Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 9
Vivela spune:
-mamiii, pupa-ma pe gura!
-dar, david, nu se poate, eu ma pup pe gura doar cu SOTUL meu!!
-pai eu sunt sotul tau.
-ba nu, sotul meu este tatal tau.
-ba ai doi soti, tati si eu!
-nu este adevarat, eu am un singur sot, pe tati, si tu cand o sa cresti mare o sa fii sotul altei femei.
-eu o sa am doua sotii, pe tine si pe Mara!
si alta:
aseara, la parc, o noua criza sus pe tobogan...cu plansete, isterii si tot tacamul. a trebuit intr-un final sa-l iau pe sus sa mergem in casa, unde s-a linistit:
-mami, da' eu vreau sa plang acolo sus pe tobogaaaaaan!
-ei, acum plangi si tu aici!
-pai nu pot, nu-mi vine!![]()
Traiesc in Orasul Alandala
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela aseara, la parc, o noua criza sus pe tobogan...cu plansete, isterii si tot tacamul. a trebuit intr-un final sa-l iau pe sus sa mergem in casa, unde s-a linistit: -mami, da' eu vreau sa plang acolo sus pe tobogaaaaaan! -ei, acum plangi si tu aici! -pai nu pot, nu-mi vine! Traiesc in Orasul Alandala |
Pai daca nu ii vine....
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+
Luna1 spune:
Bun, nesuferitelor
, deci numai la mine e Alaska. Ei lasa sa vedeti ce va ofticati voi maine poimaine cand oi face eu oameni de zapada.![]()
Vivela ce tare-i David.![]()
Adelise a luat un obicei tare enervant, face prostii, eu o indepartez de la locul faptei (sau ii zic sa inceteze), ea se pune pe urlat, tipa langa mine "sorrrrrryyyy mom, sorry!" eu o iau in brate, ne impacam, si ea o ia de la capat cu aceeasi prostie.
Are impresia ca daca zice sorry are apoi voie sa faca ceea ce e interzis.
Ieri am tinut-o in istericale de la 4 jumate cand am venit eu acasa pana la 7,30 cand s-a culcat tot in suspine.
Ba ca nu mai gaseste un motan pe strada (motanul vecinilor pe care il mai "imprumutam" noi sa ne jucam cu el), ba apoi ca se legana cu scaunul si am oprit-o (ca putea sa casa cu tot cu el), ba apoi ca vrea dulciuri, ba ca vrea nu stiu ce de mancare, ba ca, ba ca, nu exagerez, a urlat aproape in continuu, cu pauze de vreo 10 minunte pana gasea alt motiv sa urle.
musso17 spune:
buna fetele
eu sunt vraiste,am colon iritabil,am luat o plasa de medicamente care m-au costat 100 ron compensat
si una peste alta trebuie sa-mi schimb regimul de viata daca nu vreau sa dau in cancer de colon..sooo ma asteapta o viata de regim pe baza de fierturi si foarte rar la cuptor..dar cum sa mananc eu fructe fierte ...offf viata mea.
mychy,lulu..cu tigarea e bine,deja s-au rarit considerabil momentele in zi cand mai simt nevoia sa fumez ba constat la sfarsitul zilei ca nu m-am gandit..daaar mananc ca o cornuta cred ca si asta e un motiv pentru care s-au razvratit organele mele.
lulu,nu vad pm-ul...m-am logat dar nimic.
cristina,off ce teama cred ca ai tras..bine ca e ok.
Vivela spune:
Luna, cam asa e la noi, doar ca foaaaarte des. 
a, si mi-am mai amintit una, aseara il alaptam pe damian si incercam sa-l culc.
si evident, tocmai atunci david vroia sa-i fac un ceai (el nu bea de obicei ceai, dar uite ca aseara a vrut). si tipa in gura mare: maaaaaami, vreau ceai!
taica-su: -david, hai ca-ti fac eu ceai!
david: - vreau sa-mi faca mami!
tac-su: - mami e ocupata acum, hai ca-ti face tati! (bla-bla)
david: -vreau sa-mi faca mami, ce, nu intelegi romaneste??? 
(i-am zis eu o data, mai demult, cand nu ne mai intelegeam unul cu celalalt si acum a intors-o. dar ce bine a pus-o in context, a ramas si taica-su cu gura cascata).
Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
Georgi sanatate multa, imi pare tare rau. Poate cu o dieta adecvata o perioada reusesti sa-ti revii si apoi poti sa mai mananci si cateceva "nepermis".
Vivela e tare rau David.
edit: ca se intelege aiurea, adica e super tare vroiam sa zic.Si Adelise le scoate in ultima perioada, e bandita rau. Aseara aruncase piese de puzzle pe jos si urla la mine sa i le dau eu, ea fiind cocotata pe masa. Si cum eu am refuzat, i-am zis sa si le ia singura, mi-a zis "I can't mommy, my legs are broken!"
(nu pot, am picioarele rupte!) (eu ii mai zic cand ma ordona ca pe servitoare, dar tu de ce nu iti iei... ai picioarele rupte?) Binenteles iarasi urlete si crize.
Mai tarziu ma intreaba unde ii e medicamentul (antibioticul de sapt trecuta, pe care l-a terminat, dar i-a placut mult ca era dulce). Ii zic ca nu mai ia pentru ca i-a trecut boala. La care ea brusc se pune pe tusit si apoi imi zice "see? I am still ill!"
(vezi? inca sunt bolnava).
lulu77 spune:
musso, am verificat, l-am trimis..vezi ca si eu aveam 6 PM-uri si nu imi arata ca am, noroc ca m-au sunat sa imi zica ca am PM. verifica.
vivela, super tare David...mie imi zice : esti groaznica! cand ii repet cate ceva si probabil il stresez.( eu sunt de vina, ca uneori ii mai zic lui mama asa, dar in sensul bun
...de fapt tot cand ma cicaleste si ea cu ale ei
)
Luna, Luca zice " stii ca te iubesc, da?" si hop face imediat prostia cu ochii la mine....am o prietena psiholog...ii zice mereu "escroc sentimental"![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
ioanaiub spune:
Georgi, sanatate multa! 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
X-ray spune:
salutare din varful patului...am sinuzita!nici nu-l pun pe asta
ca ma doare capul de mor.e prima mea sinuzita habar nu aveam ce draku inseamna...
felicitari paticut si fiana!sa fie sanatosi si papaciosi iar voua mamicilor recuperare rapida ca e serioasa treaba acum sunt doi
!
vai vorbiti de crize....eu le zic figuri...si noi avem la orice chestie "te rog te rog,dar te-am rugat frumos ".
si altele:
"esti mamica mea nu ma lasa asa sa plang ca vomit!"
"ce faci eli?astept sa vina printul meu,cred ca i s-a stricat calul..."(tacsu si masina)
"bolt(catelul ei de plus) ti-am zis sa fi cuminte,numai prostii faci,imediat te pedepsesc!"
"mami te rog sa-mi comanzi niste artificii,asa sa fie o petrecere mare ,ok?"
"abia astept sa vina iarna ,sa ma dau cu sania,sa ma tavalesc in zapada ,sa-mi aduca mosul un catel adevarat..."si toata ziua numai asta auzim de catelul ei adevarat care binenteles ca nu va veni ca nu avem cum
.....
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=14" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...