Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

noh, iata ca am revenit!
Deci...pupam si noi zana mamei zana de Nora si ne bucuram ca avem pereche!

Cat despre bucatarit.... moama, fetelor, ce veti sa ma bata cumatra Jo? Cum sa va scriu, pe zile sau saptamanal? De fapt tot aia e, caci io zilnic gatesc cate ceva!
deci, de sambata pana astazi: bors de gaina (home made), sarmalute in foi de vita, racituri (piftie cum ziceti voi) de porc, bureti (ciuperci) cu smantana, pangasius pane cu piure si castraveti murati si o tava de pizza ..... urmeaza: mamaliguta cu branza si smantana si budinca din macaroane cu branza astazi, iar maine fasole batuta si fasole cu costita afumata (m-a inspirat Jo).In we nu stiu ce am sa fac intrucat maine Caterina pleaca la Vatra Dornei cu bunicii si variantele vor fi mai "subtiri" ....probabil ciorba radauteana, parjoale (piftele) simple si cu sos sambata, iar duminica frigarui la gratar si placinta cu branza (cas de capra). Cam asta a fost si va fi! Sunt multe feluri, dar nu fac cantitati mari, doar atat cat sa se manance o data, eventual de 2 ori.
Spor la bucatarit si pofta mare!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

OOOOO....kittyloasa mica ce esti..."#355;i dau voie" sa pupi fetili, dar nu-ti dau voie sa-mi monitorizezi mesajele, da? Iaca, na, ca am scris de 3 ori, in timp rezon! Sh-apoi daca imi termin cuvintele si va impartasesc trairile si emotiile ce pot sa mai scriu?
Oh, chiar am emotii (apropo, cum zice Caterina: "emo#355;at#259;" ) caci Andra participa vinerea viitoare la concursul pentru miss boboc(au fost selectate 6 fete si 6 baieti) si seara facem exercitii de dans country si cantam "Casuta noastra"-cuibusor de nebunii, caci acum totul se regizeaza si se face ca un spectacol in sala mare a Casei de cultura, nu ca pe vremea mea in sala de sport. Nu cred ca iese miss boboc, ca si aici se umbla cu relatii, dar am sa-mi iau gasca si o sa-i facem galerie poate iese macar miss popularitate

Aaaaaa...... uitam sa zic.... Andra a vorbit dupa 3 ani, cred ca pe la 3 1/2 ani si nu eram disperata, caci imi ziceau doctorii ca daca aude, are limba si dinti o sa vorbeasca ea, iar acuuuuuu' valeu shi limbarnitza are!!!!!! Nu avea rabdare sa faca nimic, era mereu intr-o continua miscare, clontoasa si rautacioasa, nu se juca cu papusile, prefera sa bata cuie, si na....acu participa la miss, iar cu scoala merge foarte bine, a luat premiu in fiecare an!
Asta voiam sa spun fiecare cu ritmul si talentele lui!

Na, cucoana Kitt, mi-am terminat cuvintele....acu ce sa mai scriu???
Astept provocari

Mergi la inceput

deci, daca m-o mancat undeva sa scriu cu diacritice....era vorba de "tzi dau voie" si "emotzata"-emotzionata

mah, da acu cat e gluma-i panarama...io di ci sunt membru incepator? Apai daca shi io ma sunt incepatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui biky

mah, da acu cat e gluma-i panarama...io di ci sunt membru incepator? Apai daca shi io ma sunt incepatoare....

Hi, hi! Taman de la "emotzate" multe si mesaje putinele ti se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Imi cer scuze, nu am timp sa citesc. Am citit doar primele 2 pagini si nu mai am timp acum de restul, voi recupera maine dimineata.

Intrasem sa spun ca am vazut 2 pui de Roxi si ca Rares e ta-su si Horia e ma-sa. Sa fie sanatosi ca frumosi sunt amandoi.

Din ce am citit pana acum

Ela ii urez sanatate Theei

Siuta stiu foarte bine ce insemna "lectie de rabdare"

Kitty sa fii sanatoasa si sa te refaci cu usurinta. Sa fie si la tine cu ochi ceva? Iar pentru Raul ... habar nu am ce zici tu acolo dar e bine ca el sa stie ca nu se traieste prin notele primite si ca cel mai important (din punctul meu de vedere) este ca atunci cand invata ceva sa o faca din placere si sa ramana in minte cu ceva daca intr-adevar i-a placut.
Eu tin minte pozele tale cu origami ... poate se ascunde in sufletul lui un artist .... ce treaba are arta cu raurile si paraurile care traverseaza Groenlanda? Trebuie stimulat sa faca ce ii place si sa obtina rezultate exceptionale acolo unde are incinatie sa o faca. Desi in sistemul nostru de kk nu va fi nicioadata apreciat daca are record olimpic la 100 de metri garduri si nu are 10 la ora de Religie.

Sper ca nu am calcat in strachini .... maine recuperez cititul si mai ma bag ca musca in lapte.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumim pentru urari. Noi ne-am revenit deja, dar acum e randul sotului sa guste din "beneficiile" virusului pasat de noi. La el am inceput direct cu Polidin pentru ca asta a fost singurul care a functionat la mine.

Va pupam si va dorim sanatate multa tuturor si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

ia sa vedem cine mai e treaz la ora asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Eu, eu!!!

Stai sa expediez cupiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

SI EUUUUU!NE PREGATIM DE PLECARE!COFFEEEEEE

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si eu sunt treaza de muuultttttt..., va dau un ceai de chimen si anason? Si voi sa-mi dati un somn mai lung de 3 ore Am zis ca o sa beau ceva si o sa dormmmmmmmmmm ...

Mergi la inceput