Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...............
karli, sanatate adelutei!
o cafea bea cineva cu mine??????????
georgiana, cum e cu tigara? sau mai bine zis cu absentza ei!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza!
multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si vreau sa va spun ca denis e bine. kk face normal, legat, desi mai multe pe zi, mananca bine, si cu tratamentul pentru laringita tuseste mult, mult mai rar ziua si la somn deloc. Slava Domnului!

cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti urez si eu, Carlala multi ani cu sanatate pentru intrega familie si sarcina usoara finutei!

karli multumesc pentru ganduri si ca mi-ai amintit de ziua Anyei mica. o pup si eu pe Anya mare si-i multumesc din suflet caci datorita ei am putut dormi aseara linistita. am facut o mare belea si m-am speriat groaznic, asa incat am sunat-o pe anya. la pranz i-a facut sotul aerosoli lui denis cu 1 ml de dexa si restul de 1 ml l-a tras in seringa cu care trag ser fiziologic din sticluta. seara am vrut sa-i fac aerosoli din nou, am pus 1 ml dintr-o fiola noua, am crezurt ca ce era in seringa e ser si am mai pus inca 1 ml ser si deci, i-am facut aerosoli cu 2 ml dexa si 1 ml ser. . cand a venit sotul si mi-a zis ca acolo era dexa mi s-au inmuiat picioarele. si dupa ce am vorbit cu anya si mi-a zis ca nu se intampla nimic, cu greu m-am linistit.

georgiana te pup si sper sa scapati repede de noii muci si tuse!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

beau eu ... e cu lapte?

Karli, vin si eu sa te incurajez , ca eu am fost patita
primul an de gradinita al lui David a fost foarte greu ... eu l-am dus la gradinita la 2 ani si 8 luni, l-am "aruncat" direct in "cocktail-ul" de boli si grupa mica am facut-o la fara-frecventa , adica mergea 2-3 zile pe saptamana, se imbolnavea si statea acasa 2-3 saptamani, apoi iar 2-3 zile si tot asa am tinut-o ... am asteptat sa vina gerul sa mai moara din virusi, apoi am asteptat primavara si am crezut ca am scapat, dar de unde , l-a apucat o tuse care l-a tinut de la pasti pana la vacanta de vara ... si nu facea doar raceli simple ci bronsite cu tuse, cu respiratie suieratoare, cu secretii, tot tacamul ...
acum a mai crescut si bolile s-au mai rarit, si a facut forme mai usoare
eu zic ca va trebui sa te "inarmezi" cu rabdare si sa fii optimista, ca vor trece toate ... imunitatea se intareste in timp

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza

musso, nu vreau nici eu sa il pacalesc,numai ca isi face singur voma la ceea ce nu ii place, iar astea au un gust tare rau, ff amare. aseara si de dimineatza le-a luat cu putin suc de fructe.cum este fara tutun?

carla, de ajuns si pofta tot ai contribuit..e tinerica fina

karli, asa ne-a recomandat si noua, 15 pic/ 3 ori/zi - 10-14 zile

Homeopate
DULCAMARA Ch 9, 3 granule Dimineatza si Seara - 7 zile
AVENA SATIVA Ch 9 , 3 granule Seara la culcare - 7 zile.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cristina, sanatate lui Denis

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Cristina, sanatate ptr pui!

ioana, eu tot astept PM-ul ala, sa fac coletul

karli
, si Luca facea forme fff usoare, cand colecta cate o vioza, doar muci, fara tuse si febra. De cand a inceput gradinita tuseste...toate formele.. ba sec, ba productiv dar ma inarmez cu rabdare, asa mi-a zis si pediatra.Se va imuniza treptat. este primul an in colectivitate, este normal,cica
aseara cand am ajuns la ea si- i-am zis ca acuza dureri de ureche, a zis ca se mira, ca are o imunitate f buna fata de alti copii.Dar uite ca s-a prins si de urechea lui ceva, prima data dar s-a prins.Trece si asta.

Facand o balanta avantaje clar mult mai mare decat dezavantajele bolilor.A trecut numai o luna de cand a inceput gradinita, dar la el s-au produs schimbari majore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza!

Ma bag si eu la o cafea.

Sanatate strumfilor bolnaviori. Of ca nu se mai termina o data. Noi tot ca la spital suntem, tusim de zici ca acum dam coltu' (adica eu si al meu sot, copiii n-au nimic).

Nu stiu la voi cum e, dar aici a dat inghetul deja de ieri, cand am iesit si azi si mi-am gasit masina bocna, inghetata toata am zis ca paralizez. N-am avut chef de rashchetat parbrizul asa ca am dat aerul pe maxim, si am stat in masina vreo 15 min sa se dezghete parbrizul de la sine. Termometrul arata frumoasa cifra negativa
-2 grade.

La noi e prea devreme de asa ceva, suntem toti socati pe aici, dardaim si ne minunam.

Va pup

My reason

Mergi la inceput

Luna,la noi inca este fff bine.cred ca undeva spre 15 grade vor fi la pranz.Dimineatza era ok.Incepe s aiasa si soarele.Iti trimit putin de aici

musso, ai un PM de la mine.Chesti administrative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si la bucuresti e bine.soare, de dimineata cam frig, dar nu sub 0. sa vedem zilele urmatoare, ca se anunta frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

si la bucuresti e bine.soare, de dimineata cam frig, dar nu sub 0. sa vedem zilele urmatoare, ca se anunta frig!

Nu pot pentru ca sa va suport cu soarele vostru si 15 grade.

Mergi la inceput