Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Aly, multumesc mult!
Intr-adevar, am ajutor de nadejde, ii da sa bea lui Alex, apoi bea el, apoi iar ii da lui frate-sau!
Intr-o zi l-am prins cum ii bagase un biscuite in gurita si asta micu' lingea de zor la el!

Mergi la inceput

Artu, este tare tare dulce Sabina cu pepenele!
Pe manuta are cumva un abtibild, lipit de fratiorii mai mari?

Mergi la inceput

Dienutza, biserica la care ati botezat-o pe micuta este Biserica Teiul Doamnei Ghika?
Daca da, acolo ne-am cununat eu si sotul meu si tot acolo am fost si eu botezata, acum aproape 33 ani, e biserica mea de suflet, mie imi place mult!
Sa va triasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Dienutza : eu o tin in scoica ( in landou nu mai incape ) , voi apela la varianta sport dupa ce va sta bine in fundulet.

Nana : deci pana la urma uda si sosetelele ?

artu : as tine-o si eu mai dezbracata dar in casa avem cam 22 de grade; centrala termica e mai veche si nu prea face fata, ar fi trebuit schimbata dar de ... nu se inghesuie nimeni iar eu nu am chef de investitii ca nu stiu cum sa zbor mai repede din casa socrilor ca nu e visul meu sa stau o viata impreuna cu ei!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Artu : multumim pentru noul capitol

Gabitza, maribell, veronicach, aly, taty_ana : multumim

Theo : si pe mine ma scoate din sarite reclama de la BCR

Mary : rocsy este de la Roxana cu x
Tudor, Matei, Ioana {s]

bilica : nu am cont pe facebook , am asa o chestie impotriva lui , nu stiu de unde

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Aly, Bilica multumim mult! Eliza este o scumpica mica cu ochisori superbi albastri (ca si mamica)! De micuta Rachel Surya nu mai spun, ca mie imi plac la nebunie brunetelele.Si numele este exotic, asa ca mititica!

Gabitza da este biserica Teiul Doamnei Ghica. Noi stam in zona si mi s-a parut foarte potrivita pentru un botez in familie, mai restrans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

r ocsy te inteleg perfect cu facebook ,si eu eram contra la inceput si nici nul intelegeam , preferam HI5 ,dar acum sunt dependenta de facebook...

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Vai in ce ritm puteti scrie.
Eu nu pot tine pasul cu voi, nu stiu cum aveti atata timp !

Noi am avut un week-end de bolit. Peste A. a dat o mica enterocolita, kk moale de vineri pana luni cand a vomat de 2x. Ma vedeam iar la spital cu ea. Insa aia a fost tot. Acum e pe regim.
Sotul si el e racit. Azi am fost toti 4 acasa si n-a fost tocmai relaxare pt mine cu ei asa bolnavi.

Dienutza, mie mi-ai spus de facultate ? Cred ca ma confunzi. M-am uitat pe pagina ta de facebook, la datele tale...n-am facut aceeasi facultate.

Ma duc sa ma culc acum.
Am vrut sa mai dau putin si pe la voi...sa nu ma uitati, nu de alta

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Mary misto rau rochiile alea, da' trebe sa fii femeia snur ca sa arati bine in ele.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Scuze Laura, nu cu tine am vrut sa vorbesc, cu Reallaura, mamica Ilincai . Am intrat din nou pe Webshots sa ma uit la poze si am vazut ca are user-ul Reallaura. Nu intelegeam cand am vazut mesajul tau cum am putut sa fac asa o confuzie.

Mergi la inceput