Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
arturicii spune:
Vero, calmeaza-te te rog;
Eu am luat Coryzalia de la Boiron
Roxanici, o sa i le pasez cu banana si le dau prin ceva (hihihi nu am descopetit prin ce) si se fac turtite ca sa le poata manca
bye bye ptr azi!
Ioana & Arturicii'S
Alinutzaa spune:
Vero da, chiar asa se numeste Coryzalia. Este un produs Boiron si este un complex de doua remedii. Se gaseste la orice farmacie si costa in jur de 10 lei.
Cu calcatul rufelor copiilor - ma declar si eu maniaca alaturi de Vivela. Si tot din acelasi motiv - nu imi place sa ii vad cu hainutele botite. Hainutele lui Tudor i le calc pe toate - mai putin chilotii, dresurile si sosetele - inclusiv body, pijamale, haine de stat prin casa, etc. Tot! Si hainutele Antoniei la fel.
Vrea Tudor sa se joace pe poissonrouge. Ies ca nu ma mai inteleg cu el!
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolett2445 Vero pt muci eu am folosit ser fiziologig la greu,mult ser ,a inceput sa rada chiar torn 1 ml in nara astept sa inghita ..sa respire...sa-si revina ...apoi iar 1 ml ,apoi trecem la cealalta nara la o raceala 250 ml ser pt 2 copii am citit pe net ca o tehnica folosita de dr pediatrie in spital ar fi seringa de 10 ml cu ser turnata cu jet repede in nara copilului,iar pe cealalta nara vor curge toti mucisorii....nu am folosit decat 2 ml turnati rapid posibil ca copilul sa se sperie si sa aiba senzatia ca nu poate respira Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
eu am folosit metoda asta la fetita cea mare. e un pic cam barbara, dar scapa de muci. ii faceam in jurul varstei de 2 ani, acum nu mai sta :). Mirunei ii pun si 1.5 ml odata intr-o naruta. si Stodalul e foarte bun pentru tuse.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Dienutza spune:
YOYOYO - Fetita mea a facut vaccinul de la patru luni la partu luni si 2 saptamani pt. ca am fost plecata din tara si apoi a fost plecata pediatra. Si mi-a spus ca nu este nici o problema.
Artiricii - explica-mi si mie, te rog, ii dai fetitei bucatele de fructe (feliute) si ea le morfoleste prin gura? Nu este pericol sa se innece cu bucati mai mari de fruct? De la ce varsta ai facut asta. Am vrut sa ii dau si eu Evei o feliuta de nectarina si m-a certat mama ca se inneca, ca ca trebuie sa ii dau mancare pasata, nu asa etc. Noi nu am inceput inca diversificarea . Dar ma gandeam sa ii dau o feliuta de test, sa vad cam ce parere are pentru ca poftea la o nectarina din care mancam eu. Pana la urma eu am lasat-o sa bage feliuta in gura, dar doar cateva secunde si tinand si eu mana pe felie, ca in cazul in care se intampla ceva sa intervin repede.
Dienutza spune:
citat din mesajul lui Reallaura Sabina la 6 luni se face tot hexa. DA, cu branzica de vaci o facem cu lapte din comert. Ca si nikolet folosesc 1l de lapte si 1 iaurtel ca sa fac branzica pentru 2 zile. Iese mai mult, dar mananc eu restul ca-mi place. de obicei fac mai mult. Veste mare: s-a ridicat in picioare in patut, singurica, tinandu-se de margine!! wow, ce fata mare! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Laura, felicitari Ilincai! Cred ca este "premianta" floricelelor de liliac (din ce am citit eu)!!
Dienutza spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 Vero pt muci eu am folosit ser fiziologig la greu,mult ser ,a inceput sa rada chiar torn 1 ml in nara astept sa inghita ..sa respire...sa-si revina ...apoi iar 1 ml ,apoi trecem la cealalta nara la o raceala 250 ml ser pt 2 copii am citit pe net ca o tehnica folosita de dr pediatrie in spital ar fi seringa de 10 ml cu ser turnata cu jet repede in nara copilului,iar pe cealalta nara vor curge toti mucisorii....nu am folosit decat 2 ml turnati rapid posibil ca copilul sa se sperie si sa aiba senzatia ca nu poate respira Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
Nu stiu ce sa zic de tehnica cu seringa cu jet puternic. Eu am citit pe instructiunile de la ser fiziologic cu sare de mare ca nu se introduce cu jet pt ca poate afecta urechile (otite etc.), asa ca personal as evita. \eva a avut un exces de secretie nazala pe la 1 luna si ii scoteam cu batista bebelusului (cea care se pune la aspirator). Ii picuram ser fiziologic cu sare de mare si aspiram cu batista bebelusului. Se trageau foarte bine.
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui roxanici R_ocsy...detergent bio gasesti pe Zizin, vis-a-vis de biserica aia ciudata e un magazin cu chestii bio cica....au si cosmetice si detergenti printre care unu de rufe, lichid la 1.5L (deci is din bv si io) |
Biserica cea ciudata e cumva cea grecocatolica din spatele spitalului ?
Cand vei veni acasa e musai sa ne vedem .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Madamar spune:
Buna ... dimineata!
Obisnuitele mele vizite de ...dimineatza!
Vero - Mateo a avut o perioada cind isi pilea virfurile unghiutelor pe sinii mei, insa acum e baiat cuminte: agata numai marginea de fis a patutului, cind sta la joaca, pt ca ii place cum suna.
Va trece si la voi, sunt convinsa!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul