Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dea ce simpatica esti ...da stiu ca nici mie nu prea imi iese ..mai ii zic eu ce faci putza mea? sau diverse dar sa vb asa non stop nu o fac , am zile cand nu ii zic nimik , ma simt aiurea ma simt ciudat , nebuna ca vb singura :))))))

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

poate vine careva sa faca un nou capitol ca eu nu ma pricep

aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

aditza exact acelasi sentiment il am si eu.:)) ma gandeam poate sunt eu o mama mai denaturata.

Andreea 23+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Andreea, eu nu vorbesc cu bb, n-am vorbit cu nici unul. mi se parea aiurea dar dupa capul meu nu tre sa vorbesti neaparat cu el ca sa-ti cunoasca vocea, bb aude si ne aude vorbind deci vocea ne-o cunoaste.

Plus ca la noi in casa e cam vorbarie si precis ca ne (re)cunoaste pe tori.

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

fetelor-voi vorbiti cu bebelusii din burtica?k pe multe site-uri recomanda sa vorbim cu ei cat mai mult k ne recunosc vocea.dar eu incerc si nu imi prea iese.

Andreea 23+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

multumesc mult fetelor.
si eu am zile cand vb cu "fata meu" si zile cand mi se pare ciudat.
cel mai des mi se intampla sa ii zic "hai, poti sa dai mai tare?" pentru ca ma loveste intr0un stil...mama...mama...
si acuma, se suceste in fel si chip si se mai si iminge in ficatul meu de ma indoaie...
dr zice ca va fi agitata ca mine...eu nu reusesc sa am stare prea multa vreme...
si apropo de cordonul in jurul gatului...la momentul asta, intr-un minut e intr0un fel si in altul, gata...s-a si schimbat...asta e o problema mult mai incolo, sau mai bine zis exact cand se apropie termenul de nastere...atunci nu vor mai avea atata loc sa se miste si nu vor mai fi atat de bruste schimbarile...

Raluca 26s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ha ha, e aiurea sa vorbesti cu burtica ! eu m-am obisnuit si vorbesc cu baietelul meu mereu.Ii spun sa fie cuminte, sa stea acolo pana la 40sapt si sa nu mai dea in vezica ca face mami pe ea in pat si rade tati de ea.Ii spun :" te iubeste mami mult mult mult mult de tot",mamaaaaa sa vezi cum incepe sa miste atunci.Zici ca el chiar intelege ce ii zic.Dar sa stiti ca el chiar simte afectiunea.Seara cand vine tati acasa si ma mangaie pe burtica, sau ne sarutam si noi, imediat misca !
Sotzu se supara pe mine, zice ca vorbesc prea mult cu el si pun mana pe burta ca sa miste si o sa se nasca obosit ca nu are timp sa doarma.Am citit in carte ca ii place sa ii vorbesti si chiar cred ca e asa, va dati seama ca se plictiseste si el singurel acolo,mai ales ca incepe sa nu mai aiba loc de joaca.
toate burtile si toate buburuzele !

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Aditza ce haioasa esti..."putza mea" ! si eu ii mai zic in fel si chip , sunt niste alintaturi asa cam ca a ta.I-am zis deja ca ramane intre noi, e rusine sa zici , ramane in familie , doar noi si tati !

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

carmen ..ce dragut ai povestit

lili si eu cred ca ne recunoaste vocea indiferent daca vb cu el sau nu ...in primul rand ne va lua dupa miros , apoi voce

aditza28+

Mergi la inceput

carmen pai ce nu e asa ?? o mica puztica a lui mama ....pisoi , iubita , dragul meu ....il mai parasc pe tasu la el cand sunt nervoasa pe tasu :)))......mi/l fac aliat de pe acum

aditza28+

Mergi la inceput