Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

si la bucuresti e bine.soare, de dimineata cam frig, dar nu sub 0. sa vedem zilele urmatoare, ca se anunta frig!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Nu pot pentru ca sa va suport cu soarele vostru si 15 grade.

si totusi noi

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.......sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

.......sau

mychy, m-ai facut sa rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

...Si aici sunt 15 grade ...sau or sa fie pe la pranz ca azi dimineata am cam dardait si eu!
Sanatate strumfilor bolnaviori! Emily are muci dar de cand a inceput gradi care ca mai tot timpul a avut asa ca...
Eu planuiesc un weekend in « celibatara » la Milano! #61514; Cred ca o sa am 2 zile libere si o sa il vizitez pe frati-miu care pana in decembrie e detasat acolo!! O sa ma destrabalezzzz

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

yeeeeiiiiii

shopping la Milano

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

yeeeeiiiiii

shopping la Milano

_

Asta ma gandeam si euuuu!
Nu puteam sa ratez ocazia!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Citat:

Eu planuiesc un weekend in « celibatara » la Milano! #61514;

eee ptr asta sunt in ton cu muchy si in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc de grija fetelor, sunt bine. Au incetat crampele abdominale, mai simt doar la miscari bruste niste junghiuri, dar astea stiu ca ma vor tine toate lunile de sarcina. Greturile ma deranjeaza doar dimineata devreme si in orice mijloc de transport, in rest e ok, daca am acces la geam cu aer curat. Nu umblu cu lamaia dupa mine, se manifesta mai mult ca o sufocare si o nevoie urgenta de aer curat.
Dorm in schimb in nestire si imi neglijez obligatiile conjugale, chiar daca si eu sunt horny, nu reusesc sa stau treaza pana adoarme Razvan.
La serviciu am ca de obicei foarte multa treaba....vin predarile una dupa alta.

Razvan s-a schimbat de cand e la gradi, e mai bataios, mai irascibil, mai sigur pe el. Nu mai e copilasul dragalas si cumintel care statea unde-l puneam si ma pupa de zor. Acum abia smulg un pupic, cand e nervos pe noi ne loveste, ne zgaraie, ne pisca. educatoarea mi-a zis ca nu stie inca sa imparta jucariile cu ceilalti copii si ii mai altoieste.
Studiez problema, sa vad daca e doar etapa sau tinde sa se dezvolte acest comportament.
Ii place insa la gradinita, nu plange dimineata, e fericit acolo cu tanti Popa si copii.Il ducem si il luam cu masina de serviciu a sotului si e extaziat in masina, nici nu sufla, asa de mult ii place si il iubeste si pe sofer Narcis.
Mai nou il calmez cu cantecelul capritei: Trei iezi, cucuieti, usa mamii descuieti...etc. Ii place sa cant subtire si apoi gros, cum canta lupul.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+

Mergi la inceput

Citat:
cand e nervos pe noi ne loveste, ne zgaraie, ne pisca. educatoarea mi-a zis ca nu stie inca sa imparta jucariile cu ceilalti copii si ii mai altoieste.
Studiez problema, sa vad daca e doar etapa sau tinde sa se dezvolte acest comportament.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+

Trece, fii sigura, e doar o etapa.Si Luca a trecut prin "faza" asta, si a trecut

Mergi la inceput