Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
veronicach spune:
Laura iti multumesc frumosaca socrela nu a patit nimuc, si au trecut cele 2 zile de incubatie, cred ca nu e rotavirus
oricum nu vine in vizita decat dupa ce e sanatos
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Mary misto rau rochiile alea, da' trebe sa fii femeia snur ca sa arati bine in ele. ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
Bun gasit!
Multumim pentru urarile primite ieri, cu ocazia celor 5 lunite!
Laura - erau si pt clatit ochiul modelele!
Nici in vise nu ma vad imbracata asa: oare de ce???
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Neata mamici si bebici! Nu stiu mai fetele ce sa mai fac..nu-i mai trece raceala copilului asta...e si mai ragusit azi,abia mai plange...i-as pune cartof ras cu spirt la gat(la mine functioneaza de fiecare data) E marait tare..eu zic ca e si de la dinti...dar e si f racit...chiar nu mai suport sa-l vad asa..abia respira.. Doctora mi-a zis cand am sunat-o sa-i dau siropelele in continuare pana la 5 zile,dar nu vad nici o imbunatatire...acum a luat si mama raceala...zici ca suntem in lantul slabiciunilor,si veriga slaba e miezosul:(. offff,fetele care ati mai avut copilasii raciti ce ati mai facut de i-ati pus pe picioare? Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
of cris, nu stiu cum sa te sfatuiesc: in momentele de "raceala" ale lui Mateo a refuzat medicatia si a cam trebuit sa lupte singur - chiar nu stiu ce sa spun... imi pare rau! ai putea sa incerci cu cartof-si mie imi face bn.
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
cris_09 spune:
O sa rascolesc prin link-urile cu homeopate de la favorite si trimit sotul in cautari.Pana atunci poate apar si Vivela si Alinutzza,(ca scriu aici ce ii zic sa cumpere),ca sa ma verifice daca mi-am facut bine temele
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
n_a_n_a spune:
Salutare mamici si burtici !
Acuma am ajuns sa ma simt eu aiurea pentru ca mi-am spus parerea... Theo, in loc de mesaje cu aluzii de genul "daca taceam filosof ramaneam", mai bine imi ziceai direct ca te-au deranjat postarile mele referitoare la suzeta, desi, daca bine tin eu minte, ti-am multumit pentru avertisment. In articolul pe care l-am citat eu, era vorba si de retragerea de pe piata americana a biberoanelor Avent, folosite fara probleme in Europa, poate chiar si de catre tine.
In fine, nu asta-i esentialul: problema e ca de-o vreme incoace tre' sa stai sa rumegi doua zile cand vrei sa-ti dai cu parerea referitor la ceva, pentru ca 100% se va gasi cineva sa se simta ofensat. As fi putut sa ma prefac ca nu inteleg, sau sa ignor, dar eu nu sunt deloc o persoana "zen", vorba Nicoletei. Imi pare rau, nu vreau sa starnesc iarasi valuri, dar daca nu as spune de fiecare data ce gandesc cu sinceritate, nu as fi eu, si nu sunt dispusa sa fac compromisuri in privinta asta. Asa ca, pentru a nu mai ofensa pe nimeni, nu o sa imi mai dau cu parerea (am ajuns la vorba Vivelei si a Corinei), eventual voi raspunde punctual, unde o sa ma pricep, la intrebari. De asemenea ma oboseste si toata tevatura asta cu neincrederea in fetele noi, cu schimbatul parolelor de enspe mii de ori, ca nu mai stie nimeni ce si cum; ne-am transformat parca intr-un grup de paranoice, si eram niste gravidute atat de faine la odisee, ca iti era mai mare dragul sa stai de vorba cu noi . Dar asta este, cine vrea poate sa-mi scrie si pe mail.
Inca o data, la toata lumea!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
taty_ana spune:
Multumesc Roxi dar nu fa comparatie ca tu ai avut 2 bebei in burtica,oricum iti vei reveni si tu dar un pic mai tarziu,eu mai am de dat jos 5 kg sa fiu cum eram insa pana acum n-am tinut nici un fel de dieta,din contra ma apuca foamea pe la 12 noaptea si mananc ca-s o maaare fomista si gurmanda
Cris asa patim si noi….am racit eu i-am dat-o fetei i-am facut tratament cu sumetrolim,eurespal si tantum verde spray 5 zile si i-a trecut dupa care a inceput sotul iar dupa 2 sapt a inceput Emma din nou cu muci dar de de asta muuuulti de-I curgea in valuri,i-am mai facut tratament 5 zile cu siropuri insa degeaba asa ca nu i-am mai dat nimic ci ppur si simplu o aspiram in nasuc de 4-5 ori pe zi ca nu putea respira,i-a trecut in final fff greu dupa vreo 2 sapt si ceva insa acum ma doare pe mine capul si in gat….againe…imi vine sa-mi dau palme ….exact acel cerc vicios de care ziceai….sper doar sa nu ia Emma din nou.... m-a sfatuit un dr sa-I dau cate 6 bulinute pe zi de oscilo pe timp de iarna si primavara pentru imunitate,sper s-o apere si sa nu-I dau iar raceala
Fetelor fata mea adoarme daca ii pun Azur,stiti formatia aia veche de pe vremea tineretii noastre?a cumparat sotul ieri ziarul libertatea si avea cd-ul iar aseara l-am pus sa ne amuzam un pic…o tineam pe Emma in brate si a adormit….am zis ca e o coincidenta insa astazi era maraita nu stiam ce sa-I mai fac si mi-a venit ideea…i-am pus melodia aia “ stau in unitate etc” si pana sa se termine mi-a adormit….nu mi-a venit sa cred ....sper sa nu devina vreo manelista
bubu30 spune:
Vero madama m-a intrebat ce greutate au avut copiii la nastere (2350 gr) si cat au acum (6800-6900 gr).
Mi-a zis ca au recuperat f bine, ei triplandu-si greutatea de la nastere si ca de acum nu trebuie sa le permit sa mai puna in greutate prea mult deoarece greutatea lor de acum la 5 luni jumate ar trebui sa o aiba si un copil de aceeasi varsta dar nascut cu greutate normala si ca la 1 an de zile ar trebui sa ajunga la maxim 9,5 kg.
Siii, daca o sa le dau lapte de vaca de la dozator nu vor mai pune in greutate atat cat pun de la LP, deci sa incerc sa nu ”umflu” copiii si sa nu ii fac grasuti
taty_ana spune:
am uitat sa va spun ca dupa vaccin a fost ff ok,nu mi-a facut febra si nici agitata n-a fost,de obicei in fiecare seara avem concert cand trebuie s-o legan sa adoarma insa aseara mi-a adormit instant pe Azur dupa cum v-am spus
Theo multumesc pentru parola
cris_09 spune:
Deciiiii....m-am gandit asa:*aconit ch5 pt dureri de gat(ma gandesc k l-o durea in gat dc e ragusit
*natrium D30-pt.ca stranuta
*natrium sulfuricum CH9-tuse productiva si muci
¬asta e de la Vivela¬
sau,dc nu gaseste
*homeovox-dureri de gat
*paragripe-stari gripale
Alinutzza
Zic bine?
Incerc asa 2 zile,dc tot nu ii trece fuguta la doctor ca nu mai tine.
Ce ziceti?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
arturicii spune:
neata
Nana, imi pare rau de supararea ta
Multa multa sanatate bebeilor bolnaviori;
Cris, vei vedea pe masura ce creste ca unele raceli nu vor sa treaca pana nu ...vor. Uite, de ex aici medicul te pune sa lasi 3 zile copilul fara medicatie, chiar daca are febra. Eu una nu am curaj sa las febra asa fara macar sa am senzatia ca o controlez.
De ce nu incerci sa gasesti un medic homeopat care sa iti dea o schema de tratament?
Tatyana, cum ati gasit voi intamplator frecventa preferata a micutei..
Bubu, nu stiu sa imi dau cu parerea in ce a zis dr; insa mie una imi e clar ca LP e dat ca sa "creasca".
Poate merita sa verifici cu un alt medic ce a zis ea.
Ioana & Arturicii'S