Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
am umblat prin vizite azi...ca doar ma plictiseam.....am fost servita cu tiramisu, struguri, mancare de mazare.... nu mai merg in vizite!!!
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
alina06st spune:
Yasmi, sa-ti fie de bine. Nu e chiar asa mult.
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
danielle02 spune:
strumphitza, la mine in sat (cum imi place mie sa ii spun) in fiecare duminica dimineata e car bot sale si sa vezi tu acolo ce de lucruri nou noute,chiar si purtate dar in stare exceptionala gasesti,fel de fel si cred ca duminica asta daca am timp ma bag la un sopping pe acolo ca nu am mai fost demultisor
faza e ca noi ne luam zborul spre Ro pe 4 noiembrie si abia astept,ne mutam in tara ca e mai bine si frumos asa ca vreau sa cumpar cat mai multe de aici atat pt fete cat si pt bebe Benjamin.
cu £10 le cumpar haine pt un sezon intreg
roxi,vizionare placuta la desene,eu ma uit la ele fara sa vreau,ca ale mele printele le adora
strumphitza,stii ce fac eu cand am chef sa il vad pe bebe??
ma duc la GP,nu la moasa si ma plang ca ceva nu e in regula cu bebe,simt io,ma doare rau toate cele si altele si ma trimite rapid la spital la scan sa vad daca bebe e ok.
tu cand ai urmatoarea programare la scan?pe la 18-19 saptamani stiam eu,io am fost de cateva ori pana acuma si din cauza unor sangerari dar totul e bine.
cand mergi data viitoare,zile sa iti arate si tie putza sa stii sigur ce e,asa nu mai trebe sa mergi la privat si sa dai o caruta de bani,daca apar doo linii,e gajica daca apare altceva e baietan
durerile sunt normale in sarcina,mai de burtica,mai de spate,uterul creste,se schimba multe pe acolo,baga un paracetamol,stai intinsa si trece,nu te speria.
eu pe Melissa,pe la vreo 4 luni,am crezut ca am scapat-o in wc asa tare am sangerat si dureri din alea ca la carte,nasoale rau,insa totul e bine si frumos,cu bebe3 am patit la fel insa la fel,totul e bine si frumos.nu iti face griji de dureri usoare,daca a stat in burtica pana acum,va sta pana la capat,garantez eu
mei...da` io nus` in listuta
DN 02.07.1986
UM 14.06.2010 (parca)
DPN 23.03.2011 (la eco mi-au zis ca dpn e pe 14 martie) acu io ma i-au dupa um,e mai sigur
si eu spal hainele fetelor cu fairy pernute si fairy clatitor,mi se pare cel mai bun si nu au facut niciodata bubite s-au altele.
la bebe Benjamin o sa le spal la fel.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
bb_yasmi spune:
nah ca fii'mea mi-a cerut ragaz 10 min...
danielle bine ai venit printre noi!! sarcina usoara!!
vb de detergentul de spalat hainute. eu i-am spalat hainutele fetitei cu detergent ul cu care le spalam si pe ale noastre.nu a avut niciodata nimic. la bebe voi proceda la fel.
anaxena spune:
danielle ce mamica tanara cu 3 copii!!!
bb_yasmi tu faci mishto de mine?cu asta te vaitzi tu ca ai mancat mult??2 felii de paine manjite cu ceva!!hai hai ...ma duc si eu la nani
v-am pupat
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
mandreeac spune:
Ai mancat 2 felii de paine??????????? Hai ca m-ai amuzat copios. Am crezut ca cine stie cat ai mancat si ce ai mancat, nu doar 2 feliute de paine!
tuturor!
Danielle super sa poti cumpara hainute asa ieftine!
Noapte buna tuturor! Ma pun in pat sa citesc o carte ceva!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+
bb_yasmi spune:
mah nu radeti!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu nu mancam seara!!!!! si da' am mancat destul......fata de un mar sau un iaurtel mic....
anaxena erau ele manjite feliile ....dar nu mai intrebat cata sunculita am mancat :))))
contractiile iarasi au inceput....
strumphitza spune:
danielle multam de sugestii tocami ce m-am plans sotului ce a aparut acasa si el zice , pai sa te duci al doctor zilele astea ca doar de aia platim taxe si impozite Am mai fost eu la inceputul sarcinii si m-am plans ca ma doare una alta si ca imi era frica sa nu fie sarcina extrauterina si m-a trimis in ziua aia la scan si atunci l-am vazut pe bebe pentru prima data, la 8 sapt si un pic
O sa te trec eu in listuta si pe printese Esti o mamica foarte tinerica
Cum de te-ai hotarat sa te intorci in tara ? (daca nu sunt indiscreta )
Yasmi, sa iti fie de bine papa si nu mai regreta ca mai rau sa pune sotul meu in seara asta mananca singur ca eu nu mai pot sa pun gura pe nimic, sunt gata gata pe punctul de a exploda ....
mi-am incalzit niste laptic si mi-am pus intr-o cana si nu l-am baut nici pe jumate
M-am plans sotului cand a venit de la munca si i-am aratat burta si i se pare si lui ca e aproape dubla fata de acum cateva zile
BB on board!!! 17+
bb_yasmi spune:
strumfica ne arati si noua burtosu' ???
mamica fericita de princess si bebe boy s 22