Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Yasmi ms ...sper sa am pozele secarcate de pe card de nu pun mai pe seara ca instaleaza ceva sotul acum pe calculayor si mi-a zis sa nu prea umblu la el

Anamira felicitari pt printesa!!!!stii cum se zice indiferent ce e sanatos sa fie....cu placenta spra sa nu ai probleme...eu nu te pot incuraja alftel ca nu ma pricep de loc...a mea sper ca e ok ca nu mi-a zis minic pana acum

Danielle , pai nu am nici o saptamana de la ultima eco....si nici cand am mers la eco nu se mai misca de 2 zile...dar inimioara i-am auzit-o....o fi mai lenes/a ca tasu...ale meu a dus-o pe fiisa la scoala si doarme de rupe patul acum...abia o sa-l trezesc la 12

Miki de e vrei sa schimbi firma de la omega...am inteles ca la Vlad ai fost multumita de ce luam noi acum....eu tot pe asta vreu sa merg si acum cica au la sensiblu reducere 30% ...o sa merg sa imi iau o cutie mare

azi dimi la antena2 am vazut o emisiune despre osteoporoza si parca m-a pus pe ganduri...vb despre cate lactate trebuie sa consumam si eu nu consum de loc...paca mi-as lua azi si niste Ca...dar nu stiu de cat sa fie...eu mai am si datoria de ai forma oasele lui bebe....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

deea, fara nici un motiv anume nu stiu ce mi-a venit..dar eu la vlad am luat dopelhertz, acum de cand am ramas insarcinata am luat de la GNLD, e o alta firma..tocmai ce mi-am comandat iar de la ei, asa ca am rezolvat-o...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Am intrat si eu pe picasa si am vazut burtici frumoase
mai dar nu sunteti chiar asa cum va descrieti....adica grase sau burti mari..mie imi plac toate si vreu sa o trag de urechi pe Stefy ca zice ca e grasa...poate ti se pare de la retinerea apei , ca altfel ai burtica frumusica
am vazut si mandra lui Madutza si pe a lui Miki...doamne pe mine ma uimesc pozelre astea asa clare

Scrish numai dumezeu ne poate intelege pe noi femeile
tu te plangi ca nu te ingrasi de loc...eu si alte fete ne e frica de burti mari....si tot asa...eu zic sa stai linistita ca nu trebuie sa te ingrasi sau sa ai burta cat un butoi ca e posibil sa nu-l faci pe bebe mare...cunosc un caz care mama a luat 25kg si bebelusha a avut 2800g...daca la eco dr. a zis ca-i ok atunci de ce iti doresti burta mare...ai nevoie de vergetiri...pai ti le dau pe ale mele

nu am reusit sa pun poze..cu burtosul nu le am in calculici

a, dar pe contul comun de yahoo cum pot intra?...v-ati prins sunt tare indemanatica in tehnologia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

medeea felicitari pt printesica!!!

fetele incep sa apara fetitele!!!! nu degeaba se spune ca fetitele isi arata sexul mai tarziu...decat baieteii...

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Fetele din strainatate ce stiti de asta
am citit zilele trecute ca ar exista un balon cu care se fac exercitii pt a naste usor. e vb de nasterea naturala . a naste usor a se intelege ca sa nu se mai ajunga la cutit
balonasul e ca o para sa zic asa , se introduce in vagin si printr-o pompita se umfla cate putin...putin ,putin ,pana se ajunge la o dilatatie de 9-10cm....apoi muschiul se obisnuieste si facand ex regulat la nastere dilatatia nu mai trebuie fortata
mi s-a parut o chestie interesanta , dar mi s-a facut si pilea gaina gandindu-ma ca e dureros
in cazul meu nu e nevoie ca eu nu nasc natural....dar ma gandeam ca poate fetele care nasc natural sunt interesate si voi puteti da mai multe informatii
am sa mai caut inca o data cum se numeste...cel putin eu in ro nu am auzit

mie imi suna sinistru..eu stiu ca la nastere mai sunt si alti factori care contribuie la dilatare, hormoni specifici..nu vad cum as ajunge la dilatare 9-10 fara sa nasc de fapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy multumesc de raspuns ma mai apuca asa pandaliile ca nu stiu in ce masura treaba asta e normala sau nu. cunosc si eu o graviduta care in sarcina luase doar 8 kg, eu nu mi-am propus un target clar, doar mai mult de 15 nu vreau sa iau..dar cred ca daca pana acum nu am luat nimic ma indoiesc ca o sa ajung la 15. vreau doar sa stiu ca bebe e ok...chiar ma gandeam cand mai merg la doctor ca a trecut prea mult timp de cand nu am mai fost..pana mi a picat fisa ca a trecut doar o sapt eu m-as duce saptamanal la doctor:))) din pacate mai astept pana pe 1 noiembrie..

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

anamira felicitari pentru fetita!! sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc cu caru' in viata

danielle bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe la termen!!

mai fetelor eu sunt ingrijorata serios de tot...azi dimineata iar m-am cantarit si nu am luat nici un kg in plus!!!! mie mi se pare ciudata chestia asta, adica nu mi explic, mananc de nu mai stiu ce e cu mine la orice ora din zi sau din noapte si nu pun nimic!!! oare bebe e bine? e drept ca burtica a inceput sa creasca, incet dar sigur, dar imi fac multe probleme ca nu creste mai repede, e micuta in comparatie cu burticile voastre si ma dau cu capul de pereti cand vad ca cifra de pe cantar nu se modifica oare e ok?

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

scrish, alte fete ar fi fericite in locul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris nu te indoi.... la prima sarcina pana in sapt 20-21 luasem 1 kg......apoi am continuat pana la aproape 25 ....

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Fetele, e oficial: vom avea inca o fetita!!! Deci, va rog, puneti-ne si noua caruciorul.
Anamira, eu am placenta praevia, dar doctorul mi-a spus ca e posibil sa se traga intr-o parte, pe masura ce inainteaza sarcina. Am avut sangerari din cauza asta, insa daca nu fac efort sau nu stau foarte mult in picioare, e totul in regula. Am bantuit saptamana trecuta pe la Londra (iti dai sema, e ceva de mers pe acolo) si totusi e ok, nu am mai sangerat. La ultima ecografie, mi-a spus doctorita ca placenta nu mai acopera chiar tot colul.
Daneille, frumusele costumasele, trimit oare si in Ro? Daca stiam, comandam saptamana trecuta... Oricum, am umblat dupa hainute pentru maimutelele de acasa, care dadusera comanda de rochii de printese si, evident, pe langa, am mai luat cate ceva. Lui bebe mic i-am luat doar body-yri, caci inca nu stiam sexul. Afli tu daca trimit comanda si in Romania cei de la Next (parca de-acolo erau pozele cu costumasele)?
Pupam in grup restul fetelor!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

medeea, de pe next poti comanda tu direct din Ro, intri pe nextdirect.com. sau mergi in magazine, au in baneasa si parca rahova.spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata
Anamira, felicitari pt printesa!

Am inceput sa ma trezesc cu greata dimineata. Nu foarte rau, dar oricum . Acum la 13 sapt, cand aveam impresia ca am scapat. Eu n-am avut greturi decat dupa-amiaza, de pe la 2 pana pe la 6, 7 seara. Si de vreo saptamana si ceva am scapat de ele. S-au mutat dimineata

Intrebare: fetele care au avut probleme cu constipatia. Ati vorbit la un moment dat despre ceva naturist care a avut efecte bune. N-am retinut atunci ca nu aveam nevoie, dar am inceput sa am probleme si nasoale. Nu mai rezolv cu remediile mele, gen prune, pere, miere. As incerca medicamentul ala, sau ce era...

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

pliculete plantaben ( sunt fibre ) sau miltzucher ( humana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ah, uitasem sa scriu cum se numeste acest balon...epi-no..am citit acum ca se foloseste si in ro...e nemtesc
da cica se umfla constant asta in decurs de mai multe luni si in extragi asa umflat afara....la 9-10cm e cat un cap de bebe....
mai e bun si pt imbunatatirea vietii sexuale

Mergi la inceput