Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Laina spune:
Buna ziua!
Revenim si noi dupa aventuri bucurestene...
MARTA, multumim din tot sufletul nostru pentru tot ce ai facut pentru noi si pentru felul in care ti-ai deschis casa, masa si sufletul in fata noastra! Asa cum ti-am spus si cand am plecat, ne-am simtit minunat alaturi de tine si de Victor si speram sa ne revedem cat de curand!
Deci da. Am fost la Bucuresti...cu peripetii. Intai a avut trenul intarziere vreo juma de ora, de mi-era tare teama ca nu o mai gasim pe doctorita... Apoi am invatat traseele de la metrou, cu magistrale si statii cu tot. Partea minunata a excursiei, cum deja am scris, a fost timpul petrecut cu Marta.
TZUNA, as fi vrut sa ne vedem si noi, insa nu am numarul tau de telefon, si nici nu stiam unde sa te gasesc. Data viitoare poate reusim.
Apoi am plecat la gara...din nou cu schimbat de metrou. Au fost niste intarzieri neprevazute, niste trenuri care s-au introdus in ultimul moment....si and am ajuns in sfarit la gara, am constatat ca AM PIERDUT TRENUL!!!! Si urmatorul era abia a doua zi dimineata... Noroc ca si-a amintit tatal meu ca avea niste verisori care stateau pe langa gara, asa ca am reusit sa ne petrecem noaptea la ei, iar a doua zi (adica astazi) ne-am vazut si acasa....
Vestile sunt...mmm...asteptate. Adica da, va avea nevoie de operatie de scos polipii. Insa inainte de asta, ne-a mai dat o saptamana de tratament ca sa se curete mucozitatile de tot. Apoi...vorbesc din nou cu dr. si stabilim totul.
Sunt varza de obosita. Ma odihnesc si revin.
elpower spune:
Bine ati revenit, Elena! Sa fie cu noroc plimbarea!
Noi iar acasa. Thea iar cu febra . Si, sincer, chiar nu-i mai dau niciun antibiotic de data asta. Astept pana vineri cand ne putem duce la o d-na dr. ORL buna, cica si vedem incotro o luam dupa. Inspre gradinita nu cred ca o mai luam curand. La primavara, poate, cand or trece virozele.
Imi pare rau de ea, mititica, ca se plictiseste cu mine acasa, iar afara nici vorba sa putem iesi cu febra si cu vremea asta ploioasa.
ioanaradu spune:
buna seara de la cluj!
azi am fost la reghin, miercurea ciuc, sovata. am vazut si zapada! ne-a si nins!!
pisi tu ai prins bine ideea: da, ma simt bine. chiar dc sunt obosita moarta, ideea mie mi se pare interesanta. matei e la mama, bine multumesc. il luam in weekend.
laina ma bucur ca v-ati descurcat. sigur operatia va fi bine.
sa aveti o seara buna si calduroasa.
P.S. la cluj, dimineata, m-a sunat colegul sa ma intrebe dc am ceva de curatat parbrizul pt ca ... e inghetat!!!
Crina_mio spune:
Uff, uff virozele astea!!! pup Thea sa se faca bine si sa treaca repede febra, si pe Antonia sa ramana usor fara polipi, daca asa zic dr...or sti ei mai bine
Gabi - ai gasit fructele??
Kitty – tinem pumnii sa fie bine pana la urma si sa lamuresti ce ai sau nu ai (sper sa nu fie nimic spune-i la ce te doare ca n-ai timp de stat in casa si poate dispare)
Ioana plimbareata, ar trebui sa treci in revista mamicile din stup si poate te opresti prin fiecare oras prin care e cate una, vi si prin zona noastra??
Pisic – tu "cel mai nebun copil din cartier, sefa nebuniilor, mama prostiilor"?!?!?! Zau ca nu pari, sau ai terminat toate prostiile in copilarie, si acum la adolescenta te-ai cumintit??. Pe Maya am hotarat sa o luam de la Rucar ca sa se obisnuiasca si cu alti copii decat cu verisoarele ei si mai ales sa stea mai mult cu noi, ca e si e asa lunga saptamana ..... Si chiar sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa vrea sa vina din nou la gradi, om vedea.. Sper ca si Nora sa inceapa sa mearga cu placere la gradi.
Marta – cum sa fi in butoi, acum cand astapti a doua minune din viata ta?!?!?! Sigur o sa reuseasca Victoras sa te scoata de acolo okisorii fracaului tau.
pup pe toti si pozele care nu se vedeau ca nu facusem public albumul. Enjoy
roxanici spune:
privesc aceste poze minunate cu Maya si iar ma apuca jalea....mai ce cresc cupiii astia....of of....
pe Maya o socoteam cea mai bebelusa, asa mi-a ramas mie in minte imaginea ei...si acu o vad cu mutrita de domnisorica, inaltuta si zvelta...
IO zic clar seamana cu mama-sa, e bucatica rupta....si vad ca ati ramas fidele tonurilor de mov.
Ioano, sper ca ai si lanturi in portbagaj, nu numa ceva de curatat parbrizul.
Ela, Laina, sanatate.
Laina, deci amigdalele raman pe pozitii? sau se pronunta doamna dr dupa tratament.
Ela, oare nu ai cedat prea repede? ... zic si io... nu arunca cu tomate dupa mine. oricum tu stii ce e mai bine pt copilasul tau
noi bine sanatosi, in grafic amandoi cupiii
BiancaM spune:
Salutare!!!!
Sanatate multa dorim bolnaviorilor, parintilor le dorim putere sa poata avea grija de puiuti!
Noi suntem bine, zilele astea singurei;tati e la o conferinta pana vineri. Copiii cresc, se joaca tot mai des impreuna, se duc amandoi in patul mare si se tavalesc unul peste altul, se pupa, se strang in brate, se imbrancesc, se musca, tipa... deh sunt frati. Din ianuarie o sa mearga si Amalia la gradi, 3 zile pe sapt-dupamasa. Sper sa-i placa, iar Andrei sper sa stea acasa doar cu mine.
In rest nimic nou, va las niste poze cu piticii mei si ceva toamna...
Pupam
ioanaradu spune:
buna dimineata!
am si lanturi si cauciucuri de iarna si lopata, chiar.
sa aveti o zi buna!
gabi78 spune:
Am gasit Crina ... am urmat cele spuse de Andra si m-am descurcat.
Ioana ... sa nu ai parte de evenimente! Sa stea degeaba lopata in portbagaj.
De dimineata sotul a coborat sa duca ceva la masina si apoi s-a intors sa il ia pe Tudor si era marcat de frigul de afara. Mi-a spus ca "inteapa bine".
Sa avem o zi frumoasa!
martutza spune:
Laina nu sunt genul multumirilor publice dar apreciez ceea ce ai scris si subliniez ca nu a fost decat ceva normal sifiresc ceea ce am facut si cred ca oricine in locul meu ar face la fel sipentru tine si pentru mine s pentru orice persoana care cere ajutorul celor din jur. .Pentru mine faptul ca v-ati simtit bine e suficient.Cand gasesc cablul pun si pozele.Oricum meriti sa te cert ca nu m-ai sunat ca ati pierdut trenul.Gaseam eu o solutie gene lungi si ochi frumosi de Antonia
Ioana draga, nu sunt genul vesnic nemultumit dar de data asta m-au ajuns neajunsurile.E minunat ca ai ce rearanja si redecora in camera lui Matei.Eu dorm in camera copiilor cu Victor si in curand si cu bazdaca fara nume. Mobilier? Un pat mare, un patut si un sifonier mic cu 2 usi, in rest spatiu si jucarii si are doar 18mp camera.In bucatarie nu am coltar cum voiam am cea mai simpatica si ieftina masa de la Kika,pe hol nu am cuier si nici pantofar iar singura oglinda e in baie iar de asta sufar enorm. Ca sa numai zic ca am perdea la dormitor doar (care e din aia model vechi de Pascani) ca la sufra si bucatarie nu am mai avut bani sa luam. Ca de doua zile verificam cardul sotului si salariul numai vine iar noi am ramas cu fix 6 lei pentru paine si lapte , ca nu am vrut fata ci baiat din considerente economice si acum imi fac procese de constiinta pentru gandurile tampite si sentimetele sau mai bine zis nesentimentele care m-au cuprins cand am aflat ca e fata. Sper sa-mi revin cand o sa o vad si sa reusesc sa fiu macar o mama buna daca nu si una iubitoare.Toata lumea pe strada si in familie este entuziasmata cand aude ca o sa am fata si eu nu inteleg de ce.In CIC pierd tichetele cca 190 ron plus 600 ron la salariu si nici macar nu pot sa ma consolez cu gandul ca 2 ani o pot imbraca cu haine de la Victor si se va juca cu jucarii de baiat ca sigur nu voi avea cum sa ii cumpar cate i-am luat lui in conditiile in care avem o rata egala cu CIC-ul .
In alta ordine de idei te invidiez ca te plimbi.Mi-am propus sa fac pe ala in patru si sa strang bani de sc de soferi si la anul caut un job cu deplasari in tzara poate ma scoate din depresii si nu ma voi mai simti ca o pasare in colivie stand 12 ore in birou la calculator.Drum bun fara peripetii.
Crina ...frumoasa Maya si frumoase plaiuri mioritice.Eu i-am promis lui Victor de 2 luni ca mergem la Poienari (Muscel unde are tata o casa) si nu am ajuns. Cat despre el..mai rau ma enerveaza decat sa ma scoata din butoi.M-am simtit mizerabil cand am vazut ca Antonia care e cu 2 luni mai mica mananca singura iar sclifositul asta al meu nu.Ma apuca nishte nervi si pe mama care la super rasfatat si ii dadea sa manance unde voia el (in pat la desene, in sufragerie pe covor, in dormitorul lor)si ii baga ea in gura sa nu se oboseasca Goe sau sa faca mizerie in pat sau pe covor. Cand ii certam sarea la mine ca ramane baiatul nemancat daca ii pun lingura in mana si oricum e cel mai slab si prapadit dintre nepoti asa ca sa o las in pace ca ea a mai crescut copii si ca va manca el singur la un moment dat.Si poftim comedie ca de 1 sapt jumate ma chinui sa-l dezvat de proastele obiceiuri acumulate in 2 ani si e cumplit de greu.Si mai vine si gaza si nu ma vad iesind la liman in 3 saptamani cat mai am.Singura realizare este ca de sambata face kk la wc. Se mai piteste el dar il pandesc si il momesc ca-i pun stelute ca sa adunam 10 si sa-l duc la teatru, ca-i iau Kinder texte....deocamdata merge si sper sa nu ma mai intorc la chiloti murdari acum cand vin pampersii fetii la rand.
Elpower...te inteleg. Si eu sunt hiperprotectiva.M-am decis sa-l duc la gradi acum cand simt ca nu voi face fata dar gandul ca vine cu virusi si , in loc de aspirat muci la unu aspir la doi , m-a facut sa ma razgandesc si sa aman pentru martie.Dar imunitatea si sindependenta se vor castiga doar in colectivitate.Si uite asa in mintea mea se bat teoria (la care sunt buna) cu practica defectuoasa si putin egoista as spune. Tu esti sigura ca vei putea lucra cu ea in casa? Ca nu se va plictisi cu tine si ca nu te va sacaii? Eu incerc sa fac niste traduceri si Goe mai mult de 20 min nu ma lasa, mereu are ceva de spus, de facut ca sa ma intrerupa.Tu faci cum simti ca e mai bine.
Pisikutza delicata nu-ti dezminti nick-ul deloc, imprevizibila ca o pisica ..auzi la ea ce temperament avea.Si cand ma gandesc ca exact ca si cumatra Bicky cochetam cu numele Delia .Acum eu zic ac propunerea ta e super asa ac treceti la propus si votat nume de fata.O singura rugaminte: s anu fie numele fetelor din familia mea, adica: Monica Antoaneta, Vanda Maria, Sofia, Ianna Maria, Sofia Theodora si nici urmatoarele nume Cristina, Alina, Mihaela, Andreea, Angela,Olivia, Crina sau Luiza .
Roxi eu mereu am fost mereu fascinata de expresia angelica a lui Rares si ma gandeam ca nu va avea concurenta. Acum are , un Horia superb.Sa fie sanatosi amandoi si norocosi mama de baieti ce esti.
Gabi cum ai facut pana acum?Ai dormit cu Tudor in pat si cu Bianca in aceeasi camera? Se trezea cand era Bianca mica? Reactiona urat? Acum cum l-ai convins sa mearga in camera lor? Al meu sotz deja se cearta cu Victor ca nu ma lasa sa dorm cu el.Victor i-a explicat ca nu se poate asha ceva ca tati e mare si nu are nevoie sa doarma cu mine si ca eu trebuie sa dorm cu copii ca sunt mici. Succes in perioada de acomodare a copiilor singurei in camera si voua spor la treaba .
Cat despre lapte al meu numai bea mai mult de 250 ml(total) la pranz si seara si musai cu miere.In zilele cand are dimineata cereale cu lapte mai creste cant cu max 100 ml.Si asta de cand am descoperit un lapte din Suceava la un magazin din piata ( e la punga dar nu am retinut cum se numeste).Din cele la cutie nu bea nici jumate de cana asa ca nu ajunge nici la 200 ml de asa zis lapte pasteurizat. Asta mi-a placut si mie ca lasa grasime pe cana (desi are 1,5% ) si am lasat putin in cana peste noapte sa vad daca se altereza si culmea s-a alterat nu ca alea care stau 12 ore la temp camerei si nu au nimic. Eu numai ajung la Ploiesti pana in vara dar daca ajungeti voi pe aici va rog sa nu ne ocoliti.Mai ales ca urarea ta de Craciun s-a implinit.Macar sa fac cinste pentru asta.
Bianca frumosi copii si frumoasa toamna .La noi cand am iesit cu victor afara al 15 grd fara fes nu numai ca s-a luat mama de mine ca "raceste baiatul" dar se uitau urat si alti bunici si parinti cu copii mai mari dar super infofoliti adica fes si gluga si cizme
Oare la 0 grd ii scot din casa in costume termoizolante sau ii tzin la hibernat pana in primavara? Te felicit.
Bicky ciorba eu o fac intocmai cum ai zis doar ca in loc de otet pun lamaie sa manance si Victor si ii ziceam a la grec. Apropo a la grec cum e daca radauteana e cum zici tu? Macar sa stiu si eu ce pregatesc . Pup Caterina tarina.auzi la ea era fata urata si nu avea fata de Delia ....ntz ntz...adevarul ca si eu m-am gandit ca dupa ce o vad poate ma insipira si ii gasesc un nume.Cum a fost la Miss sau nu s-a desfasurat inca?Astept poze
As mai scrie dar ma sacaie Goe.Iesim sa luam 1l lapte si paine si sa ne facem plimbarea ca e soare.
de grup si sanatate bolnaviorilor
Si iertare daca v-am indispus cu cele scrise mai sus
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor