Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laina nici ei nu i le va scoate, doar le va micsora. Oricum ar fi, saptamana viitoare vreau sa ajung la Bucuresti, macar pentro o a doua parere. Elena si Antonia (03.05.2007) |
LAINA, nu ma simt in stare sa dau sfaturi; iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt Antonia.
io am refuzat sa ii umble lui Rares la amigdale desi le aree si el maaaaaaaaaaaaaaaaaaaari, imense as putea zice dar am decis asa pt ca el nu facea amigdalite. dr imi ziceau ca is de scos pt motivul ca sunt ff mari, totusi m-am incapatanat si inca nu stiu daca am luat cea mai buna decizie.
Polipii s-au dus pe apa sambetei si pt asta ma bucur...
gabi78 spune:
La zi cu cetitul!
Antonia ... . Poate nu va fi totusi nevoie de operatie.
Pisi .... alta lume, alta socetate, alt limbaj ... ma dai pe spate cand scrii
Rein unde mai gasesti tu cartofi albi la albi? Ca pe la noi numa pe la negri mai sunt.
Acum ... sa zic ... sa nu zic ..... zic: laa Ioana se vede ca face 100 de feluri de mancare, dar la domnul sot .... deloc!
Pup. Venit sot, plec sa iau puradel gradinar!
ioanaradu spune:
gabi si dc ai sti ca eu din cele 10 feluri de mancare mananc poate 10% ... dar asta este frate!!! pe el nu se vede! (banuiesc ca la asta te refereai ... )
Kitty spune:
Buna siara.
Gabi...ti-o iei tu de la Jo
Siiigur ca da, voi astea siluetele, va permiteti sa faceti glume..
De cele spuse de problema lui Raul nu ti-am raspuns pentru ca...am un soi de saturatie in momentul asta...am tot explicat la toate lumea, am tot incercat, am.....obosit. Iau o pauza, ma culc pe cei 7 de 10 pe care mi i-a adus "problematicul" meu de la inceputul anului scolar. Da, sunt foarte multumita, dar problema exista, nu e doar in mintea mea, incerc sa o tratez cu mult calm si sa fac ce e mai bine pentru el.
Problema de sanatate pentru care a trebuit sa pun frana din ritmul meu obisnuit...nu, nu e cu ochi, mi-am facut planul. Sunt in tratament si urmeaza sa-mi mai fac analize, sper sa fie totul bine pana la urma.
Laina sper sa treci peste perioada asta repede si usor. Sfaturi in cunostinta de cauza nu stiu sa-ti dau, asa ca pot doar sa te incurajez.
no mai...pana sa scriu a raspuns Ioana ...hai mai Ioana, mi-ai inselat asteptarile, credeam ca vedem putin catfight, trateaza problema cu umor.
Kitty spune:
Stai ca am uitat sa dau raportul. Am fost azi cu Giulia la o lansare de carte pentru copii. Am supraevaluat copilul, a fost prea mult pentru ea, dupa o ora a trebuit sa plecam ca nu mai avea rabdare.
Aa..si am facut papanasi fierti aseara. Buni si usor de facut. Am mai spus asta?
gabi78 spune:
daaa repede catfight ....
Eu i-am spus dupa ce m-am tot gandit daca sa zic ori ba. Dar stiti ce? Fata asta face face mancare si daca sotu-i numa' in delegatii cine sa manance? Si atunci baga Ioano ca nu-i pacat sa arunci atatea bunatati? Asa ca e foarte scuzabila.
In privinta siluetei ... ce sa zic ... fara muuuuuuuuuuuulta vointa nu e posibil. Eu sunt foarte mandra caa din martie merg constant la kangoo jumps si cam din mai fac si aqua gym de 2 ori pe saptamana. Am tinut in vara si regim si in timpul regimului impreuna cu gimanstica am slabit mult in scurt timp. Dar per total in 6 luni am slabit 7 kg fara infometare, dar cu cap. M-am auto-motivat si am reusit sa mananc cu cap fara sa imi fie foame si mananc si chestii aiurea si pe care nu ar trebui sa le manance nimeni gen fast-food, pizza, cartofi prajiti.
Chiar ma mandresc cu chestia asta pentru ca sunt de felul meu gurmanda si mananc orice, oricand cu placere. Dar nu as fi facut nimic fara sa am muult vointa. Am incercat de mai multe ori si tot de atatea ori am renuntat. De data asta insa ... sunt pe drumul bun.
ioanaradu spune:
neata!
cafea fara zahar si fara frisca si fara ... apa!
ma, voi sunteti pe dinafara total: pai eu gatesc numai cand e sotul acasa. cand sunt singura ... pauza totala ca mi-ajunge cat gatesc in rest.
deci eu azi imi pregatesc masina de iarna ca maine ma duc la baia mare o "fuga" si saptamana viitoare ma asteapta vreo 2500 km in scurt!
sa aveti o zi buna!!
elpower spune:
Laina, nu stiu ce sa spun cu calcefierea amigdalelor. O fi, n-o fi? Acum, din cate am constatat, majoritatea dr ORL se grabesc la operatii ca fata mare la maritat, tocmai pe considerentul ca e o operatie simpla. Unul la care am fost noi ne-a zis, pesemne sa ne convinga, ca el i-a scos fie-sii polipii de trei ori pana acum, cand ea are 6 sau 7 anisori. Acum, punand in balanta beneficiile cu inconfortul, ca nu pot zice neaparat riscuri la o asa operatie, poti hotari. Totusi, nu stiu cum e anestezia locala in zilele noastre, dar pe vremea cand mi-au scos mie polipii era un puf dat in gat, iar eu tin minte si acum filmul horror al bucatelelor de carne intr-o tavita plina de sange si durerea pe care un puf in gat n-a reusit decat sa o estompeze. Probabil ca e o idee buna sa mergeti la Bucuresti. Poate si fetele stiu doctori buni care nu fac anestezie totala neaparat. La noi stiu ca exista un dr la spitalul Militar.
Laina spune:
Multumesc pentru incurajari si ganduri bune!
De hotarat, nu voi hotari eu. Eu nu am facut facultate de medicina si nu am cunostinte in domeniu. Daca doi doctori imi spun ca trebuie umblat, asa vom face. De aceea ma duc la Bucuresti pentru o a doua parere. Iar daca va fi de operat, clar la Bucuresti se va desfasura interventia.
Despre anestezie....am inteles ca se face prin inhalare, nu cu vreo injectie...ca dureaza foarte putin...si ca..eu sincer nu pot sa-mi imaginez cum se poate desfasura o astfel de operatie la varsta de 3-4 ani cu anestezie locala?! cum convingi copilul sa stea linistit cand i se umbla pe acolo, chiar daca nu il doare?! Eu una nu sunt fricoasa la faze din astea, am vazut si trait destule si nu am nicio problema cu autocontrolul, dar ea la 3 ani?...
Kitty spune:
La multi ani, Carmen!!
Si dedicatie...un cantec de aniversare care-mi place foarte mult.
www.youtube.com/watch?v=19IOHmj7FEQ" target="_blank">Ziua ta