Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

anamira sa ai o bebelina sanatoasa si cuminte indiferent ce este, sa fie sanatos bebe, ce mai conteaza.

deea si eu zic sa mergi la eco, asa sa te linistesti. sa vezi ce bine o sa te simti dupa aia. nu mai stau sa-ti faci ganduri

bb_yasmi aia a fost mancare aseara? pai mie nu-mi ajungea nici pe-o masea ce-ai mancat tu.

mandreeac asa si eu cu caruciorul. o sa ne mai uitam.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete cucuiete
Struphitza: merci pentru carucioare
eu am cam inceput sa ma uit cu ingrijorare la burta..parca incepe sa cam creasca. cum maninc ceva ( si maninc putin zic eu) imediat parca stau sa pleznesc
nu stiu peste cateva luni cum o sa fac ,,sper sa mai intru pe usi

14+

Mergi la inceput

madutza ce frumoasa este printesica. ce clar se vede fatuca abia astept s-o vad si eu, sper sa-mi dea si pozici si film. sa vedem. burtica mi se pare ca este cam la fel, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anamira felicitari pentru fetita!! sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc cu caru' in viata

danielle bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe la termen!!

mai fetelor eu sunt ingrijorata serios de tot...azi dimineata iar m-am cantarit si nu am luat nici un kg in plus!!!! mie mi se pare ciudata chestia asta, adica nu mi explic, mananc de nu mai stiu ce e cu mine la orice ora din zi sau din noapte si nu pun nimic!!! oare bebe e bine? e drept ca burtica a inceput sa creasca, incet dar sigur, dar imi fac multe probleme ca nu creste mai repede, e micuta in comparatie cu burticile voastre si ma dau cu capul de pereti cand vad ca cifra de pe cantar nu se modifica oare e ok?

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Fetele din strainatate ce stiti de asta
am citit zilele trecute ca ar exista un balon cu care se fac exercitii pt a naste usor. e vb de nasterea naturala . a naste usor a se intelege ca sa nu se mai ajunga la cutit
balonasul e ca o para sa zic asa , se introduce in vagin si printr-o pompita se umfla cate putin...putin ,putin ,pana se ajunge la o dilatatie de 9-10cm....apoi muschiul se obisnuieste si facand ex regulat la nastere dilatatia nu mai trebuie fortata
mi s-a parut o chestie interesanta , dar mi s-a facut si pilea gaina gandindu-ma ca e dureros
in cazul meu nu e nevoie ca eu nu nasc natural....dar ma gandeam ca poate fetele care nasc natural sunt interesate si voi puteti da mai multe informatii
am sa mai caut inca o data cum se numeste...cel putin eu in ro nu am auzit

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

deea,eu una nu am auzit de asa ceva,nici nu stiu daca ar folosi cineva asa ceva...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata
Anamira, felicitari pt printesa!

Am inceput sa ma trezesc cu greata dimineata. Nu foarte rau, dar oricum . Acum la 13 sapt, cand aveam impresia ca am scapat. Eu n-am avut greturi decat dupa-amiaza, de pe la 2 pana pe la 6, 7 seara. Si de vreo saptamana si ceva am scapat de ele. S-au mutat dimineata

Intrebare: fetele care au avut probleme cu constipatia. Ati vorbit la un moment dat despre ceva naturist care a avut efecte bune. N-am retinut atunci ca nu aveam nevoie, dar am inceput sa am probleme si nasoale. Nu mai rezolv cu remediile mele, gen prune, pere, miere. As incerca medicamentul ala, sau ce era...

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Fetele, e oficial: vom avea inca o fetita!!! Deci, va rog, puneti-ne si noua caruciorul.
Anamira, eu am placenta praevia, dar doctorul mi-a spus ca e posibil sa se traga intr-o parte, pe masura ce inainteaza sarcina. Am avut sangerari din cauza asta, insa daca nu fac efort sau nu stau foarte mult in picioare, e totul in regula. Am bantuit saptamana trecuta pe la Londra (iti dai sema, e ceva de mers pe acolo) si totusi e ok, nu am mai sangerat. La ultima ecografie, mi-a spus doctorita ca placenta nu mai acopera chiar tot colul.
Daneille, frumusele costumasele, trimit oare si in Ro? Daca stiam, comandam saptamana trecuta... Oricum, am umblat dupa hainute pentru maimutelele de acasa, care dadusera comanda de rochii de printese si, evident, pe langa, am mai luat cate ceva. Lui bebe mic i-am luat doar body-yri, caci inca nu stiam sexul. Afli tu daca trimit comanda si in Romania cei de la Next (parca de-acolo erau pozele cu costumasele)?
Pupam in grup restul fetelor!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

Mergi la inceput

scrish eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. nu tu trebuie sa iei in greutate ci bebe. chiar ieri am citit la subiectul deschis de ina.click cu lucrusoarele lui bebe, si o mamica zicea ca ea a luat doar 6 kg in sarcina.
tu o sa iei in greutate mai incolo sigur. nici eu n-am luat decat vreo 3 kg, atat. si mananc de sparg. si la fel ma intrebam daca este normal asa. dar burtica creste, bebelina creste, aia conteaza.
uite si catank este cu minus 1 kg. si nu cred ca trebuie sa-si faca griji nici ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

anamira felicitari pentru fetita!! sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc cu caru' in viata

danielle bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe la termen!!

mai fetelor eu sunt ingrijorata serios de tot...azi dimineata iar m-am cantarit si nu am luat nici un kg in plus!!!! mie mi se pare ciudata chestia asta, adica nu mi explic, mananc de nu mai stiu ce e cu mine la orice ora din zi sau din noapte si nu pun nimic!!! oare bebe e bine? e drept ca burtica a inceput sa creasca, incet dar sigur, dar imi fac multe probleme ca nu creste mai repede, e micuta in comparatie cu burticile voastre si ma dau cu capul de pereti cand vad ca cifra de pe cantar nu se modifica oare e ok?

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

mai,nici eu nu m-am ingrasat deloc si nu sunt ingrijorata absolut deloc avem timp de ingrasat,iti zic eu
stai linistita ca bebe e ok,are de unde se alimenta

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burtici

bb_yasmi aia a fost mancare aseara? pai mie nu-mi ajungea nici pe-o masea ce-ai mancat tu.

toate burticile.

ehee, am mai spus pare putin dar nu a fost deloc.... s a vazut azi dimi imediat la cantar.....
asa ca azi la micul dejun am baut un pahar de lapte iar la pranz o sa pap supica de vita .....spre seara sper sa imi ajunga 1-2 iaurt si 1 mar....si atunci sa vad maine dimi la cantar cum sta situatia....ca nu e tocmai roz ;((

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput