Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

mai e cineva care nu a reusit sa dea vaccinul de la 4 luni , noi nu am reusit inca, asta noapte a facut febra 39,1 (la funduletz) o fi de la dintisori? auzisem ca daca e de la dinti nu face mai mult de 38,5 , acu cind scaparam de muci , suntem iara in stand by sper sa nu fie prb ca tot amanam vaccinul ...

Felicitari si Casa PE piatra (noua ne-a zis parintele cind ne-am cununat ca asta e o casa rezistenta cea care sta pe piatra) fetelor proaspat maritate si celor ce urmeaza si La multi ani cu sanatate bb-lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Vivela, incerc eu o explicatie:
la 4 luni se face Infanrix Ipv-Hib care are (la fel ca si hexa) tulpina de Hib=Haemophillus influentze tip B dar spre deosebire de hexa nu mai are Hbv=tulpina contra hepatitei B. Infanrix penta are valenta pentru hepatita B (Hbv) si e scoasa ce a de Hib.
Ideea este ca se face vaccinul impotriva hepatitei B la nastere, la 2 si la 6 luni iar la 4 luni si la 12 se face vaccinul fara valenta pt hepatita B.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, oricum, schema de la Glaxo e urmatoarea:

2 luni Infanrix hexa
4 luni Infanrix Ipv-Hib
6 luni Infanrix hexa
12 luni Infanrix Ipv-Hib

Si dr mea de familie mi-a spus ca la 4 luni face Infanrix Penta si i-am explicat ce si cum si a recunoscut ca habar nu avea ca exista diferenta intre Infanrix Penta si Infanrix Ipv-Hbv. Eu am avut norocul ca prietenul care imi aduce vaccinurile (la pret de depozit) stia foarte bine schema si mi-a explicat frumos care si cand se face!
Poate vine cineva cu o explicatie mai clara, eu atat m-am priceput!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

acum m-am uitat in carnetul de vaccinari si au facut Infarix Penta IPV. Asta inseamna ca nu sunt imunizate impotriva hepatitei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Si eu sunt maniaca cu calcatul.
Calc si sosetele lu' barbati-miu ca ma enerv sa le vad asa botzite.

Ioana (T) nu exista pe piata vaccin care sa se numeasca Infanrix Penta. Exista doar Infanrix Ipv-Hib. Nu e nici o diferenta intre Penta si Ipv-Hib. E unul si acelasi vacccin, pentavalent, adica are 5 tulpini, fata de Hexa care are 6.
July, daaa...e in f si de copil, dar mie mi-a intrat in cap ca poate as fi putut sa-i mai domolesc din moftureala daca o luam mai timpuriu la intrebari cu mancarica

Multumesc fetelor care mi-au raspuns despre "unt"

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

ba exista, e trecut la noi in carnetul de vaccinari. acum nu mi-e clar daca am procedat bine sau nu. am un pitic cu hepatita,ptr ca la alex mi-am furat-o, ca sa ma exprim elevat. Pediatra mea ne-a facut Pentaxim si cu Hepatita am ramas pe dinafara., m-am prins abia la 6 luni, cand i-am facut Infarix Hexa. La 6 luni ce vaccin se face? Are cineva schema vaccinarilor?

Ioana cum intru pe contul comun? E aceeasi parola de pe webshots?

Avem si noi poze pe facebbok, dar nu stiu cum sa vi le arat. Of ce toanta sunt

Laurita imi pare rau, ca sunteti bolnavi. Noi parca mai scapam.

Calcat nici vb. Vai de capul meu. Nu am timp de nici unele, sa mai si calc ma duc la balamuc. NU mai am energie. Ii calc doar lui Ale hainele de gradi si alea asa si asa. Eu am o functie la masina de spalat de calcare care mi le scoate relativ ok.

Mergi la inceput

deci, eu tot nu m-am lamurit cu branza de vaci. Se foloseste lapte din comert? Nu il afecteaza pe bebe, ma refer la stomacel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, ai PM

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Da, Sabina, laptele din comert merge. Prin "branzire" isi schimba proprietatile, nu mai e ca si cum ai da laptele de vaca de comert din baut. Si eu zic lapte integral, de 3,5% si nu degresat. Eu asa i0am dat celei mare si n0a patit nimic niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina la 6 luni se face tot hexa. DA, cu branzica de vaci o facem cu lapte din comert. Ca si nikolet folosesc 1l de lapte si 1 iaurtel ca sa fac branzica pentru 2 zile. Iese mai mult, dar mananc eu restul ca-mi place. de obicei fac mai mult.

Veste mare: s-a ridicat in picioare in patut, singurica, tinandu-se de margine!! wow, ce fata mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Veste mare: s-a ridicat in picioare in patut, singurica, tinandu-se de margine!! wow, ce fata mare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Sabina: la 6 luni se face:DTPA-VPI-Hib si Hep B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Maribell ne inviti la brad asta seara?
venim toate virtual

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput