Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

la noi a venit frigul si eu tot nu m-am lasat de inghetata; acum forumesc si mananc iar micuta doarme;

am inceput sa pun pe hartie planul de diversificare....

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

ale, ok; de gatit nu stii (nici eu dar invat); insa de citit pun pariu ca stii ; ceteste tu frumos pe cutie ca eu habar nu am;

cred ca difera de la produs la produs;

noi inca nu am achizitionat cereale

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci:
1. cutia am aruncat-o
2.nu se specifica kti ml de lapte si iti spune cu aprox cate ling sa pui dar nu si la ce cantitate de lapte
fetele kre ati inceput cu cerealele , luminati-ma si pe mine

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Mary, acum ca ma pregateam cu meniul Sabinei ptr luna noiembrie, am aflat ca taratele nu-s bune ptr bebei. Adicatelea painea ce vroiai tu sa o faci din faina neagra sau cum ziceai nu prea e indicata.

Eu cred ca o sa ii framant cate o chifla doua din faina alba si i le fac in cuptor; fara masina de copt paine sau alte "utilitati"

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

deci:
1. cutia am aruncat-o
2.nu se specifica kti ml de lapte si iti spune cu aprox cate ling sa pui dar nu si la ce cantitate de lapte

Noi am inceput cu cerealele dar am avut 2 cutii care se fac cu apa si nu le-am terminat.
Am si 2 cutii care se fac cu lapte si acum imi dai emotii ca poate nu o sa imi iasa.
La cele care le-am preparat pana acum iese un pic grunjit la inceput, dar tot amestecand se fac foarte fine.
Eu initial am respectat cantitatea de apa si cereale de pe cutie dar mi-au iesit asa de fluide ca laptele, asa ca am pus dupa ochi.
Puneam cerealele cateva masuri in castronas si adaugam apa (eu puneam fierbinte ca cerealele fiind la temp camerei numai bine iesea terciul putin caldut) putin cate putin si amestecam pana la consistenta dorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Cris nu stiu toate simptomele puiului tau asa ca nu prea pot sa imi dau cu parerea. Sper sa fie ok ce ai ales tu.
Aconit eu as da daca raceala ar fi si cu febra. Natrum sulfuricum eu i l-am dat lui Tudor pentru un rest de raceala cu tuse si mucisori.
Antonia mai are doar un rest de raceala acum. Pe scurt ea a avut mucozitati si tuse productiva, haraiala in piept. Este pe Atimonium Tartaricum si acum am trecut-o si pe Sticta Pulmonaria ca nu mai pot cu mucisorii astia. Este incredibil cate mucozitati pot sa incapa intr-un nas atat de mic!!!! A, si i-am facut si aerosoli cu ser fiziologic in care am pus sare de mare - au ajutat-o la expectorat.

alesicoo cereale pui in lapte in functie de cat de gros vrei sa iasa maglavaisul ala. Cu cat pui mai multe cu atat iese mai gros. Depinde si de cum ii place Karinei ca unor copii le place mai subtire, altora mai gros. Nu exista o reteta standard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Inca ceva referitor la cereale - cerealele care se fac cu apa au deja laptele inclus (de asta se si fac cu apa), cele care se fac cu lapte nu au laptele inclus.

Mergi la inceput

SAREA: Limita e intre 0.4 pana la 1 g/zi.
Atentie la etichete, sodiu listat x 2.5 va rezulta continutul aproximativ de sare

GRASIMILE: grasimi vegetale, peste gras, ulei de masline si cele din nuci si seminte. Grasimi din lactate (iaurt si branza, versiunea grasa).
Evitate grasimile hidrogenate si trans.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am luat cereale nestle, pt 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

deci:
1. cutia am aruncat-o

Salutare,

Eu ii dau cereale lui Alex dar pt ca el are doar 4 luni jumate nu i le fac atat de groase. in 150 ml lapte pun cam 4 linguri rase si iese un laptic gros pe care il papa din biberon. Din ce scrie pe cutii se pun 25g cereale in 160 ml lapte.
Sper sa te ajute.
pup,

Bia

Mergi la inceput