Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am plecat sa culc buburuza. sper sa mai fie cineva pe aici cand ma intorc!

mamica fericita de princess si bebe boy s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ok, am reactualizat listuta...acum suntem 67 gravidutze, cam putine fata de odiseele de nov-dec sau ian- feb , pe acolo trece de suta Mai asteptam si alte burtici sa ni se alature , celor care stau in umbra acum si nu indraznesc sa scrie, ca stim ca sunt si de alea

Am reactualizat si numarul fetitelor si a baieteilor, clar baieteii conduc detasat pana la acest moment... dar mai sunt inca destule mamici care nu stiu exact ce ascund in burtica , speram ca fetitze

Am trecut si la Monas un carucior roz si unul bleo

Mai este cineva de adaugat in listuta, koko_1(daca am scris bine ) de la constanta daca imi aduc bine aminte , te rog frumos sa ne mai spui odata datele ca nu mai stiu in ce capitol ai mai spus si acum mi-e lene sa caut in urma

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mai,m-am hotarat sa plec in tara fiindca mi s-a cam urat de Anglia asta,mi a ajuns,de vreo 7 ani ma tot invart pe aici si m-am saturat.sunt aproape singura cu fetele,bebe nr 3 e pe drum si nu fac fata de una singura,e super greu,sotul e acasa numai in weekend,soramea la facultate,prietenii cu treburile lor si io singura.
in plus de asta,anul trecut m-am apucat si eu de facultate si o trebuit sa renunt ca nu mai puteam,chiar daca fetele erau la gradinita toata ziua,mereu primeam cate un telefon sa vin sa le i-au ca au diaree,nu se simt bine,ba au febra,insa ele saracele plangeau de dorul meu asa ca am renuntat.
am fost in tara vreo 3 luni anul asta si am vazut ca afacerile merg bine de tot si acolo,asa ca ne-am hotarat sa ne intoarcem de tot.

abia astept sa fac sarbatorile acasa,cu familia ca au trecut ceva ani de cand nu am mai petrecut impreuna.

sa va arat si voua ce am gasit pe net:
http://www.reclamamascataatentie/calculatoare/afla-sexul-copilului-dupa-calendarul-chinezesc.html
mie mi s-a potrivit exact,doo fete si un baiat.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

na ca nu merge ,cica e reclama.
cautati pe google calendarul chinezesc pt aflarea sexului copilului sa vedem la cate dintre noi se potriveste.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

bai ce ma enerveaza astia cu reclama lor mascata nu poti sa scrii frate de un site ca imediat atentie si reclama mascata si ... puncte puncte ca mai departe nu pot sa scriu

Bine ca imi baga pe gat reclama lor la asigurarile lor de ca..t de mi se umple toata pagina, deh... banii vorbesc

danielle, te inteleg, sper sa iti mearga bine oriunde te hotarasti In ce oras o sa fii in Ro ?

Cred ca ma duc sa ma intind in pat ca poate ma mai lasa durerile astea de burta

Yasmi, scuze ca nu pot sa iti tin companie dar vreau sa ma intind si poze cu burtoaca poate fac maine dimineata ca peste noapte poate se mai dezumfla

Noapte buna burtici!!!

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

mai e cineva?

mah eu cand incep sa mananc tot asa o tin.... mai bine nu incep....

Mergi la inceput

deci oficial: + 5 kg!!!!! dimineata am 61....maine dimi poate chiar 61,5 dupa masa din seara asta....

Mergi la inceput

hai ca nu am plecat inca

imi fac un ceai, ca laptele l-am baut, asta cina mea, lapte + ceai, poate la noapte pazesc buda

vad ca acum ai princess si cu bebe boy
ce iti vebi sa schimbi baietoiu` ?

ce ai mai mancat acum ca doar ai spus ca te duci sa culci buburuza?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

strumf pai am culcat-o si m am mai servit cu 1 mar......

semnatura nu e finala....caut variante sa inlocuiesc baietzoiul :)))))))))

Mergi la inceput

ehhh 5 kile, unde? ca nu se vede?! in buzunare ?

eu oficial sau neoficial nu stiu cate kile am luat dar am fost mai acum 2 min in living sa ma admir in oglinda aia mare de pe perete si am o burtaaaaaaa cam asa ceva sunt
am spus eu bine ca am un puseu de crestere ca tot am mancat ca purcica saptamana trecuta si iacata am si vazut rezultatul, un burtoi mareeeee si nici macar nu am juma de drum parcurs, abia 18 sapt inchei vineri ....

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput