Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Neatza burtici!!!!
mi-am luat tensiunea...11/6
am si eu pozici cu burtica dar nu ma pricep sa le atasez....
v-am mai intrebat ..trebuie sa am picasa instala la mine in calculici?

eu nu stiu ce fel de burta am...vad ca in parti daca ma ciupesc la sunculite nu prea am ce sa apuc....acum si la fiimea am fost mult mai tuguiata de toata lumea zicea ca-i baiat si a iesit fata...cred ca depinde si de cum avem comformatia si de cate kg luam....
pai burta ce o am acum nu cred ca am avut-o nici la 9 luni cu fiimea

Danielle te felcit si eu pt indrazneala de a fi mamica de 3 copii , asa de tanara...si imi place tare si numele lor
Ioanales bun venit in clubul fluturasilor!!!!

mai cand va aud cum vi se misca flututrasii ma ingrijorez si mai tare
eu nu am mai simtit nici un palpait de aripioare....sunt asa stresata....azinoapte m-am trezit ca dormeam fix pe burta , dar fara a mai simti vreo inghiolditura sau jena....ba nu am mai sarit de loc speriata ca ii fac ceva lui bb
uff si asa frumos incepuse sa miste
exact cum zicea Roxy , cand aveam chef de o atentionare puneam mana pe burtica si parca ma simtea...nu mai zic cate fosneala era pe sub buricul meu cand stam la calculator
e normal ca la 18-19s cat am sa aiba pauza de atatea zile si sa nu miste?

aseara cred ca am avut si eu o contractie nedureroasa....dupa ce m-am spalat cand ma dadeam cu ulei am vazut burta asa tuguitata si ma tot pipaiam si era tare tare....astea e contractia nu???
nici cu un deget cand apasam nu se clintea
dar nu am luat nospa ca erau pastile in geanta la parter

o zi buna va doresc...vad ca la bucuresti nu mai ploua

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

deea, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji ca nu-l simti, eu abia acum la 20sapt il simt constant..la inceput si eu l-am simtit dupa care pauza vreo 2 saptamani..si a revenit in forta si da, credc ca a fost contractie daca se intarise burtica, bine daca a fost nedureroasa e normala..

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Salutare fetelor!

Va aunt cu mare bucurie ca vom avea o mica printesa Chiar daca ne doream baietel am plans de fericire cand mi-a zis ca e fetita.
Acum va scriu de la servici si nu prea am voie da n-am mai avut rabdare ca aseara am avut musafiri si n-am putut sa-i las balta si sa va scriu dar ajung acasa si va pun si poze de la ecograf.
Printesa e bine, e mai mare cu 6 zile, e bine dezvoltata singura mica problema e cu placenta mea care e putin joasa. Dr a zis sa nu ma ingrijorez, doar daca am sangerari sa merg de urgenta la el. Voi stiti ceva despre placenta joasa? Ar tb sa ma ingrijorez?

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

buna seara la mamaici
iara am intrat tarziu, azi am fost plecata la cluj abia pe seara am ajuns asa ca incerc acum sa va salut si sa scriu cateva randuri
si aseara am afcut la fel numai ca la o atingere aiurea mi s-a sters tot textul si m-am enervat si am inchis laptopu' asta e

miky cred ca eu am zis de omega 3 natural, ca eu va stresam cu asta, dar numai acum am vazut ca ai intrebat de asta. E da le Nutrilite, e distribuita prin Amway, am o prietena care m-a batut la cap cu asta ca e cea mai naturala de pe piata, m-am si luat in gura cu ea ca de unde site ea asta ca toti zic asa ca sa-si promoveze produsele Si mi-a zis ca ei au doctori in echipa lor la Amway care au fost in America si au vazut pana si campurile unde se cultiva plantele din care se fac vitaminele etc. Acum ce sa zic am mers pe mana ei ca ea a luat toata sarcina plus de asta le da si la copii, la cel nou nascut care acum a facut un an si la fetita ei care e de 7 ani si bineinteles ca iau si ei doi. Dar intr-adevar scrie ca contine doar Omega 3 acizi grasi, EPA, DHA si vit E doar 5 mg ptr asimilare. si l aingrediente scrie ulei de peste 71%, gelatina si Umectant: glicerol, D-alphatocoferol din soia si ulei de soia. \N-apai nu stiu ce sa mai zic. Dca o vrei si nu ai de unde sa comanzi iti pot lua eu de la ea ajunge intr-o sapt si ti-o trimit prin curier rapid sa ajunga repede E 150 ron 90 pastile adica ajunge 3 luni.una pe zi

strumphy sarumana de intrebare, cu raceala e putin mai bine macar pot respira iar cu saptele asa si-asa inca ma mai doare dar de ex daca stau intinsa pe spate am pus-o ca ma rupe de durere, in schimb daca stau intr-o parte in pat e ok. nu stiu ce sa mai zic
fetel ma opresc din scris ca nu mai pot sta in fund ca ma dor toate
va pup si ne auzim maine

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +

salosama, multumesc de info, daca ma hotarasc pe amway o sa-mi comand online direct, ca e mai usor..dar parca totusi mai zicea cineva de o firma..CAlIVITA cumva ? OMEGA 3? haideti fetelor, improspatati-mi memoria...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anamira felicitari pt printesa!!!!

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata la cafeluta

anamira,felicitari pt printesa,sa va fie sanatoasa si eu am placenta joasa,am avuto si la cealalta sarcina,insa s-a ridicat pana pe la vreo 27-28 saptamani parca,nu prea ai voie efort,mai mult odihna,insa eu nu am cum cu doo atomice pe langa mine,sper doar sa se ridice intr-un final,daca nu cica nasti cu cezariana ca altfel nu se poate.

deea,de ce nu mergi sa faci o ecografie,te linistesti asa,eu cand simt ca e ceva in neregula,fug la eco

m-ati facut sa ma ingrijorez cu,contractiile astea,si eu le am insa dureroase si cand se strange o data burta,simt clar unde e bebe,asa nasoale is.nu i-au altceva decat paracetamol,

burta mea e la fel cum era si la fete,insa tura asta e mult mai mica,abia se vede,si nu e joasa,e in sus nu stiu cum si in fata.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI ptr MARIA fetita lui ANADOMNICA. Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi ms ...sper sa am pozele secarcate de pe card de nu pun mai pe seara ca instaleaza ceva sotul acum pe calculayor si mi-a zis sa nu prea umblu la el

Anamira felicitari pt printesa!!!!stii cum se zice indiferent ce e sanatos sa fie....cu placenta spra sa nu ai probleme...eu nu te pot incuraja alftel ca nu ma pricep de loc...a mea sper ca e ok ca nu mi-a zis minic pana acum

Danielle , pai nu am nici o saptamana de la ultima eco....si nici cand am mers la eco nu se mai misca de 2 zile...dar inimioara i-am auzit-o....o fi mai lenes/a ca tasu...ale meu a dus-o pe fiisa la scoala si doarme de rupe patul acum...abia o sa-l trezesc la 12

Miki de e vrei sa schimbi firma de la omega...am inteles ca la Vlad ai fost multumita de ce luam noi acum....eu tot pe asta vreu sa merg si acum cica au la sensiblu reducere 30% ...o sa merg sa imi iau o cutie mare

azi dimi la antena2 am vazut o emisiune despre osteoporoza si parca m-a pus pe ganduri...vb despre cate lactate trebuie sa consumam si eu nu consum de loc...paca mi-as lua azi si niste Ca...dar nu stiu de cat sa fie...eu mai am si datoria de ai forma oasele lui bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Fetele din strainatate ce stiti de asta
am citit zilele trecute ca ar exista un balon cu care se fac exercitii pt a naste usor. e vb de nasterea naturala . a naste usor a se intelege ca sa nu se mai ajunga la cutit
balonasul e ca o para sa zic asa , se introduce in vagin si printr-o pompita se umfla cate putin...putin ,putin ,pana se ajunge la o dilatatie de 9-10cm....apoi muschiul se obisnuieste si facand ex regulat la nastere dilatatia nu mai trebuie fortata
mi s-a parut o chestie interesanta , dar mi s-a facut si pilea gaina gandindu-ma ca e dureros
in cazul meu nu e nevoie ca eu nu nasc natural....dar ma gandeam ca poate fetele care nasc natural sunt interesate si voi puteti da mai multe informatii
am sa mai caut inca o data cum se numeste...cel putin eu in ro nu am auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineata

Bun venit Danielle, Ioanales, sarcina usoara!

Datele mele : UM 10.06.2010, DPN 16.03.2011, DN 12.02.1975

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Anamira, felicitari pentru printesa! La prima sarcina si mie mi-a spus dr. pe la 12 saptamani ca am placenta jos, dar in timp s-a ridicat; cat mai putin efort, odihna si fara stres!

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput