Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Si eu sunt maniaca cu calcatul.
Calc si sosetele lu' barbati-miu ca ma enerv sa le vad asa botzite.

Ioana (T) nu exista pe piata vaccin care sa se numeasca Infanrix Penta. Exista doar Infanrix Ipv-Hib. Nu e nici o diferenta intre Penta si Ipv-Hib. E unul si acelasi vacccin, pentavalent, adica are 5 tulpini, fata de Hexa care are 6.
July, daaa...e in f si de copil, dar mie mi-a intrat in cap ca poate as fi putut sa-i mai domolesc din moftureala daca o luam mai timpuriu la intrebari cu mancarica

Multumesc fetelor care mi-au raspuns despre "unt"

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

mai, legat de calcat, cum puteti sa nu le calcati?

Traiesc in Orasul Alandala

lipsa de timp, de rabdare; daca le impachetez imediat ce le scot din uscator sunt ca si calcate

acu' serios, nu am inteles (in general nu vorbesc de tine) de ce trebuie calcate sosetele?

la chiloti e varianta cu dezinfectarea insa la sosete....

eu nu am atata rabdare si practic nu as mai face altceva decat sa calc daca m-as apuca de sportul asta.

le calc baietilor camasile de scoala

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

In concluzie, cu printesa mea iubita, totul este perfect, cu exceptia picorusului stramb dar care se va corecta cu masaj si eu sunt muuuullllt mai linistita acum ca mi-au spus atatea minti luminate ca am un copil perfect sanatos!!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

[/quote]

Imi pare rau pentru alergtura voastra; totusi, daca rezultatul este ca ai inteles ca bebe e ok, a meritat

Despre piciorus, asa au fost si baietii din cauza "apartamentului" f mic in burta la mami.
Insa s-a rezolvat cu masaj si uite, acum joaca hockey

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Legat de sifonare la calcat: Masina mea e cam vechiuta (are cel putin 13-14 ani) si desi spala fff bine din pacate are maxim 500 de turatii asa ca scot hainele cam ude dar macar nesifonate.

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

De fapt daca stau bine sa ma gandesc si masina noastra de spalat are tot cam atatia ani si intr-adevar nu le scoate foarte sifonate + scuturat ca lumea = ok

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Nici eu nu mai calc de la 2 luni hainutzele! Le dau extra clatire si atat si mai calc doa carpitele care stau sub capcean:)

inca mai sterilizez biberoanele dupa fiecare folosire, si suzetele:)

zi frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

artu, ii dai Sabinei toate acele alimente in ziua/zilele respective? eu stiam ca fiecare aliment se introduce separat, apoi se asteapta 3-4 zile pana introduci alt aliment...sa vezi cum reactioneaza copilul.
sau am inteles eu gresit din ce ai postat tu?

Traiesc in Orasul Alandala

Nu, nu ai inteles gresit

Noi deja am testat: mar, banana, pepene galben, broccoli, cartof dulce si paine (asta nu o sa ii dau in prima faza)

pana atunci o sa le testam usor si pe celelalte;

ii ofer 2 zile la rand aceleasi legume si fructe;

1. nu avem nici un fel de alergie in familie
(nu inseamna ca ea nu poate avea insa riscul e mic)
2. am ales alimente "mai putin" alergice

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile
Ioana(arturicii) - astept cu mare curiozitate sa incepeti autodiversificarea, te rog din suflet sa descrii ce si cum se intampla la voi.
Aceeasi rugaminte catre alte mamici care si-au propus blw exclusiv.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Sigur ca voi relata in detaliu

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Deci am cantarit-o azi pe Maria si se pare ca a luat 330 gr in ultimile 8 zile
Avand in vedere ca in ultima luna a luat 500 gr, ma gandesc ca s-a stricat cantarul
Sau poate s-a pus pe ingrasat(vorba vine) fotomodela mea

Alta MARE bucurie s-a intamplat ieri, si anume: primul ras cu hohote (ca tot ziceam sapt trecuta ca sunt nerabdatoare). Am gadilat-o si dragalit-o ieri pana am ametit (), dar efortul mi-a fost rasplatit cu cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodata (cioara, stiu...)
Bineinteles ca mi-au dat lacrimile de emotie..
Interesant ca aceleasi "manevre" de dragalire le faceam si pana acum, deci a ras copilul cand a fost pregatit.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

felicitari ptr rasul in hohote!!!

cat despre ingrasat, poate face si ea provizii ca doar vine iarna

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Laura, cu baietii am inceput la 4 luni iar acum e dezastru cand vine vorba de masa

Am fost la un restaurant chinezesc si i-am dat Sabinei un buchetel de broccoli; asa l-a dus la gura cu o viteza si l-a rontait cu o pofta; si s-a suparat tare rau can i-a picat pe jos

Eu una sunt tare bucuroasa cu incercarile noastre de blw. Cand o vad ce interes isi da sa ia bucata, sa o duca la gurita, sa manance singura; stie deja sa muste (cu gingiile ei ca dinti nu avem), sa mestece, sa inghtita sau sa scuipe bucatile prea mari.
Si nu am avut nici 10 oferte de bucatele ptr ea.

Ma uit la ea si imi dau seama ca ne nastem "programati" sa supravietuim; cum la supt bebe munceste singur si cand e vorba de alte alimente bebe poate doar sa continue sa invete sa se hraneasca.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

sal fetele!

branza dulce o facem cu iaurt zdravan de napolact,1 iaurt la litru de lapte,mananca si cel mare foarte bine
in rest suntem bine incepem cu branzica de luna viitoare inca nu i-am dat,la vaccin suntem programati marti avem 7450g

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput