Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Sabina daca faci vaccinul de 6 luni e hexa valent,daca faci vaccinul de 4 luni la 6 luni e penta
parca erai in urma cu vaccinurile cum santem noi.sau esti cu ele la zi?

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

am nevoie de ajutor :)
am trimis sotul sa cumpere natrum sulfuricum ch 5 si nu a gasit
nu a gasit si atunci i-am spus sa ceara ceva pt muci si tuse provocata de muci
a venit acasa cu un siropel Stodal
voi ati administrat picilor?
am vazut ca are ceva continut de zahar...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

10.05.2010

da am folosit pt tuse la cel mare 5 ml si la pitica 2,5ml,nu stiu daca e pt muci

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Laurita, o, felicitari micutei! Pai voi va luati cadoul de la mos merand singure.

Ieri a stat si Sabina f fain in fundulet; spatele drept, echilibru.

Chiar asa, Maribell, te-a legat soacra de maini cu firu' de la net? Hai si tu cu o praji ceva

Vero, da, e ok Stodalul

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

10.05.2010
Si homeopatele care le-a luat sotul contin zahar,lactoza....

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Vero
pt muci eu am folosit ser fiziologig la greu,mult ser ,a inceput sa rada chiar torn 1 ml in nara astept sa inghita ..sa respire...sa-si revina ...apoi iar 1 ml ,apoi trecem la cealalta nara
la o raceala 250 ml ser pt 2 copii
am citit pe net ca o tehnica folosita de dr pediatrie in spital ar fi seringa de 10 ml cu ser turnata cu jet repede in nara copilului,iar pe cealalta nara vor curge toti mucisorii....nu am folosit decat 2 ml turnati rapid
posibil ca copilul sa se sperie si sa aiba senzatia ca nu poate respira

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Vero
pt muci eu am folosit ser fiziologig la greu,mult ser ,a inceput sa rada chiar torn 1 ml in nara astept sa inghita ..sa respire...sa-si revina ...apoi iar 1 ml ,apoi trecem la cealalta nara
la o raceala 250 ml ser pt 2 copii
am citit pe net ca o tehnica folosita de dr pediatrie in spital ar fi seringa de 10 ml cu ser turnata cu jet repede in nara copilului,iar pe cealalta nara vor curge toti mucisorii....nu am folosit decat 2 ml turnati rapid
posibil ca copilul sa se sperie si sa aiba senzatia ca nu poate respira

DAVID(15 MAI 2006)

uite tehnica asta nu am curajul sa o fac
si asa imi e greu sa ii pun ser in nas..sa ii bag o cantitate mare imi e tare frica sa nu ajunga in plamani

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Laurita, felicitari Ilincutei!!!! Bravo bravo! Ce fetita mare!

Vero Stodalul este un sirop pentru tuse - seaca sau expectoranta. Nu este pentru mucozitatile nazale. Pentru astea poti folosi Coryzalia - eu dizolv cateva pastilute in apa (vreo 4-5 pastilute in 100 ml apa) si ii dau sa bea pe parcursul unei zile. Sau unei jumatati de zi daca situatia este mucioasa rau.

Habar nu am cum e cu vaccinurile Infarix, ca noi suntem pe Pentaxim.

Branzica de vaci si eu am facut-o la Tudor, si o sa o fac si la Sisi, din lapte de vaca din comert, integral. O faceam cu iaurt.

Jur ca am citit tot din urma, dar fac si mancare si ma intretin si cu Tudor asa ca am cam uitat

Am fost azi cu pitica la control. Are 63 cm si 6200 g la 5 luni.
Se pare ca homeopatele au functionat pentru ca are plamanii curati curati, chiar s-a mirat dna doctor cand i-am zis ce haraiala se auzea la ea. Mai avem de luptat cu mucii, dar speram sa ii doboram si pe astia repede. Deja azi e mai bine ca ieri.
Mi-a zis sa incep diversificarea si cand ne vedem la controlul de 6 luni ea sa manance deja legume, branza si iaurt. Da da...cum sa nu!!!! Eu o sa o tin pe a mea in continuare si o sa incep diversificarea dupa ce face 6 luni.

Ma duc sa mestec in mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buna ziulicaaa

si io calc lucrusoarele copiilor desi am oroare de calcat, dar la fel, cand le vad necalcate, nu pot dom'le, nu pot sa le dau asa la cupil.

Arturica...... si io sunt interesata de cum o sa mearga blw la voi; daca cumva o sa scrii prin alte parti despre asta sa imi dai si mie de stire.
Afinele nu is prea micute totusi? zic si io...

R_ocsy...detergent bio gasesti pe Zizin, vis-a-vis de biserica aia ciudata e un magazin cu chestii bio cica....au si cosmetice si detergenti printre care unu de rufe, lichid la 1.5L (deci is din bv si io)

Casa de piatra Maribell si petrecere frumoasa!!!

noi suntem bine, horica creste, e umflatel, el fiind mai pe la coada odiseei nu avem cu ce sa ne laudam; nu se invarte de pe nicio parte pe partea opusa, nu isi baga picioarele in gura, nici vorba sa se ridice, etc. abia acu apuca si el jucarele si vrea sa le molfaie asa ca noi privim la voi si luam aminte.

diversificatul... probabil o sa fie ultimul liliac diversificat, am de gand sa astept pana la 6 luni, inca nu sunt convinsa de blw de aia tot astept impresii, dar mai am timp sa cujet pana atunci.

un sf de sapt linistit va doresc.

Mergi la inceput

arturici, nikoleta, alinutza multumesc
alina numele este fix coryzalia sau mai are vreun ch prin coada?
multumesc
sunt nervoasa, un pic, ca am cerut clar pt muci..dar cine stie ce a spus sotul...

10.05.2010

Mergi la inceput