Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
Kitty spune:
No Buna dimineata!
Da, recunosc, a scris cumatra Biky mult ieri, m-a chiar emotzat de tot, sa o vedem si in continuare.
Da neshte poze cu cupilele frumoasele, asa mai noute n-ai?
Si tinem pumnii la domsoara Miss.
Anaalina daca tot nu dormi, mai povesteste-ne de voi.
Giulia mai nou ne spune povestile intr-un fel destul de horor, spune cu pofta cum a taiat vanatorul burta lupului din Scufita Rosie si cum i-a bagat pietre si arata cu gesturi....si apoi spune satifacuta SI A MOOORIIIIIT.
Asa e si cu capra cu trei iezi.
Si ma mira, pentru ca la sedinta cu parintii educatoarele ne-au atras atentia despre povesti...sa avem cum le spunem sa nu socam copiii.
Acum nu stiu ce sa spun, o cunostinta psiholog mi-a spus ca e bine sa li se spuna povestile asa cum sunt, ca e pregatire pentru viata.
Stiu ca a mai fost subiectul, dar acum ma arde pe mine.
biky spune:
Helou, helou!
Deci, lasand emotiile deoparte, trebuie sa scriu mai des, asa-i Ela? Voua va doresc sanatate si cat mai putine intepaturi de polidin!
kitty - iaca scriu si astazi sa nu-mi mai scoti vorbe rele in sat. Poze? Mdaaaaa, cam ai dreptate....am sa incarc cateva de anul acesta, sa vad ce gasesc in calculatorul asta de la birou!
Va pup si revin
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
biky spune:
Caterina nu prea le are cu povestile....le scurteaza de numa'. Adicalea :Scufitza Rosie, a plecat la bunica sa-i duca de mancare si s-a intalnit cu lupul...gata, finish! Capra avea 3 iezi iar lupul i-a mancat pe cei obraznici
Ii plac povestile inventate, gen: A fost odata un Imparat Verde care voia sa-si marite fata cu cel care ii v-a construi un pod de aur la palat intr-o noapte. A chemat toti printii din tarile invecinate: printul imparatului rosu, printul imparatului alb si apoi ea continua cu ..... printii roz, portocaliu, mov. Printul rosu a zis ca el il va construi si a plecat in cautarea misterului. Si a mers, a mers...si a ajuns la Sfanta sambata care l-a rugat sa-i curate livada in schimbul unui fluier fermecat. Zis si facut. Apoi a mers a mers si a ajuns la Sfanta duminica si aceasta i-a zis ca daca ii curata cuptorul ii va da mancare pentru drum.... apoi Caterina "Pai, la sfanta luni si la sfanta marti nu ajunge niciodata?" Nu, mama, ca au SRL (saptamana de lucru redusa)"....si povestea continua...cu pitici grasi slabi, cu barba lunga sau scurta si scufii de diverse culori! Ma inspir de la Animax din "Povestiri din folclorul maghiar" - care, de fapt, ii si plac.
Laina spune:
Buna ziua stup!
BIKY, imi pare bine ca ai revenit, imi place cum scrii, mai "pi moldovineshti" asa :)
ELA, multa sanatate sotului! deh, credea ca scapa?!
Eu...sunt suparata. Am fost la doctor cu fata, ne-a trimis la ORL, de unde am primit indicatie foarte clara pentru operatie. scos polipii si un pic din amigdale, care sunt hipertrofiate. Nu as vrea sa fac operatia asta in Galati, mai ales pentru ca implica anestezie totala. Voi vorbi cu o doctorita din Bucuresti, care l-a operat pe baiatul unei cunostinte. Insa chiar nu stiu cum sa fac. Daca ajungem la un prim consult acolo...nu stiu, fata trebuie sa si manance, sa si doarma...unde? cum? nu am pe nimeni in Bucuresti...Sunt un pic dezorientata, si ingrijorata, desi la nivel rational stiu ca e o operatie simpla. Voi vedea. Sunt in continuare singura, sotul meu trebuia sa vina dumunica si m-a anuntat ca se prelungeste delegatia, nu stie exact cand vine, oricum nu mai devreme de marti...
Deci da. nu am soare azi.
biky spune:
Laina - nu-mi vine sa cred ca in Galati nu gasesti un ORList bun. Eu, pe Andra am operat-o de polipi la 4 1/2 ani, in Vaslui. Operatia a durat un sfert de ora cu dus - operat - intors. Am stat vreo 3 ore intr-un salon si apoi ne-a dat drumul acasa. Pe drum am mancat inghetata si am cantat. Este o operatie simpla, iar jena din nas trece cam in 3 zile. Dupa operatie, Andra mi-a racit foarte rar si fara complicatii! Eu cred ca iti va fi mai greu sa te tarabanesti prin Bucuresti! Hai, Zoe, fii barbata!!!!
Laina spune:
BIKY, cu anestezie totala? mie de asta mi-i cel mai frica. Mai ales ca tre umblat si la amigdale...aici poate fi mai problematic. Oricum, mai am cateva zile la dispozitie pana sapt viitoare, sa ma gandesc si sa mai strang pareri si de pe la oamenii de aici.
edit: chiar dr la care ar trebui sa merem pt operatie spune intr-un interviu ca "la Galati nu exista o linie de gard#259; de anestezie – reanimare. Garda de chirurgie este o gard#259; de urm#259;rire. Lucrurile sunt destul de complicate aici”
madybulancea spune:
laina...noi am fost la bucuresti,si ne-am dus l-a vazut, l-a operat,nu i-am dat sa manance inainte si dupa 3 ore ne-am intors...cu anestezie generala!a fost bine,iar razvi e mult mai bine de atunci!multa sanatate si curaj!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Laina spune:
multumesc mady! sunt convinsa ca nu e o operatie grea, mai ales ca multi copii au trecut prin asta. Cum ziceam mai sus, mai incordata stau din cauza interventiei la amigdale, cat si din cauza lipsei aparaturii de calitate la Gl, conditii in care trebuie sa gasim un loc de cazare la Bucuresti, ca doar n-om dormi in sala de asteptare a spitalului...
biky spune:
Laina - anestezia este totala, dar operatia cred ca dureaza vreo 5-7 minute, si atat tine de fapt si anestezia. De amigdale nu stiu ce sa zic, Andrei nu i le-a scos, au zis sa vedem cum merg treburile fara polipi.
Laina spune:
nici ei nu i le va scoate, doar le va micsora. Oricum ar fi, saptamana viitoare vreau sa ajung la Bucuresti, macar pentro o a doua parere.