Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Onana spune:
Salutare tuturor, mamici si bebici!
Dienutza, nu neaparat nu ai fost tu clara (desi asta cam suna ca-s eu un pic ), e adevarat insa ca eu intelesesem ca te refereai la sugari pt ca tot ce ai zis era in contextul in care spuneai ca nu-i nicio problema sa fie bebe mai mititel, mai slabut,etc, din contra; nici macar nu am neaparat o alta parere, nici nu am contrazis teoria, am vb doar de niste cazuri concrete din familia mea (deh, eu n-am evident o cazuistica bogata ca a unui pediatru, vorbesc doar din proprie experienta), fara sa contest ce spune pediatrul vostru (in general nu contrazic unde nu stiu, iar pe tema asta stiu doar lucruri de bun simt, fara sa fi citit mai mult), asa ca oricum nu-s demna de luat in seama. Dar nici nu credeam ca ofensez pe cineva povestind despre mine si ai mei. Pacat ca nu ai inteles ce am vrut sa zic..
theophillina spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI!
Diana de rosanne
Nicolas Timotei de Monyca.C
Teodora de dunemaire
Cris, imi pare rau nu stiu ce sa-ti zic referitor la problema lui Sebi, va doresc sa va faceti cat mai repede bine.
Nana, te-ai aprins degeaba si ieri si azi. Eu n-am facut nici o aluzie, ca daca aveam sa-ti zic ceva iti ziceam personal, nu ma ascundeam dupa aluzii. Chiar asa am simitit ca tre' sa spun, pt ca dintr-o simpla a informare despre un fapt intamplat aici (eu habar n-aveam cine are suzeta din aia), tu ai simtit nevoia sa te "aperi" prin 2 mesaje aproape consecutive si sa deschizi un subiect mult prea amplu fapt care oricum nu duce la nici un rezultat, asa ca mai bine taceam, pe bune. Apoi acel "...biberoanelor Avent, folosite fara probleme in Europa, poate chiar si de catre tine" a vrut sa insemne ce? Si mai departe ce legatura am eu cu parolele si cu neincrederea in noile fete? Iti reamintesc faptul ca eu nu am avut cu nimeni niciodata nici un conflict pentru ca eu nu vin pe forum sa ma cert eu sunt aici penru alte motive si de asemenea, eu n-am schimbat nici o parola niciodata si n-am pus la indoiala niciodata buna-credinta a cuiva de aici. Mai departe, faptul ca am ajuns eu sa fiu "sefa cu parolele" cum mi s-a mai spus, printre altele, a fost o pura intamplare care a tinut si de faptul ca eu sunt mai tot timpul prezenta pe aici. Eu nu am nici o obligatie fata de nimeni, asa cum nimeni de aici nu are nici o obligatie fata de mine. Exprimari de genul "parca suntem un grup de paranoice" nu iti si nu ne fac cinste si cred ca ar trebui sa-ti alegi mai cu grija cuvintele. In alta ordine de idei, tocmai ce mi-am dat demisia din functia importanta de sefa de parole, asa ca postul ramane vacant.
Va doresc o zi buna si linistita.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
taty_ana spune:
bubu eu din ce am citit si am intrebat n dr toti mi-au spus ca lapte de vaca se da muult mai tarziu dupa un an daca nu si mai tarziu....eu una nici nu ma gandesc plus ca laptele de vaca este muuult mai sarac in vitamine si minerale decat formula in special fier nu contine mai deloc si in plus mie nu mi se pare deloc ca sunt grasi bebeii tai absolut deloc si chiar de-ar fi mai grasunei cand incep sa mearga de-a busilea si in picioare vor slabi instantaneu...asta este parerea mea insa tu faci cum crezi ca e mai bine insa e bine sa mai ceri parerea si altor doctori
aaaa si in legatura cu triplatul greutatii sa fim seriosi e normal sa-si tripleze greutatea atata vreme cat s-au nascut prematuri,se stie ca prematurii recupereaza ff repede sa ajunga la greutatea normala
aleesicoo spune:
helau fetele
multa sanatate puiutilor bolnaviori
offf fetelor atata cearta ...ba pt parole...ba pt incredere...ba pe suzete...ba pe diversificare....
oricum fiecare face ce vrea si foloseste ce suzeta vrea si fac ceea ce cred ele mai bine pt copii lor...
am vaz pe alte topicuri cu cata dezinvoltura se vb , si ce "paranghelii"trag de mai mare dragul....aici iti este si frik sa spui ceva ca ori nu te baga nimeni in seama ...ori pac ti se taie macaroana...
haideti sa fim noi insine si sa nu ne mai "aprindem"de la orice..
este un forum si nu avem cum sa scriem cu intonatie, si uneori msg par cam acide si poate nu asta a fost ideea..
na...ca mi am dat si eu cu parerea
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Reallaura spune:
R-ocsy, Sorana merci tare tare de urari! sunteti niste scumpe.
corinasmile, cris_09, teophilina merci mult de urari!
eu nu prea am mai reusit sa scriu, Mirci e bolnavior, Ilinca tuseste si ea, tr sa ne revenim nitel!
tatyana frumoase poze. sunteti f frumoase!Casa de piatra!
Nana, Gabitza cu scuzele de rigoare pt intarziere. sa fiti fericite!
merg sa va mai citesc.
Reallaura spune:
Gabitza, aly, bubu multumim mult de urari
urez si eu tuturor copilasilor serbati intre timp ca daca nu am fost pe faza mi-e sa nu uit vreunul!
aleesicoo spune:
sanatate multa puiutilor
offff cred k este un virus in atmosfera ca multi copilasi sunt bolnaviori
si printesa mea e afara cu mama
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura R-ocsy, Sorana merci tare tare de urari! sunteti niste scumpe. corinasmile, cris_09, teophilina merci mult de urari! eu nu prea am mai reusit sa scriu, Mirci e bolnavior, Ilinca tuseste si ea, tr sa ne revenim nitel! tatyana frumoase poze. sunteti f frumoase!Casa de piatra! Nana, Gabitza cu scuzele de rigoare pt intarziere. sa fiti fericite! merg sa va mai citesc. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Dienutza spune:
Nana, Theo cred ca nu aveti de ce sa va suparati. Pana la urma de asta suntem aici sa ne dam cu parerea si sa vedem mai multe opinii. Eu cred ca dezbaterile sunt constructive. Fiecare retine si aplice ceea ce doreste din ce citeste, nu? Pana si doctorii iti dau puncte de vedere diferite asupra aceluiasi subiect. Dar aici unde suntem atatea fete, fiecare cu background-ul ei, cu opiniile ei etc. Nu avem de ce sa ne suparam.
Dienutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Salutare tuturor, mamici si bebici! Dienutza, nu neaparat nu ai fost tu clara (desi asta cam suna ca-s eu un pic ), e adevarat insa ca eu intelesesem ca te refereai la sugari pt ca tot ce ai zis era in contextul in care spuneai ca nu-i nicio problema sa fie bebe mai mititel, mai slabut,etc, din contra; nici macar nu am neaparat o alta parere, nici nu am contrazis teoria, am vb doar de niste cazuri concrete din familia mea (deh, eu n-am evident o cazuistica bogata ca a unui pediatru, vorbesc doar din proprie experienta), fara sa contest ce spune pediatrul vostru (in general nu contrazic unde nu stiu, iar pe tema asta stiu doar lucruri de bun simt, fara sa fi citit mai mult), asa ca oricum nu-s demna de luat in seama. Dar nici nu credeam ca ofensez pe cineva povestind despre mine si ai mei. Pacat ca nu ai inteles ce am vrut sa zic.. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Nu s-a ofensat nimeni. Am vrut doar sa nu fie neintelegeri. Totul este OK!
Vivela spune:
eu intru doar sa urez multa sanatate puiutilor (si mamicilor, taticilor sau cui o fi bolnavior).
si sa urez la multi ani fericiti celor care se serbeaza, intr-un fel sau altul.
altceva nu mai am curajul sa spun, am vrut doar sa semnez condica .
pupici .
ps: hai sa va zic eu cum e cu suzetele: la primul copil o cauti pe aia fara dracii prin ele, dai o caruta de bani, o sterilizezi cate 15 minute sa nu pateasca pruncul ceva si i-o dai
la al doilea, o iei pe prima din primul magazin, o sterilizezi 30 de secunde si apoi i-o oferi.
la al treilea, o iei pe prima din primul magazin, o speli cu apa sub jet si o dai copilului.
de la al patrulea, nu mai conteaza de unde o cumperi, sa fie cat mai ieftina, o speli un pic, iar daca pica pe jos, o stergi cu un colt de bluza si aia e....
in final, toti 4 sunt fericiti si la fel de sanatosi.
sanatate multa
Traiesc in Orasul Alandala