Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare, fetele! Ce mai faceti? Imi pare f rau ca nu mai apuc deloc sa intru... nu m-am simtit deloc bine...bebelina e jos, apasa tare, starile de lesin nu m-au lasat complet...dar mergem inainte ca mai sunt doar 2 luni.

Am vazut ca discutati despre cadita si masuta de infasat. Eu va recomand sa nu spalati copilul pe pat sau pe ceva jos, ca o sa va terminati coloana. Oricum dureri de spate vom avea cel putin 6 luni dupa nastere, deci ar trebui sa avem grija de noi. Daca aveti o comoda sau un dulap mai laticut sau puteti comanda ar fi excelent. Eu asa am avut/am si am pus pe el o salteluta de infasat. Tot acolo ii faceam si baita...aducea sotul cadita plina din baie si ii faceam pe comoda. Nici eu nu cred ca e f. stabila masuta pliabila... Probabil o poti folosi linistita vreo 3-4 luni.

Vroiam sa va intreb: are cineva placenta jos inserata? Cica a mea era asa ultima data si miercuri o sa aflu daca s-a ridicat sau nu... As vrea sa nasc tot normal, ca si prima data...

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna Ioana! Eu am placenta jos inserata. La eco de 28 sapt o sa imi confirme daca am placenta praevia sau nu (dupa aceasta varsta sansele sa se mai ridice sunt minime). Tu cate sapt ai? Daca nu se ridica suficient (sa fie mai sus de 5 cm de orificiu intern) nu ai cum sa nasti normal. Chiar daca colul este liber risti o hemoragie puternica. Dar, poate ai noroc si s-a ridicat suficient de mult ca totul sa fie bine. Iti tin pumnii.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Laura
Eu trebuie sa iau 4 - 5 renie in 15 minute ca sa ma lase arsurile un picut. Seara mai ales e groaznic. Si orice as manca tot fac acid la stomac Eu nu beau suc deloc ca nu imi place, beau numai cafea si ceaiuri in ultima vreme, si la apa minerala am cam renuntat si tot degeaba. Dar cum ziceam mai ii numai un pic si gata!!!

Vezi ca si cafeaua creaza aciditate la stomac.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

ce faceti, cum sunteti?
eu am fost aseara la medic si m am dus bou si am venit si mai bou
adik nu mi poate face nik la mana, eco nu mi a facut, a ramas ca ne vedemla 28 de sapt
apoi m am dus la ce a de familie, prenatal abia la 28s imi da, pt prenuptiale ne trebuie vdr-ul si nush ce radioscopie pt sot, deci nici astea nu le am luat,

mainile ma dor, abia pot dormii noaptea

azi imi vine si jaluzeaua la camera si mai ramane sa cumpar lucrurile pt bebei

am fost sambata la kiabi, nu mai era nik la reducere

pt arsuri renie......eu in buzunarele de la halat am o folie de renie si una de magneb6 si mai nou alifia chinezeasca pt dureri de maini, dar e cam frectie la picior de lemn

in rest nik interesant la noi

pupi fetelor

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mirela nu e obligatoriu sa faci raza. Ca acu o sapt ce le-am facut i noi. SI vdlr-ul(depistare sifilis) din cate stiu nu e scump.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lauricule eu nu fac
dar dr de fam i-a cerut lui Marius sa faca, ca altfel nu ne da certificatele
restul de analize le am facute

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Loutzy te rog frumos dezvolta cu Institutul d ehematologie, ca merg si eu maine; ce program mai au, la ce etaj (s-au mutat d ela et. 1?) si ce crezi ca mi-ar mai folosi.

Roxana nu vad cadita, e cu suportul ala construit in ea, se pare. Sunt cele mai bune as; iar restul..fff util, daca i unde s-o depozitezi (eu n-am avut)... pui si cosmetice si prosoape si tot. E f buna!

Mirela, Tunde fetele!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Lori stii unde e institutul? Daca da cum intri pe prima usa din dreapta urci la et 1 si faci stanga intr-un hol micut unde ai sa vezi o usa de termopan (scrie recoltari pt gravide cu program pana la 12 parca), de acolo iei o hartie cu ce analize tre sa faci si urci la et 3 unde mergi la contabilitate sa platesti(ai sa vezi niste hartii pe perete cu sageti spre plata analize sau contabilitate). Dupa ce ai achitat banii cobori la et 1 (unde ai fost si prima data)pt recoltare.
Nu stiu daca ai inteles ceva La un moment dat ma zapacisem si eu si am mai intrebat pe acolo. Oricum mai sunt si alte gravidute pe acolo.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Mirela cred ca depinde de medic acum. Dr noastra de familie mi-a zis ca nu mai e obligatoriu. Eu oricum nu intram in discutie cu raza...era vb doar de al meu sot, care si-a rezolvat cu o prietena de-a sorei lui si nu a mai dat nici un ban. El lucrand la pompieri oricum isi face in fiecare an toate analizele.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multam, dar nu pare schimbat de cand am fost eu...parca tot asa..hartie d ela etajul 1, apoi et 3 plata, apoi et 1 recoltarea. Acelasi corp, da? Nu in prima cladire, ci intri prin gangul ala si mergi in fatza. Ei, m-oi descurca io, ideea e ca n-am mult timp d epierdut, ca sta tati cu robert pana vin io si intarzie la sv.

Fetelor..am facut o ciorba de pui a la grec..nebunie..ma duc sa ma umflu cu ea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu nu am mai intrat ca nu am nici timp si nici chef din pacate, sunt cu psihicul la pamant, sunt racita cobza, m-a durut burta pe jos si tot asa. Nu am fos deprimata asa in viata mea, eu sunt un om obtimist de felul meu, dar ce sa faci mai pici cate o data.

Sper ca sunteti bine, eu intru si va citesc pe sarite, in fiecare zi cate putin, nu am timp sa citesc tot, imi pare f rau ca nu pot tine pasul cu voi.

Va rog sa imi trimiteti si mie pe PM linkul cu cum se fac blugii de gravida, Irinuka parca tu l-ai pus, daca deja mi l-ai scris mi cer scuze dar nu am vazut

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Lori cand intri in gang sunt 2 usi intri pe cea din dreapta.
Cand am fost eu ultima data se intra prin cladirea din fata la et 4 pt plata si la et 1 pt recoltare. DE fapt e o sg cladire cu mai multe intrari ca eu am intrat pe usa din fata, cum iesi din gang si am fost apoi indrumata unde sa ma duc acolo.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput