Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
discordia spune:
Neata!
Am ambii copii raciti, Claudia tuseste pana se ineaca, nu mai poate respira si i-a dat si lui Dragos. Abia am reusit sa ii administrez o doza de oscillococcinum azi dimineata, mititelu nu putea sa inghita, am incercat sa ii scot mucii cu batista belusului, dar nu a iesit de nimic, dar se aude asa un harait in gatul lui... Afara e prea frig sa il duc la dr,voi ce le mai dadeati copilasilor vostri, ma refer ca produse homeopate?
Si bineinteles ca raceala am luat-o si eu, imi curge nasul la greu, tusesc, ma doare in gat, o nebunie...
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Neata! Am ambii copii raciti, Claudia tuseste pana se ineaca, nu mai poate respira si i-a dat si lui Dragos. Abia am reusit sa ii administrez o doza de oscillococcinum azi dimineata, mititelu nu putea sa inghita, am incercat sa ii scot mucii cu batista belusului, dar nu a iesit de nimic, dar se aude asa un harait in gatul lui... Afara e prea frig sa il duc la dr,voi ce le mai dadeati copilasilor vostri, ma refer ca produse homeopate? Si bineinteles ca raceala am luat-o si eu, imi curge nasul la greu, tusesc, ma doare in gat, o nebunie... Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
Neatza, vezi pe blog la Vivela, are acolo insirate toate remediile de raceala in functie de simptome. Sper sa va reveniti repede!
Laura__ spune:
'Neata !
Dienutza, nu-i absolut nici o problema
Discordia sanatate multa tie si copiilor.
AM o intrebare pt mamicile la al 2-lea copil. Cand ati dat prima data unt copiilor, daca mai tineti minte ? Ca eu am 2 variante : 6 luni si 8 luni .
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
cris_09 spune:
Neata mamici si bebici!
Nu stiu mai fetele ce sa mai fac..nu-i mai trece raceala copilului asta...e si mai ragusit azi,abia mai plange...i-as pune cartof ras cu spirt la gat(la mine functioneaza de fiecare data)
E marait tare..eu zic ca e si de la dinti...dar e si f racit...chiar nu mai suport sa-l vad asa..abia respira..
Doctora mi-a zis cand am sunat-o sa-i dau siropelele in continuare pana la 5 zile,dar nu vad nici o imbunatatire...acum a luat si mama raceala...zici ca suntem in lantul slabiciunilor,si veriga slaba e miezosul:(.
offff,fetele care ati mai avut copilasii raciti ce ati mai facut de i-ati pus pe picioare?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
veronicach spune:
cris imi pare rau ca nu te pot ajuta...
de ce nu incerci tratament homeopat?
eu i-as da lui M care e tare mucos insa nu stiu ce remediu....ca nu tuseste, decat cand se inneaca cu mucii
in schimb ii dau oscillo si ii mai dau si vit c pt cresterea imunitatii
si avem si mare noroc cu lapticul...
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
bubu30 spune:
Neata !
Cu intarziere urez La multi ani ! pt. Ilinca de Laurita care ieri a implinit o jumatate de an
Iar pt azi : La multi ani cu ocazia implinirii a 6 lunite
Diana de Rosanne
Nicolas Timotei de Monyca C.
Artu imi plac mult pozele cu basmaluta
Ii sta ff bine Sabinei asa
Am admirat si pozele frumoase cu Eva de Dienutza , dar si pozele puse de Tatyana care a fost o mireasa f. frumoasa si silueta , nici nu se vede ca ai nascut de curand (la mine se vede f bine sau s-ar putea crede ca sunt gravida din nou )
bubu30 spune:
T_Ioana te asteptam sa ne spui ce ati rezolvat ieri pe la Cluj.
Acum sa ma plang si eu ce frumos mi-am petrecut ziua de ieri :
eram programata din luna iulie la dr Vasilescu renumit dr cu specializare ortopedie infantila, la care asa se fac programarile cu 3 luni inainte.Afara urat, ploaie mocaneasca, etc scot copilul mergem la 16.15 la clinica, unde sala de asteptare full de copii si parinti, erau locuri libere doar in picioare . Ne anunta ca dr V intarzie deja de o ora si toate programarile sunt decalate.Stam 5 minute dupa care ne anunta ca intarzie inca o ora.
Ne hotaram sa plecam acasa si sa revenim peste 2 ore, cand ne-am intors cu 2 copii ca bona plecase acasa, era ora 18.00.Abia dupa ce am ajuns a doua oara a ajuns si dr care intarziase aproape 3 ore .
Eram supernervoasa dar m-am ambitionat sa stau sa vad de ce e dr asta asa de grozava ca vine tot parintele la ea si bineinteles cum m-am asteptat este un mare fas - mi-a recomandat sa le dau lapte de vaca de la 6 luni in loc de lapte praf si nici nu s-a uitat la ei asa de amanuntit cum s-a uitat ortopedul nostru initial.
Ne-a rechemat peste 3 luni sa mergem la ea la cabinet la spital caci acum am fost la clinica privata unde am asteptat exact ca la stat dar pe bani mai multi.
Concluzia mea : la dr asta SIGUR NU MA MAI DUC, numai numele e de ea si nu m-am dus la ortoped ca sa imi zica sa le dau copiilor lapte de vaca de la dozator, dar asa se intampla cu medicii astia fitosi, se pierd in nimicuri si calitatea actului medical lasa mult de dorit
PS scuze ca mi-am varsat naduful printr-un mesaj kilometric
veronicach spune:
dragi mamici:)
socrul tocmai a avut enterocolita, sau toxiinfectie(una din doua)
daca e enterocolita si sa mergem spre absurd e cauzata de rotavirus, ca tot e epidemie, cat timp dupa vindecare ramane activ virusul?
sau nu este ca la raceli?
multumesc
10.05.2010
veronicach spune:
Ruxi imi pare rau pt "minunata"experienta
dar tot am auzit ca recomanda laptele de vaca...acum aud ca direct de la dozator
cum justifica recomandarea?
10.05.2010
Laura__ spune:
Veronica, persoana care are virusul este contagioasa atata timp cat are diaree. Virusul, in speta, Rotavirusul, poate ramane activ si 60-90 zile pe obiecte : mese, scaune, clante etc.
Daca va spalati bine pe maini nu este nici o problema.
A. a avut Rotavirus si M., care avea pe atunci 1 luna, n-a patit nimic. Am pastrat o igiena riguroasa + frecat wc-urile si chiuvetele de sa le sara smaltul, nu alta.
Cris, niste aerosoli i-ar fi facut bine,cred.
Bubu...asa e la pomu' laudat. Prea putini medici renumiti isi mai fac meseria cum trebuie. Imi pare rau.
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010