Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
RaluKara spune:

buna seara burtici...
am scapat si eu de spital dar din pacate tot mai am de luat antibiotic...deja am 2 saptamani si cam incep sa imi fac griji ca e o doza prea mare...
fir-ar ea sa fie de pielonefrita si de bacteriii rezistente la antibiotice....
o saptamana de antibiotic intravenos...o saptamana de antibiotic oral...si inca 5 zile acuma de alt antibiotic...offfffff
Raluca
26s cu
Maia
Irinukaaa spune:
Of saraca de tine RakuKara. Insanatosire grabnica iti dorim, sa scapi de antibiotice! 
Irina ~ 29+
cu
Patric Cristian
Shhhht! Cresc...
aditzaC spune:
buna seara
imi pare rau pt cele care nu se simt prea bine , offf si eu intru putin in categoria asta ..ma ia raceala si am o stare de cacao ...in plus numai pot sa dorm noaptea e infernal , m/am deranjat si la stomac ..... plus ca azi m/am umplut de nervii

si pe mine ma inteapa pe jos , ma doare in capul pieptului , am tot felul de simptome din astea ..firar ale naibii sa fie ....o sa scapam mai fetelor si o sa fim fericite cu puiutii nostri in brate
nici pofta de mancare nu am , azi am baut multe ceaiuri cu miere si lamaie si am mancat o supa ...asta e mancarea mea toata ziua * a si dimi niste sw la toaster cu diverse ....acum am rontait niste sticsuri cu o banana nu imi arde sa pap ......il pun pe al meu sa imi faca o frectie cu spirt ...avem voie nu ??asa mai usurel ca ....babutzele
felicitari pt bebei si pt rez bune ale fetelor de la eco
pupiceiiiiiiiiii tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
28+
de_ea spune:
Buna seara si de la noi burticute.
Ralukara-sa te faci bine rapid.
mamutz-iti doresc sa ramai insarcinata cat mai curand.
shines-nu te mai cert si eu k au facut-o fetele destul.ma bucur sa aud ca acum stai acasa.
fetelor-mie la morfologie mi-a scris pe foaie k bebelusa mea are cordonul ombilical in jurul gatului.mai e cineva in cazul asta?am motiv sa imi fac griji?k doctorita mea nu mi-a zis nimic in legatura cu asta...si eu am citit abia dupa ce am venit de la ea.
Andreea
23+ cu
Medeea
aditzaC spune:
dea
parca mai era cineva cu prb asta ...daca dr nu a zis nika eu zic ca e ok .... oricand i se poate muta de acolo
aditza
28+
missmj spune:
Lucia ma bucur ca bebelusul tau e bine
Raluca , bine macar ca ai scapat de spital, sper sa te faci bine cat mai repede si sa scapi de antibiotice.
Aditza,si pe mine ma inteapa uneori, si nu numai pe mine.Aiurea ca nu poti manca, e foarte important sa mananci bine pt bebe.Sanatate si insanatosire grabnica.
Andreea,din cate stiu eu, acum il poate avea in jurul gatului, maine nu.Mai depinde si de cate ori e dat in jurul gatului.Asa stiu eu din cate am auzit.Nu e grav,doar ca nu vei putea naste normal daca nu si-l da de pe gat.Dar fetita ta e o cumintica ascultatoare si il va da jos in curand.

toate burticutele
carmen
26 + cu
Andrei
aditzaC spune:
carmen
multumesc ...nu am pofta de mancare , am un stomac asa pacatos de ex as manca fructe dar cum sunt der la stomac ??? nu pot manca ....la naiba
aditza
28+
de_ea spune:
multumesc fetelor de raspuns.carmen este o fetitza cumintica si tare draga imi e.are cordonul doar o data in jurul gatului dat.eu sper sa si-l scoata k as vrea sa nasc natural si nu vreau sa fie nici un risc pentru bebelusa.
Andreea
23+ cu
Medeea
de_ea spune:
fetelor-voi vorbiti cu bebelusii din burtica?k pe multe site-uri recomanda sa vorbim cu ei cat mai mult k ne recunosc vocea.dar eu incerc si nu imi prea iese.
Andreea
23+ cu
Medeea