
lyly mar, bafta , sa se fecundeze ovocitele, tin pumnii

lyly_mar spune:
cristy,monaramona bafta multa! va astept cu vesti bune!Doamne ajuta!
cristy, aia e problema..ca ovocitele nu erau suficient de mature...ma suna azi
ella ,bafta multa! la toate fetele

maria08 spune:
Veronica: Felicitari!!!!! O sarcina usoara si la termen!!!
Crysti: Tu urmezi!!
Mona: Sper sa ne aduci si tu vesti bune peste 2 saptamani!!
Daniela: Si eu imi doresc sa fac FET-ul luna urmatoare asa ca ne tinem de manuta ( si facem si Craciunul in 3!!)
Am descoperit ca am o infectie urinara si nu stiu in ce directie s-o iau....marti merg la un urolog, sper sa se poata trata repede!! ( mai este cineva aici care a avut infectie urinara cu Enterobacter spp.???)