Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

am luat cereale nestle, pt 4 luni

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Tot din astea am si eu. Daca vrei sa-l faci mai cremos pune intai 4-5 linguri de cereale si dupa aceea adauga putin cate putin laptele si nu se mai fac cocoloase.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

am luat cereale nestle, pt 4 luni

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

din alea cu orez si roscove?din alea am eu
te-ai lamurit sau citez?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Mi-a luat paragrippe si homeovox.Sper sa fie bn.Multumesc de raspunsuri

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

fetelor, s-o putea pune in supita de legume a bebelusilor ulei de masline?
ca ulei de germeni de porumb nu am gasit iar cel de sambure de strugure la plafar era in cantitate f mica, scrie pe el ca se iau 2-4 pic/zi insa am indoieli ca pt bebei...ca mie mi-a zis de 1/2 de lingurita adaugata la supa.
si ma gandeam daca nu e mai bine sa dau ulei de masline in loc de celelalte...daca n-oi gasi raspuns, cred ca o sa o sun pe pediatra sa o intreb...ca ma gandeam ca nu toti oamenii au de unde procura uleiurile astea...
Pazea, ca incepem si noi diversificarea, sa te tii atunci mintea pusa pe bigudiuri.

Eu sunt racita rau de 4 zile. Port masca pe nas si gura cand sunt langa Ioana. Sper sa nu ii dau. Azi mi-a cam stranutat.Avea parca si nasul infundat insa nu curge. Am bagat ser si am aspirat. Deocamdata asta fac si urmaresc temperatura.

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Fetelor,de cand ati inceput cu cereale??? Ca tare mas baga si eu le ele .....Surya are doar 4 luni si 10 zile.....;Cu ce tip ar trebui sa incep ? se dau doar seara nu?

Noi plecam azi pe alta insula pt wekend,dar va urmaresc din umbra chiar daca nu pot sa scriu...VA URAM SI VOUA UN WEKEND PLACUT ALATURI DE BEBEI!!! Va trimite Surya o raza de soare ,poate va mai intalziti putin. si insanatosire grabnica bolnaveilor....

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

la noi a venit frigul si eu tot nu m-am lasat de inghetata; acum forumesc si mananc iar micuta doarme;

am inceput sa pun pe hartie planul de diversificare....

Ioana & Arturicii'S

artu daca tot iti faci planul de div nu ni-l divulgi si noua?eu incep cam o data cu tine si cu cat citesc mai multe cu atat sunt mai in ceata,poate ma ajuta planul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

ale eu ii pun seara 2 masuri de cereale la 150ml de lapte(masura de la NAN) ca sa poate curge prin bibe ca nu am luat inca tetine speciale pt cereale insa poti pune cate masuri vrei tu in functie de cat de gros vrei sa iasa

intr-o zi cu gandul aiurea am pus in 30ml de lapte o masura de cereale si s-a facut o chestie groasa pe care i-am dat-o cu lingurita(de cat s-o arunc) si mi-a papat-o ff bine desi era racita si imi manca ff prost atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tatyana, cu placere; insa noi mergem pe metoda autodiersificarii; a primi initial doar bucati de legume/fructe preparate sau nu termic; va trebui sa le duca singura la gurita si sa le mestece.

imediat cum il am gata il "public"

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cu mentiunea ca incepem autodiversificarea la 7 luni si ca vom folosi metoda BLW, cam asa vor arata primele zile:

Ziua 1&2
Broccoli - abur
Dovleac copt - cuptor
Pruna
Pepene galben

Ziua 3&4
Avocado
Cartof dulce - abur
Mango
Mar

Ziua 5&6
Paste de orez - fierte
Sfecla rosie - fiarta
Banana
Afine

Ziua 7&8
Gulie - abur
Castravete
Para
Papaya

Nimic din ce e mai sus nu va fi servit blenduit/razalit; ii voi da bucati pe care sa le poata prinde singura.
Nu ii duc eu la gura; o las sa aleaga intai din legume apoi din fructe, cel mai probabil in 2 momente diferite
La prepararea termica nu pun sare sau altceva.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Artu Buuun, mi-e foame. Am luat si eu dovleac sa coc si sa-i dau cu mar si orez maine.
Ale cerealele de la Nestle cam fac cocoloase. stiu de la Mirci. EU le culegeam si le papam eu.

Mergi la inceput