Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 22
bebelu86 spune:
fac capitol nou 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
crissia spune:
deea stai linistita,mie ni-a explicat dr.ca bebe se joaca cu cordonul in jurul gatului,dar nu este nici o problema ,este normal nu are ce sa se intample . nu vei putea sa nasti normal daca are atunci cordonul n jurul gatului,dar pana atunci il poate infasura si desfasura in fiecare zi
25+ cu
Karina-Maria
bebelu86 spune:
capitol nou

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
florintunde spune:
Am reaparut si Eu..va citesc de vreo ora
Am facut cuib de viespi..caci ne plictisim..Mario a mancat o gramada..
Si mie imi plac dar asa satula ma simt..una am mancat cumva...parca tot imi vine sa suspin..mai ales seara..ma simt pliiina
gabivalceanu Iti multumesc din suflet pentru ce mi-ai scris...si ai avut rabdare sa-mi scrii asa mult...te pup .Esti o scumpa.
Chiar asta povesteam la fete ce mi-a zis DR acesta chinez -ieri.Trebuie neaparat sa mai caut pe cineva..ori la Cluj ori la Bucuresti...si de ma culc pe bancheta din spate tot merg cu El altundeva. Sa va dea DD sanatate si voua..
Doloress multam fain ca mi-ai amintit de aceasta postare a lui gabi...nu stiam despre Ea caci n-am apucat sa recapitulez...

de_ea sa stii ca nici mie nu-mi iese dialogul cu bb...nici la prima sarcina..ma simteam aiurea
CHIAr am citit aseara ca nu trebuie facut fortat...deci nu ne fortam.Despre cordonul ombilical cica e foarte elastic si nu este periculos nici dac e infasurat in jurul gatului...ex cand mi-a f 4d la Mures era pe fata la bebelina..
Lili_g De aceea am apelat si la dr acesta naturist...nu pot accepta sa-i dau prostii..poate afecta in timp creierul...le urasc.Am citi mult mult in privinta asta si am ajuns la concluzia ca nu exista nici un medicament care vindeca epilepsia...epilepsia se vindeca de la sine ...la copii..in majoritatea cazurilor...aceste medicamente date de neurologi fiind ca niste droguri...
Mi-a mai spus chinezul ca uneori noi parintii imbolnavim constient copii..are dreptate..daca stiu ca nu-i face bine...de ce sa ai mai dau..ca si cum l-as otravi cu mana mea

Deja azi dimineata i-am dat mai putin..acuma iarasi...si treptat micsorez doza..pana nu mai ramane nimic de dat si ma rog la DD SA AIBA GRIJA DE NOI..
Il duc si la acupunctura..numai are fobie de ace
numai ac sa nu vada...dar incetu -incetu poate il lamuresc.
mamutz mersi mult.Chiar ma intreseaza orice detaliu in ceea ce priveste acest dr..si nr de telefon.
Sa dea Domnu sa ne dai vestea cea buna cat mai repede..cu bb in burtica
Ralu karasaracuta de tine.Te inteleg ca esti ingrijorata..iti doresc multa sanatate...
va povestesc o faza cu MARIO ASEARA
am f baie si ma dadeam cu crema pt vergeturi
intra peste mine si ma verifica intens..face o tura in jurul meu si zice;TU MAMI DA EU NU VAD UNDE TE-A CUSUT PE TINE!UITE BURTA TOATA E NETEDA,AI NUMAI URMA DE ELASTIC LA PANTALONI!UNDEVA TOT TREBUIE SA FIE CUSATURA AIA
Tunde
burtica de 22 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004