Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor eu nu am mai intrat ca nu am nici timp si nici chef din pacate, sunt cu psihicul la pamant, sunt racita cobza, m-a durut burta pe jos si tot asa. Nu am fos deprimata asa in viata mea, eu sunt un om obtimist de felul meu, dar ce sa faci mai pici cate o data.

Sper ca sunteti bine, eu intru si va citesc pe sarite, in fiecare zi cate putin, nu am timp sa citesc tot, imi pare f rau ca nu pot tine pasul cu voi.

Va rog sa imi trimiteti si mie pe PM linkul cu cum se fac blugii de gravida, Irinuka parca tu l-ai pus, daca deja mi l-ai scris mi cer scuze dar nu am vazut

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Patricia, chiar azi dimineata m-am gandit la tine. De cat esti racita? Ca mi se pare ca si de ziua ta ai fost, sau gresesc? Trebuie sa te inarmezi cu optimism.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mirela imi si imaginez ce senzatii ai. Tu cu buzunarele tale cu vitamine si alifii Trece, trece...bebeii sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia sanatate multa.
ai grija de tine si de bb. sa te faci bine repede.
in legatura cu blugii, din ce imi aduc aminte din poze, se taia bareta aia, pe unde vine cureaua, si se prindea material elastic, lat, cam cat sa acopere burtica, sau sa treaca de buric.
cam asta era.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu ma bag la somnul de "frumusete".

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

somn usor Laura..

ce as mai dormi si eu
dar astept sa vad cand vine al meu sot si cu nenea aia cu geamu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Mirela imi si imaginez ce senzatii ai. Tu cu buzunarele tale cu vitamine si alifii Trece, trece...bebeii sa fie sanatosi

eu si babele

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mai fetelor
am o dilema, sa cumpar un patut sau 2?????
nush ce sa fac

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna burticilor !
Simo ce ma bucur ca iti iei concediu si ca esti bine
Adriana,poate nu ai vazut msg lui gabi sau tunde,ele au gasit in kaufland,respectiv real perne de gravide pana in 50 ron.Ma duc sa imi caut si eu maine.
Ralu,pe mine de fiecare data doc de fam m-a cantarit si mi-a luat tensiunea,m-a intrebat daca mi se umfla picioarele,etc.Data viitoare cand te duci spune-i direct sa iti ia tens ca parca te simti cam ametita,si sa te si cantareasca.Asta e datoria lui.Of ce doctori!!!
Lori eu am fost la dentist la aproape 4 luni si nu a vrut sa imi faca anestezie,cica nu risca.L-am intrebat daca nu e un anestezic mai usor,a zis clar ca nu si mi-a pus o plomba provizorie,care normal nu are nici o treaba.Tot ma doare.
Simis,cu arsurile stau si eu prost,aseara simteam ca iau foc.Doc mi-a zis sa iau maalox(max 3 pe zi)
Tunde,sper sa gasesti un doctor bun pt Mario.Singurul sfat este sa ceri parerea mai multor doctori.Fii tare pt puiuti!
Mirela e super bine ca ti-a dat prenatalul la 28 sapt!!De obicei se da la 30-31 sapt.Super !
Patricia sper sa te simti mai bine in curand !
Sanziana ce doc de fam ai .Nu stiu dupa cat timp il poti schimba,dar cum ai ocazia,schimba-l ca tare incompetent este! Sper sa rez cu medicalul,vad ca fetele care au trect prin asta ti-au zis cum sa faci,incearca si tu !Bafta!

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mai fetelor
am o dilema, sa cumpar un patut sau 2?????
nush ce sa fac

Pai nu stiu daca e o regula, dar eu in locul tau i-as lasa macar pana pe la 5-6 luni impreuna in acelasi patut.Iti dai seama ce dragutzi vor fi?O sa ii surprinzi in diferite ipostaze care mai de care mai emotionante si mai comice.Si oricum ei sunt invatati amandoi ingramaditi acolo in burtica si se iubesc unul pe altul, nu e drept sa ii desparti,macar pana se obisnuiesc si ei cu noua lor locatie ! Parerea mea...

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Carmen zic mersi k mi-a dat prenatalu si nu a comentat nmic, ba din contra..cica: "puteam sa iti dau de sapt trecuta"
asta e..bine k mi-a dat si de ieri..si nu mai sunt probl.

acu nu inteleg o chestie, dc nasc mai dvrm si raman mai mult de 42 zile dupa nastere, se tin cont de toate zilele ramase sau din mom nasterii se numara 42??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput